Ποδόσφαιρο 2013-2014 (γκολ-φάσεις-δηλώσεις)
Re: Ποδόσφαιρο 2013-2014 (γκολ-φάσεις-δηλώσεις)
Eυχαριστω αν και τον βρηκα και εγω με αραβικη περιγραφη και καλη ποιοτητα εικονας.
Το εχω βαλει στο <<κρυφο>>
Το εχω βαλει στο <<κρυφο>>
και εγώ αυτό θα ήθελα να επισημάνω. Δεν νομίζω ότι στο παρόν τόπικ έχουν θέση ολόκληροι αγώνες, υπάρχει θέση για αυτούς αλλού
Τα παιδια πιθανον να μην το ξερουν,λοιπον στην ενοτητα multimedia στο τοπικ Αγωνες ανεβαζει οποιος εχει η βρισκει ματς του ΠΑΟΚ.
Βασικη προυποθεση για να βρειτε το τοπικ πρεπει να ειστε συνδεδεμενοι.
Βασικη προυποθεση για να βρειτε το τοπικ πρεπει να ειστε συνδεδεμενοι.
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Μπάνε εδώ σ΄ έχω τον αγώνα με τις ολλανδέζες:
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://rapidgator.net/file/1e8a71b9a0b4a184f528b69da0e6bfc7/AZ.v.Paok.Dutch.1st.ts.html http://rapidgator.net/file/7a0dde662e89ed36969a60b309452ea1/AZ.v.Paok.Dutch.2nd.ts.html
Yπαρχει προβλημα στην εικονα οπως και στο αραβικο που βρηκα εγω.
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Το πρόβλημα στην εικόνα λύνεται εύκολα, αν εγκαταστήσεις τον VLC Player. Τον βρίσκεις πανεύκολα στο Γοογλε.
Θα ανοίξεις τον αγώνα με τον VLC Player, μόλις αρχίσει να παίζει θα πας στο μενού του VLC Player και στο εδάφιο για τις ρυθμίσεις του Video θα επιλέξεις την διάσταση της εικόνας στο 16:9 και εικόνα σου θα γίνει κανονική.
Αυτό μπορείς να το εφαρμόζεις σε κάθε video που έχει πρόβλημα με τις κανονικές διαστάσεις.
Θα ανοίξεις τον αγώνα με τον VLC Player, μόλις αρχίσει να παίζει θα πας στο μενού του VLC Player και στο εδάφιο για τις ρυθμίσεις του Video θα επιλέξεις την διάσταση της εικόνας στο 16:9 και εικόνα σου θα γίνει κανονική.
Αυτό μπορείς να το εφαρμόζεις σε κάθε video που έχει πρόβλημα με τις κανονικές διαστάσεις.
Παιδιά,όποιος μπορεί τον χθεσινό αγώνα με βάζελο..Αν γίνεται.
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Το πρόβλημα στην εικόνα λύνεται εύκολα, αν εγκαταστήσεις τον VLC Player. Τον βρίσκεις πανεύκολα στο Γοογλε.
Δε μιλαω για προβλημα με το μεγεθος της εικονας,αλλα προβλημα στο βιντεο,κολαει και δεν εχει ηχο.
Εσενα σου παιζει κανονικα?
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Το βίντεο παίζει άψογα. Ψάξτο το θέμα, μάλλον υπάρχει πρόβλημα στο PC ή στον Player σου.
- desperando
- Επικοινωνία:
-
Τα Γκολ απ'το ματς με αστερα τριπολης
[youtube]yOVDf-gTwlM[/youtube]
[youtube]yOVDf-gTwlM[/youtube]
-
8η αγων.ΠΑΟΚ-αστερας τριπολης:2-0......Oι καλυτερες φασεις
[youtube]mP6LB6WtPoQ[/youtube]
[youtube]mP6LB6WtPoQ[/youtube]
Lakis εχεις μηνυμα στο youtube...
Για τους υπολοιπους ανεβαζω το ματς με τη Σαχτιορ.. Αν δεν ανεβει, σημαινει οτι παλι ακυρο απο ΟΥΕΦΑ..
Α, κι αν εχετε κανενα αλλο σαιτ, ακομη και κινεζικο να ανεβαζομε τους αγωνες σφυριξτε το γιατι με youtube & dailymotion δε βλεπουμε χαιρι!
Για τους υπολοιπους ανεβαζω το ματς με τη Σαχτιορ.. Αν δεν ανεβει, σημαινει οτι παλι ακυρο απο ΟΥΕΦΑ..
Α, κι αν εχετε κανενα αλλο σαιτ, ακομη και κινεζικο να ανεβαζομε τους αγωνες σφυριξτε το γιατι με youtube & dailymotion δε βλεπουμε χαιρι!
Φριξο για κοιτα λιγο αυτο δεν το εχω πολυψαξει εχθες το βρηκα. http://www.reddit.com/r/footballdownload/
ας θυμηθούμε το περσινό ματσάκι
[dailymotion]xu0i00[/dailymotion]

[dailymotion]xu0i00[/dailymotion]