Φανέλα ΠΑΟΚ
- Dinos_Liverpool
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Σαν αλουμινόχαρτο είναι.dimitrissss έγραψε:Κι αυτή η ασημί πρέπει να είναι η χειρότερη φανέλα που φόρεσε ποτέ η ομάδα. Φορέθηκε σε αρκετούς αγώνες, κυρίως εκτός έδρας, την περίοδο 2000-01. (Στη φωτό ο Εγκωμίτης πανηγυρίζει το γκολ του στο Άρης - ΠΑΟΚ 1-1 για το κύπελλο).
Γκρι θα ήταν ωραία, ασημί γυαλιστερή, όχι.
ΑΧΑΧΑΧΑ γυαλιστερασημίRoMaN έγραψε:Σαν αλουμινόχαρτο είναι.dimitrissss έγραψε:Κι αυτή η ασημί πρέπει να είναι η χειρότερη φανέλα που φόρεσε ποτέ η ομάδα. Φορέθηκε σε αρκετούς αγώνες, κυρίως εκτός έδρας, την περίοδο 2000-01. (Στη φωτό ο Εγκωμίτης πανηγυρίζει το γκολ του στο Άρης - ΠΑΟΚ 1-1 για το κύπελλο).
Γκρι θα ήταν ωραία, ασημί γυαλιστερή, όχι.
Τό δουλέψαμε καλά...
το χω ξαναπει ,πρώτη φανέλα ασπρόμαυρη ,άσπρη λωρίδα λαιμός, 2 μαύρες όπως παλιά κ με κόκκινα νούμερα ,έτσι γ@μ@σ@με
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θυμήθηκα την "Εμμανουέλα στο διάστημα" και συγκινήθηκα. Μα πόσο απίστευτα όμορφη ήταν ρε παιδιά η Krista Allen;
- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool
Χμμμ... μιλάτε για τη φανέλα, τώρα εσείς ή gia alla pragmatakia ?
Μήπως να τελειώνατε με τους κυριολεκτικά άσχετους συνειρμούς που μου κάνετε, αλητάμπουρες;
E;

Μήπως να τελειώνατε με τους κυριολεκτικά άσχετους συνειρμούς που μου κάνετε, αλητάμπουρες;
E;
Καλα που διαβασα ποσο χρονων εισαι σε αλλο τοπικ ετοιμος να ρωτησω ημουναΑποστόληςΑ έγραψε:Barbarella με την Jane Fonda, από το 1968.
(Η Jane ήταν υπέροχη...)
- ΑποστόληςΑ
Η τέχνη είναι διαχρονική. Γι αυτό κι αν δεις την περίφημη "Γκερνίκα" (κατά άλλους Γκουέρνικα), θα αγνοήσεις ότι δημιουργήθηκε το 1937.
GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ θυμήθηκα την "Εμμανουέλα στο διάστημα" και συγκινήθηκα. Μα πόσο απίστευτα όμορφη ήταν ρε παιδιά η Krista Allen;
Χαχαχαχαχαχα. Συγκινηθηκα λεει...
Ισχυει παντως...
- ΑποστόληςΑ
Εμένα προσωπικά μ'αρέσει η λευκή φανέλα μαύρα σορτς και άσπρες κάλτσες αλλά Derby County του Brian Clough πρωταθλήτρια του 72', χρονιά που πήραμε και το πρώτο μας τίτλο. Γενικά θα πω κάτι απο αίσθηση ή μεταφυσικής φάσης δε ξέρω...η ασπρόμαυρη είναι λίγο βαριά, δε ξέρω γιατί μπορεί γιατί είναι αντίθετα χρώματα...Κάτι τρέχει σίγουρα, και η Newcastle το ίδιο, δε μπορεί να σταυρώσει τίτλο. Με την λευκή παίζουμε με μεγαλύτερη άνεση νομίζω...
http://dspace.dial.pipex.com/bob.dunning/derby.htm
ΥΓ Εμμανουέλα μιλάμε έβαψε πολλούς τοίχους
http://dspace.dial.pipex.com/bob.dunning/derby.htm
ΥΓ Εμμανουέλα μιλάμε έβαψε πολλούς τοίχους