Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Χακόμπο
9
11%
Κίτσιου
3
4%
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
1
1%
Λίνο
4
5%
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
1
1%
Νίνης
22
26%
Λούκας
1
1%
Στοχ
1
1%
Σαλπιγγίδης
38
45%
Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
5
6%
Νέτσιντ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 85

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από K_geo »

Armagedonas έγραψε:
Photis έγραψε:Προστατεύστε όσο θέλετε αυτό την αθλιότητα που βλέπουμε. Η μπάλα δεν ξεχάσαμε πως παίζεται..και έχει από τον καιρό του Μπόλονι να δούμε κάτι. Τώρα αν κάποιοι βλέπετε μπάλα για να πείτε ότι βλέπετε κάτι και επειδή κερδίσαμε μια ομάδα που έπαιζε με 7 20χρονους εμένα δε μου λέει τίποτα απολύτως.
:pano:
Συμφωνώ απόλυτα.
Δύσκολα θα βρω πιο άθλια εμφάνιση τα τελευταία χρόνια.
Ιδίως το πρώτο μέρος ήταν κακοποίηση του αθλήματος,των ματιών μας και της ποδοσφαιρικής μας αισθητικής.
Ο ορισμός του "δεν μπορούν να αλλάξουν δεύτερη μπαλιά".

Αλήθεια από ποια έδρα θα περάσουμε με αυτά τα χάλια?
ήδη έχουμε μια ήττα,μια νίκη που κάλλιστα μπορούσε να ηταν ισοπαλία και μια ισοπαλία(με μια από τις πιο αδύναμες ομάδες τον ΟΦΗ) που θα μπορούσε να ήταν και νίκη αλλά και ήττα στο τέλος.
τα τελευταία 86 χρόνια μην σου πω..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πάντως, παρόλο που δεν μπορούν να αλλάξουν 2η μπαλιά και να στρίψουν και όλα αυτά τα γραφικά, τα 3 πονταλάκια μπήκαν στο σακούλι, σου αρέσει δεν σου αρέσει! και αυτό με 20 φάσεις στο παιχνίδι......... ;)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Armagedonas έγραψε:Δύσκολα θα βρω πιο άθλια εμφάνιση τα τελευταία χρόνια.

Σου εχω ενα DVD με τις περσινες επιδοσεις ..... :ugeek:

Armagedonas έγραψε:μια νίκη που κάλλιστα μπορούσε να ηταν ισοπαλία και μια ισοπαλία(με μια από τις πιο αδύναμες ομάδες τον ΟΦΗ) που θα μπορούσε να ήταν και νίκη αλλά και ήττα στο τέλος.

Συγγνωμη αλλα αυτη η νοηματικη διαδρομη του " τι θα μπορουσε να ηταν " , ειναι σκετη απολαυση.... 8-)
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ο Στάθης, εκτός από πρώτος - άνευ συναγωνισμού - στα ανέκδοτα, είναι και λεβένταρος στις απόψεις του.

Στάθη, + 1926
Ασχολούμαι με τα ανέκδοτα πιο πολύ αδερφέ γιατι αν πώ φωναχτά αυτα που εχω στο μυαλό μου, θα δημιουργήσω πρόβλημα με μηνύσεις στα παιδιά του φόρουμ απο τις αρχες και δεν εχω τετοιο σκοπο, εγω ήρθα εδω μέσα απο προτροπή του Απόστολου και για να λέμε ενα δυο πραγματα, οπως ποιος ειναι ο ρολος-δουλειά του καθε οπαδου-φιλάθλου κ.τ.λ, απο τότε που οι ομάδες έγιναν ανώνυμες εταιρείες δεν ασχολούμαι εγω προσωπικά ουτε με ποσα λεφτά εδωσε ο πρόεδρος για τον ταδε παίκτη, ουτε ποιοι ειναι οι στόχοι, ουτε τίποτα, απλος παρασύρομαι όταν διαβαζω ορισμένες αποψεις και σχολιάζω, κακώς βεβαια γιατι χαλάμε τις καρδιές μας.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

sotos26 έγραψε:Να προτείνω κάτι στο πάνελ; Να βάλουμε σηματάκια στο άβαταρ των άλλων πχ στις 50 ψήφους υπέρ δίπλα από το άβαταρ Αρμαγέδωνα μια νεκροκεφαλή ή ένα παιδάκι που κλαίει και ψάχνει τη μαμά του κτλ
Ενώ το δικό σου το άβαταρ, μπαγασάκο, είναι καλύτερο, ε; Που μου "έκοψες" το παρατσούκλι και μου το έχεις τώρα φάτσα-κάρτα!

:lol: :lol: :lol:

Πλάκα κάνω, Σώτο... συνέχισε... σωραίος, λέμε!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πριν το ματς εδεινα μεγαλα ποσοστα γκελας στο παιχνιδι με τον βαζελο λογο της ελλιπης προετοιμασιας της ομαδας και της κοπωσης ταν παικτων.και μονο που πηραμε την νικη ειμαι υπερευχαριστημενος,ενω απο το 25 μεχρι το 75 παιξαμε καιπολυ καλο ποδοσφαιρο κατα διαστηματα και αν ημασταν λιγο πιο συγκεντρωμενοι στην τελικη προσπαθεια το σκορ θα ηταν αρκετα υψηλο.
δυστυχως το τικι τακα της μπαρτσελονα εχει κανει μεγαλο κακο στο ποδοσφαιρο καθως οι περισσοτεροι νομιουν οτι οι βαθιες μπαλιες στην πλατη της αμυνας και οι σεντρες εχουν καταργηθει.πριν απο τα παιχνιδια γινετε η αναλυση του αντιπαλου και αν ο προπονητης διαπιστωσει για παραδειγμα οτι ο αντιπαλος εχει προβλημα στις μπαλιες στην πλατη του θα παιξει και με αυτο το στηλ παιχνιδιου,ειδικα αν εχει παικτες στηνομαδα του οπως ο κατσουρανης και ο νινης που μπορουν με ευκολια να βγαλουν αυτες τις μπαλιες.το ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο τριγωνακια και καθετες.

η ομαδα σιγουρα πρεπει να βελτιωθει και αν αφησουμε τον προπονητη να δουλεψει θα βελτιωθει απλα καποιοι παραγοντες ισως δεν επιτρεψουν αυτο να γινει πολυ συντομα.στο επομενο παιχνιδι αν δεν πιασουμε υψηλη αποδοση οι περισσοτεροι θα κραζουν αλλα δεν θα μπορουν να καταλαβουν οτι 10 βασικοι παικτες της ομαδας φευγουν για τις εθνικες για 10 ημερες και κατω απο ποιες συνθηκες εγιναν οι προπονησεις.αυτα τα μικροπραγματα οταν εισαι στο χτισιμο μιας νεας ομαδας σε κραταν πισω.

ΥΓ και μια φιλικη συμβουλη προς ολους μας,σωστη ποδοσφαιρικη κριτικη δεν μπορει να γινει αν δεν δουμε ξανα το ματσακι με ηρεμια.η ενταση και η αγωνια του παιχνιδιου δεν μας επιτρεπει να εχουμε καθαρη κριση,οταν θα ξαναδουμε το ματσακι για δευτερη φορα τοτε θα διαπιστοσουμε οτι πολλα πραγματα δεν τα ειδαμε
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

shark4 έγραψε:
Armagedonas έγραψε:Δύσκολα θα βρω πιο άθλια εμφάνιση τα τελευταία χρόνια.

Σου εχω ενα DVD με τις περσινες επιδοσεις ..... :ugeek:

Armagedonas έγραψε:μια νίκη που κάλλιστα μπορούσε να ηταν ισοπαλία και μια ισοπαλία(με μια από τις πιο αδύναμες ομάδες τον ΟΦΗ) που θα μπορούσε να ήταν και νίκη αλλά και ήττα στο τέλος.

Συγγνωμη αλλα αυτη η νοηματικη διαδρομη του " τι θα μπορουσε να ηταν " , ειναι σκετη απολαυση.... 8-)
H εικόνα μετράει φίλε περισσότερο από το σκορ.
Γιατί με τα ψέμματα δεν πας μπροστά.
Και πέρσυ τον δεκέμβριο τα ίδια λέγατε "μας έχει δεύτερους ο ΔΩΝΗΣ"
Ενα πέναλτυ ήταν και σήμερα θα ήμασταν μπάχαλο.

Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να μας βάλει γκολ όποτε θέλει
Είτε λέγεται Βέροια είτε Πλατανιάς είτε ΟΦΗ είτε ΠΑΟ

Η άμυνά μας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
Το κέντρο θλιβερό.

Μόνη ελάχιστη δικαιολογία η κούραση από Ολλανδία,όπου τουλάχιστον βάλαμε την μπάλα κάτω σε αρκετά διαστήματα του αγώνα και είχαμε μια αξιοπρεπή εικόνα.

Οι δυνατότητες της ομάδας είναι για πολύ παραπάνω,να δούμε πότε θα το εμφανίσει αυτό στο χορτάρι.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Θα το πω,γιατί πάνω απ όλα λένε ότι πρέπει να έχεις το θάρρος της γνώμης σου. Στο τελευταίο ποστ του, συμφωνώ με τον Αρμαγεδώνα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

arrwste (και εμμέσως αρμαγεδών) με την ίδια λογική, ένα απο τα χαμένα τετ α τετ ή το καρμπόν 1ο πέναλντι και σήμερα θα λέγαμε τι μεγάλη ομάδα είμαστε.... ;)

κατα τα άλλα, η γυναίκα δεν αρκεί να είναι μονο όμορφη (εκόνα) για να την παντρευτείς. θέλει και ουσία (σκούπα, μαγείρεμα κτλ). :D :D

και φυσικά, να κάνεις υπομονή στα "δύσκολα", γιατί αλλιώς ή πόρτα, ή παντόφλα!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Sick Bastard έγραψε:
joshua έγραψε:Τα προβληματα του Μπολονι ειναι ακριβως τα ιδια με τα προβληματα του Στεφενς και συνοψιζονται στο εξης απλο: Υλικο της ομαδας.Ειναι προφανες οτι απο την ομαδα λειπουν παικτες κυριως απο τα χαφ οπως ειναι προφανες οτι ο Στεφενς αρνειται να προσαρμοσει το ποδοσφαιρο που παιζει η ομαδα στο υλικο της ειτε απο αντιδραση,ειτε απο πεισμα η οπως αλλιως θελετε να το πειτε, κατι που ειναι αναμενομενο απο καθε προπονητη μεγαλου μεγεθους οπως αυτος.Το εγκλημα ειναι οτι σε αντιθεση με την περιοδο Μπολονι τωρα δεν υπηρχε σοβαρη δικαιολογια για να μη αποκτηθουν παικτες που να ταιριαζουν στο πλανο του και γενναται το ερωτημα για το προσεχες μελλον.Εχει η διοικηση και δεν μιλαω προφανως για τον Σαββιδη την διαθεση να βοηθησει πραγματικα τον προπονητη της η μαλλον απο ανικανοτητα θα συνεχισει να σκαβει τον λακο του και κατα συνεπεια τον λακο της ιδιας της ομαδας;
Θα το βάλω υπογραφή αυτό το ποστ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμ

Δημοσίευση από eorptol »

K_geo έγραψε:
Armagedonas έγραψε:
Photis έγραψε:Προστατεύστε όσο θέλετε αυτό την αθλιότητα που βλέπουμε. Η μπάλα δεν ξεχάσαμε πως παίζεται..και έχει από τον καιρό του Μπόλονι να δούμε κάτι. Τώρα αν κάποιοι βλέπετε μπάλα για να πείτε ότι βλέπετε κάτι και επειδή κερδίσαμε μια ομάδα που έπαιζε με 7 20χρονους εμένα δε μου λέει τίποτα απολύτως.
:pano:
Συμφωνώ απόλυτα.
Δύσκολα θα βρω πιο άθλια εμφάνιση τα τελευταία χρόνια.
Ιδίως το πρώτο μέρος ήταν κακοποίηση του αθλήματος,των ματιών μας και της ποδοσφαιρικής μας αισθητικής.
Ο ορισμός του "δεν μπορούν να αλλάξουν δεύτερη μπαλιά".

Αλήθεια από ποια έδρα θα περάσουμε με αυτά τα χάλια?
ήδη έχουμε μια ήττα,μια νίκη που κάλλιστα μπορούσε να ηταν ισοπαλία και μια ισοπαλία(με μια από τις πιο αδύναμες ομάδες τον ΟΦΗ) που θα μπορούσε να ήταν και νίκη αλλά και ήττα στο τέλος.
τα τελευταία 86 χρόνια μην σου πω..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πάντως, παρόλο που δεν μπορούν να αλλάξουν 2η μπαλιά και να στρίψουν και όλα αυτά τα γραφικά, τα 3 πονταλάκια μπήκαν στο σακούλι, σου αρέσει δεν σου αρέσει! και αυτό με 20 φάσεις στο παιχνίδι......... ;)
Δεν του αρέσει αλλά κερδαμε
Και κανουμε 18 φάσεις συμφωνω με τον αρμαγεδωνα το ποιο άθλιο στατιστικό μονο 18 φασεις στον βαζελο τραγικό
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παρ' όλο το μέτριο παιχνίδι μας η φάση που μας κάνει ο Μπεργκ (τετ-α-τετ με Jacobo) ήταν - αν δεν κάνω λάθος - η 2η τελική του Παναθηναϊκού.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Για μένα Mvp ο σίφο,βοήθησε πολυ την ανάπτυξη της ομάδας οταν κολλούσαμε μεσο επιθετικά,επίσης πολλες αξιόλογες επιθέσεις ξεκινήσαν απο τα πόδια του,οπως το τετ α τετ του σαλπι,
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Την οποία πάσα την δίνει ο Σλοβάκος.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Είναι ένα περίεργο γεγονός που δεν μπορώ να μήν το αναφέρω. Όλο το καλοκαίρι, οι «άλλοι» παίρνουν παικταράδες (και εμείς - υποτίθεται - τα λιμά). Μπεργκ πήρε - λέει - ο βάζελος. Σίλντενφελντ, Κλωναρίδη, Πράνιτς. Παιχταράδες σου λέω.
Αλλά μόλις έρχεται η ώρα να παίξουμε μαζί, θαρρείς και όλοι αυτοί εξαφανίζονται και ξαφνικά παίζουμε «με τον βάζελο του Ρισβάνη και του Τριανταφυλλόπουλου», με τον «χειρότερο βάζελο από καταβολής ποδοσφαίρου». Πώτς γκένεν αυτόν;

Στην ίδια (παράλογη) λογική απαντάω: Μ@λ@κα βάζελε, με Τζιόλη και με Κίτσιου σε παίζω και σε κάνω πλάκα. Και δεν σε ξεφτιλίζω γιατί σε θέλω ψυχολογικά δυνατό με τον γάβρο, να κόψεις ή βαθμούς ή καριέρες. :lol:

ΥΓ: Καλός παίκτης ο Σίλντενφελντ. Κι εγώ θα τον ήθελα αντί του Ισπανού. Αλλά θέλει δίπλα του ένα μυαλό για να αποδώσει. Χθες ήταν πολύ κακός πάντως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”