Φυσικά και υπερβάλεις, Φώτη. Η ομάδα ήταν καλή για 60-70 λεπτά (συνολικά) στον αγώνα, όπου δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες. Δικαιότατη νίκη! Όχι, όμως, και αθλιότητα η μπάλα που έπαιξε. Στην αρχή και σε κάποια μικρά διαστήματα φάνηκε και ο βάζελος... δεν παίζαμε μόνοι μας. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να παίζουμε μόνοι μας και να πνίγουμε τον αντίπαλο. Σαφώς βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας, που, για να μην ξεχνιόμαστε, την Πέμπτη το βράδυ έδωσε δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι και σίγουρα υπήρχε και κούραση, η οποία όμως δεν φάνηκε καθόλου σήμερα.Photis έγραψε:Προστατεύστε όσο θέλετε αυτό την αθλιότητα που βλέπουμε. Η μπάλα δεν ξεχάσαμε πως παίζεται..και έχει από τον καιρό του Μπόλονι να δούμε κάτι. Τώρα αν κάποιοι βλέπετε μπάλα για να πείτε ότι βλέπετε κάτι και επειδή κερδίσαμε μια ομάδα που έπαιζε με 7 20χρονους εμένα δε μου λέει τίποτα απολύτως.
Σίγουρα μάγια σας έχει ο Μπόλονι, πάντως. Εγώ τέτοιο σκορποχώρι, σαν την ομάδα του Μπόλονι του β' γύρου, δεν θυμάμαι ποτέ στην Τούμπα! Κάθε χωριό και πάρτι. Και μερικοί έχετε "κολλήσει" με το Ρουμάνο, που χάναμε καπάκι στο καπάκι, εντός-εκτός και αυτός πουλούσε και τρελίτσα στις συνεντεύξεις τύπου. Έκανε εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και μας χάρισε τη μεγάλη νίκη-πρόκριση μέσα στην Tottenham, αλλά στην Ελλάδα έκανε ένα καλούτσικο α' γύρο και μία ανυπαρξία στον β'. Δεν μπορώ να σας καταλάβω γιατί κάθε τόσο τον αναφέρετε σαν παράδειγμα. Εγώ τον έχω ξεχάσει ήδη και καθόλου, μα καθόλου δεν μου λείπει!