Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
1) ένα γρήγορο στόπερ που να ξέρει και λίγη μπάλα
2) δύο χαφάρες τρεχαντήρια που να ξέρουν πολύ μπάλα
Δεν γράφω ονόματα γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να μένουμε εκεί, φέρτε μου και έναν ασήμαντο παίχτη που δεν τον ξέρει κανείς, αλλά να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τους παίχτες που έχει η ομάδα, και αφήστε τον προπονητή να τον αναδείξει
2) δύο χαφάρες τρεχαντήρια που να ξέρουν πολύ μπάλα
Δεν γράφω ονόματα γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να μένουμε εκεί, φέρτε μου και έναν ασήμαντο παίχτη που δεν τον ξέρει κανείς, αλλά να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τους παίχτες που έχει η ομάδα, και αφήστε τον προπονητή να τον αναδείξει
-
john4serres
Johann Berg Gudmundsson
Winger , 22 years old.
Contract until: 30.06.2014
Winger , 22 years old.
- Mario Jardel
Ρε συ Ντεσπε ολα καλα ο Pejcinovic μου φαινεται δυσκολο και ο Τοιβονεν ακατορθωτο να ερθουν.
- navigator11
john4serres έγραψε:Johann Berg Gudmundsson
Winger , 22 years old.
Με εμάς όντως εντυπωσίασε.Ποιός αλήθεια έχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τον παίχτη;Βρήκε και έκανε ή παίζει γενικά τόσο τσαμπουκαλεμένα;Και τεχνική κατάρτιση έδειξε να'χει σε ικανοποιητικό βαθμό.
- desperando
- Επικοινωνία:
αν σου λεγαν τον μάιο οτι θα παρεις τον στοχ,τι θα τους ελεγες?Mario Jardel έγραψε:Ρε συ Ντεσπε ολα καλα ο Pejcinovic μου φαινεται δυσκολο και ο Τοιβονεν ακατορθωτο να ερθουν.
σπυροπουλος λοπεθ γεωργιαδης και κπ χαφ πρεπει να αποχωρησουν και να παρθουν 3 πολυ καλοι παικτες
Και με μια χαφάρα του 1,5 ικανοποιημένος είμαι, γενικα΄πιστεύω οτι αν για παράδειγμα έχεις 3 κενα΄κα΄λυψε τουλάχιστον το ένα με ένα παιχταρά. Συγκλίνω πιο πολύ για κόφτη με μπαλάκια απο 10άρι στο 4-4-2, τον πιο αμυντικογενή δηλαδή χαφ, για δημιουργία κουτσά σταρβά 2-3 γκολ τα έχεις ένα στυλ Yaya
- Mario Jardel
Το ιδιο που λεω τωρα Ντεσπε.Πολυ δυσκολο αλλα μακαρι, οπως ισχυει ακομη για Στοχ και Νετσιντ.Δε διαφωνουμε, απλα ανεφερα οτι ειναι δυσκολοι στοχοι
και του σμιρ ληγει και του τανασε ληγει ..για χαφ θα θελα ισπανο εκ ρωσιας..
- ΑποστόληςΑ
Η Κυριακάτικη "Γατα" 'εγραφε για ψήσιμο του Μαλεζά από τον ΠΑΟΚ που μάλλον θα έχει ευτυχή κατάληξη.
- navigator11
MANIAKOS έγραψε:σπυροπουλος λοπεθ γεωργιαδης και κπ χαφ πρεπει να αποχωρησουν και να παρθουν 3 πολυ καλοι παικτες
Με βρίσκεις σύμφωνο.Ένας χάφ και αμυντικός αξίας σε πρώτη φάση θα μου αρκούσαν.Ώστε να αναλαμβάνει συχνότερα δημιουργικό ρόλο ο Κατσουράνης,να'χουμε δηλαδή 4 αξιοπρεπείς λύσεις στα χάφ.
νομίζω ότι ακόμα και τα μπάζα έξω απο την Τούμπα, πλεον ξέρουν ότι χρειαζόμαστε ένα σεντερ μπακ και / (άν φυγει ο Κάτσε) ένα κεντρώο........
- ΑποστόληςΑ
γιατι δεξί εξτρέμ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
2η φορά το ρωτάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ΑποστόληςΑ
Γιατί διαθέτουμε μόνον 3 εξτρέμ για δύο θέσεις: Stoch, Oliseh και Γεωργιάδη, με τους δύο τελευταίους να μην έχουν την εμπιστοσύνη του προπονητή. Ουσιαστικά παίζουμε με ένα αριστερό εξτρέμ και ΚΑΝΕΝΑ δεξί.