11.Miroslav Stoch
- Sick Bastard
Re: 11.Miroslav Stoch
ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ νομίζω θέλει.. και πολύ κακώς τον πήραν στην εθνική..
Με Αστέρα μετά οπωσδήποτε πάγκο κι αν χρειαστεί να μπει στο 2ο ημίχρονο.
Με Αστέρα μετά οπωσδήποτε πάγκο κι αν χρειαστεί να μπει στο 2ο ημίχρονο.
Αυτό πρέπει να δικαιολογεί και τους άλλους όχι μόνο αυτόν.slidar έγραψε:Πιστευω οτι δεν τον βοηθαει καθολου ο τροπος που παιζει η ομαδα .
Βλέπεις να οργώνει το γήπεδο ο Σάλπι, να βρίσκεται παντού και ο Στοχ να έχει κολλήσει στην θέση του. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν βοηθά σχεδόν καθόλου αμυντικά. Το ίδιο έργο και όταν παίζει ο Τζαβέλλας. Σήμερα ο Λίνο ανεβαίνει, σέντρα... Ο Στοχ πουθενά. Η μπάλα φεύγει σε κόντρα ο Λίνο πουθενά γιατί είδει ανέβηκε και προσπαθεί να τρέξει και ο Στοχ απλά κοιτά.
ΑΔΙΑΦΩΡΟΣ.
Είναι μεγάλος ποιοτικός παίκτης πιστεύω ότι θα γίνει κάτι και θα με κάνει να γράφω άλλα πολύ πιο θετικά.
- ΑποστόληςΑ
Ανασταλτικά δεν βοηθάει καθόλου (κάτι που ισχύει και για τον Weiss, όπως με είπε γάβρος που βλεπαμε τον χθεσινό αγώνα μαζί), κάτι που κάνει επιτακτικότερη την καλή του μεσοεπιθετική απόδοση. Όταν όμως αυτή δεν υπάρχει είναι πραγματικά γιια πάγκο. Αν συνεχίσει έτσι δεν βλέπω κανένα λόγο να τον αποκτήσουμε.
Έχει πολλά παιχνίδια πρώτη φορά στην ζωή του παίζει τόσα 90 λεπτα. Αυτό λέει τον μπουκώνει και δεν έχει καθαρό μυαλό. Με αποτέλεσμα να τα έχει με τον εαυτό του και η νευρικότητα φαίνεται στο γήπεδο. Έμαθα να παίζω λιγότερα λεπτά και δεν έχω συνηθίσει έτσι. Τώρα τι σόι ρεπορτάζ είναι αυτό. Ο Θεός και η ψυχή του. Αν πάλι είναι αλήθεια, που δεν νομίζω αλλά κανείς δεν ξέρει... Θα πρέπει να κοιτάξουν πολύ καλά την περίπτωση του μιας και τα λεφτά είναι πολλά για κάποιον που δεν αγωνίζεται και στοιχίζει 5εκ. Άς κάνω τούμπες έτσι και βάλει 10 γκολ και άλλες τόσες ασιστ. Ο ΠΑΟΚ να πάει ψηλά κι αυτά που γράφω ας μείνουν στα πολύ ψιλά.
Σημείωση. Το ρεπορτάζ είναι στην κεντρική.
Σημείωση. Το ρεπορτάζ είναι στην κεντρική.
- ΑποστόληςΑ
Να τον αφήσουν πάγκο σε κάποιο παιχνίδι και να παίξει αριστερά ο ΓΓ ή ο Oliseh.
Οπως κρατουσα τις επιφυλαξεις μου περι 5 μυριων, ακριβως και τωρα πιστευω πως δεν τα αξιζει τοσα λεφτα. Εχει ποιοτητα αλλα δεν εχει τα στοιχεια που ψαχνουμε ακριβως. Εχει γρηγορη σκεψη, βλεπει γηπεδο και εχει καλο σουτ. Αλλα... ειναι προβλεψιμος, δεν εχει την μπουκα στο ενας εναντιον ενος οποτε αν ειναι να δωσουμε ενα τετοιο μεγαλο ποσο ισως θα πρεπει να κοιταξουμε προς Βιερινια μερια (με το καλο να γινει καλα ο παιχταρας)
-
Αν συνεχίσει έτσι θα τον πάρουμε κοψοχρονιά και θα αρχίσει να βγάζει μάτια μετά το καλοκαίρι.
Πάντως έχεις ένα πρόβλημα ρε Μίρο. Έθεσες τον πήχη πολύ ψηλά με τις πρώτες σου εμφανίσεις, κάπου στη στρατόσφαιρα για την ακρίβεια...

Πάντως έχεις ένα πρόβλημα ρε Μίρο. Έθεσες τον πήχη πολύ ψηλά με τις πρώτες σου εμφανίσεις, κάπου στη στρατόσφαιρα για την ακρίβεια...
- navigator11
Αξία,και ιδιαίτερα μεγάλη μάλιστα,έχει.Αν μπορέσουμε να τον αποκτήσουμε,δίνοντας λιγότερα,θα'ναι ευχής έργο.Μόνο που το ντεφορμάρισμά του ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να'χει παρατεταμένη διάρκεια.Εξακολουθώ να πιστεύω πως,στην ίδια ηλικία συγκρίνοντάς τους,είναι καλύτερος του Βιεϊρίνια.Είναι και θέμα του προπονητή να τον αξιοποιήσει καλύτερα και να τον εξελίξει περαιτέρω.Οψόμεθα ...
Μακαρι ρε navi να συνελθει και να μας κανει να τα δωσουμε! Παντως για τωρα δεν πιστευω οτι ειναι για τετοιο ποσο.
Μεγαλε, κανε κατι να ξυπνησεις....
http://www.paokweb.gr/podosfairo/item/7 ... ls37lDxpuB
Ο προπονητής της Εθνικής Σλοβακίας, Γιαν Κόζακ, "χτύπησε" το καμπανάκι στον "Mino" για την απόδοση του στον αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδος. Ο 59χρονος τεχνικός σε δηλώσεις του τόνισε πως περιμένει να δει καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια από τον Σλοβάκο άσο.
"Μετά από καιρό είναι και πάλι μαζί μας, ωστόσο η εμφάνιση του (σ.σ στην αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στην Εθνική Ελλάδος) δεν νομίζω ότι ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες του Στοχ. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο μέσα στο παιχνίδι ενώ εμφάνισε και αρκετές αδυναμίες. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι στο μέλλον θα είναι πολύ καλύτερος", ανέφερε ο Γιαν Κόζακ.
http://www.paokweb.gr/podosfairo/item/7 ... ls37lDxpuB
Ο προπονητής της Εθνικής Σλοβακίας, Γιαν Κόζακ, "χτύπησε" το καμπανάκι στον "Mino" για την απόδοση του στον αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδος. Ο 59χρονος τεχνικός σε δηλώσεις του τόνισε πως περιμένει να δει καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια από τον Σλοβάκο άσο.
"Μετά από καιρό είναι και πάλι μαζί μας, ωστόσο η εμφάνιση του (σ.σ στην αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στην Εθνική Ελλάδος) δεν νομίζω ότι ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες του Στοχ. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο μέσα στο παιχνίδι ενώ εμφάνισε και αρκετές αδυναμίες. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι στο μέλλον θα είναι πολύ καλύτερος", ανέφερε ο Γιαν Κόζακ.
Και να φανταστείς στις πρώτες τρις εμφανίσεις λέγαμε, πάρτε τον ΧΘΕΣ!!!Dimg4 έγραψε:Μακαρι ρε navi να συνελθει και να μας κανει να τα δωσουμε! Παντως για τωρα δεν πιστευω οτι ειναι για τετοιο ποσο.
Η ποιότητα του τελικά ήταν μόνο στο πολύ καλό σουτ που έχει; Δεν νομίζω.