Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Mario Jardel
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Η ομαδα εχει προβληματα και φαινεται. Αλλα αν δεν δωσουμε χρονο και εμπιστοσυνη σε καποιον με το βεληνεκες του Στεφενς να τα λυσει τοτε ποιον; Στο τριμηνο δεχεται επιθεσεις απο παντου; Και για τον αστειο περυσι ειχαμε υπομονη και ξαναμανα υπομονη; Οπως ξενερωσαν και φαγανε το Μπολονι;
Τον Μπόλονι τον έφαγε αυτός που κάνει τον πρόεδρο, αυτός για τον οποίο ο Μπάμπης ο Τσολακίδης είπε το αμίμητο:"Ποιος είναι ο κύριος δεν τον γνωρίζω!!!"

- Mario Jardel
α)Δεν δίνεται υπέρ μας πέναλτυ στην χερούκλα του Ρισβάνη στο πρώτο ημίχρονο.
β)Δεν υπάρχει πέναλτυ για τον βάζελο.Μιλάμε για αστεία απόφαση.Το βλέπει το κοράκι,δεν σφυρίζει βλέπει πως η μπάλα χάνεται και σφυράει πέναλτυ.Βέβαια έχει προηγηθεί και επιθετικό φάουλ στον Χακόμπο αλλά τέλος πάντων.
γ)Το ματς ήταν για 4-1.Αλλά άμα χάνεις τα άχαστα η μπάλα σε τιμωρεί.Ευτυχώς στην περίπτωση μας δεν ίσχυε.
δ)Προσδοκώ ανάσταση Λάζαρ.
ε)Σαλπιγγίδης επιτέλους έπαιξε σαν φορ.
στ)Πολύ καλός Νίνης.
Η ομάδα τώρα χτίζεται.Χαλαρώστε λίγο.Ήμαρτον.
β)Δεν υπάρχει πέναλτυ για τον βάζελο.Μιλάμε για αστεία απόφαση.Το βλέπει το κοράκι,δεν σφυρίζει βλέπει πως η μπάλα χάνεται και σφυράει πέναλτυ.Βέβαια έχει προηγηθεί και επιθετικό φάουλ στον Χακόμπο αλλά τέλος πάντων.
γ)Το ματς ήταν για 4-1.Αλλά άμα χάνεις τα άχαστα η μπάλα σε τιμωρεί.Ευτυχώς στην περίπτωση μας δεν ίσχυε.
δ)Προσδοκώ ανάσταση Λάζαρ.
ε)Σαλπιγγίδης επιτέλους έπαιξε σαν φορ.
στ)Πολύ καλός Νίνης.
Η ομάδα τώρα χτίζεται.Χαλαρώστε λίγο.Ήμαρτον.
Κραταω μονο το αποτελεσμα.
Εαν δεν παρουμε 2 ΧΑΦΑΡΕΣ στο κεντρο μην περιμενετε να δειτε μπαλα.
-
Εγω διαφωνω οτι ο ΠΑΟΚ επαιξε καλυτερα νομιζω οτι ο βαζελος επαιξε με πιο δυναμη και ψυχωμενα,δεν ξερω αν οφειλοταν στην κουραση, ευχομε με την διακοπη να δουν τα προβληματα της ομαδας και να τα διορθωσουν.δεν μπορει να μπενουν οι ομαδες για προθερμανση και οι δικοι μας να τους μιλανε σαν να ειναι καλα φιλαρακια και θα παιξουν σε λιγο φιλικο!!!θελω να δω αυτοι ετσι θα μας υποδεχτουν οταν κατεβουμε στην Αθηνα.
staurosptole έγραψε:Εγω διαφωνω οτι ο ΠΑΟΚ επαιξε καλυτερα νομιζω οτι ο βαζελος επαιξε με πιο δυναμη και ψυχωμενα,δεν ξερω αν οφειλοταν στην κουραση, ευχομε με την διακοπη να δουν τα προβληματα της ομαδας και να τα διορθωσουν.δεν μπορει να μπενουν οι ομαδες για προθερμανση και οι δικοι μας να τους μιλανε σαν να ειναι καλα φιλαρακια και θα παιξουν σε λιγο φιλικο!!!θελω να δω αυτοι ετσι θα μας υποδεχτουν οταν κατεβουμε στην Αθηνα.
Ρε θα μας τρελανετε....Λεω να μην γραψω αλλα δεν γινεται με αυτα που γραφονται εδω μεσα...
Ποιος βαζελος επαιξε με δυναμη ρε??στα 60-40 κατοχη..?που ανακτησαν κατοχη μετα το 75 και πηγε 50-50?
που εδιωχνε το σεντερ μπακ και αφηνε ο πλαγιος μπακ να βγει πλαγιο γιατι ηταν χεσμενος και δεν ηξερε απο ποιον ερχοταν η μπαλα??
Ορισμενοι συγνωμη που το λεω αλλα δεν ξερετε τι βλεπετε...Ο ΠΑΟΚ μετα απο καιρο επαιξε ωραια μεσοεπιθετικα-το προβλημα μας ειναι στην αμυνα και στην βοηθεια που εχουν απο τα κεντρικα χαφ...
Μετρησατε καθολου ποσες ΓΙΟΜΕΣ εκανε ο κατσουρανης διοτι απλα στο κεντρο ειμαστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ?
Εγω πανω απο 20..
Εγω πανω απο 20..
-
slidar έγραψε:Κραταω μονο το αποτελεσμα.
Μία έστω. Να μπορεί να ελέγχει το ρυθμό και να ηρεμεί το παιχνίδι όταν πρέπει.
Το κοράκι δεν νομίζω ότι είχε σκοπό να ευνοήσει κάποιον, αν και ο Κίτσιου τα τραβάει προς το σώμα τα χέρια. Τι να κάνει δηλαδή να τα κόψει; Όπως και να έχει, δεν νομίζω να περιμένει κανείς ΠΑΟΚτσής διαιτησίες τύπου βάζελου σε εποχές Πατέρα (80-20)...
ΥΓ. Θα μας λυθεί ποτέ η απορία γιατί έφυγε ο Σίλντεφελντ και μάλιστα για να έρθει αυτός ο Λόπεθ; Δεν νομίζω να χάλαγε κανέναν, έστω για 3ο μπακ.
slidar έγραψε:Μετρησατε καθολου ποσες ΓΙΟΜΕΣ εκανε ο κατσουρανης διοτι απλα στο κεντρο ειμαστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ?
Εγω πανω απο 20..
αυτο ηταν πολυ αρνητικο...ισως επαιξε ρολο η κουραση και το μη καθαρο μυαλο...
Ayto ακριβως οι δικοι μας ετρεμαν τα ποδια τους και η πρωτη σκεψη τους μολις παρουν την μπαλα ειναι να την δωσουν πισω. Ειδικα ο τζιολης σε ολο το ματς δεν πρεπει να εκανε ΜΙΑ σωστη ενεργεια.
Ρε παιδιά? Ύμαρτον! Τα ίδια και τα ίδια, που τον θυμηθήκατε τον Μπόλονι τώρα? Ας ήμουν εγώ πρώτος και με τις μισές κίτρινες κάρτες και ας λέγατε ότι θέλατε μετά. Την Πέμπτη ψόφησαν, εγώ περίμενα να τους δω χειρότερους, πάνε να φάνε τον Προπονητή και εσείς τι? Βοηθάτε? Τι νομίζετε οτι θα γίνει? Θα φέρουν τον Μπόλονι ή τον Άγγελο και θα πέζει ο Πάμπλο και θα ζούμε σε σπίτια απο ζάχαρη και θα λουζόμαστε σε συντριβάνια απο σοκολάτα? Πάλι τα ίδια θα δεις.Υπομονή και ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ θα ζητήσει όποιος και αν έρθει. Μάθετε λίγο απο υπομονή δεν είναι κακό. Οι ίδιοι που κηνυγούσαν τον Παντελάκη τώρα πίνουν νερό στο όνομα του, μέχρι και με το Σάννον τα βάλανε. Δε μαθαίνουμε με τίποτα μιλάμε! Καταλαβαίνω ότι έχετε μια αθώα προσέγγιση και οτι αγαπάτε την ομάδα για αυτό τα λέτε πάνω στη τρέλα, σήμερα η ομάδα δε κέρδισε 4-1 λόγο 2 πραγμάτων:
1.Διαιτησία
2.Κακή ψυχολογία
Αν για το ένα θα κάνει κάτι ο Ιβάν για το δεύτερο φταίμε εμείς, δε μας αρέσει ρε μάγκες η μπάλα, εσύ τι περιμένατε? Στο πρώτο εξάμηνο με καινούργιο προπονητή και 12 καινούργιους παίχτες να πατάμε φλόγες? ΠΡΕΠΕΙ να τη στηρίξουμε όχι να δίνουμε άλλοθι στον ΟΣΦΠ να συνεχίσει το ίδιο τροπάριο, ΠΑΟΚ μόνο
1.Διαιτησία
2.Κακή ψυχολογία
Αν για το ένα θα κάνει κάτι ο Ιβάν για το δεύτερο φταίμε εμείς, δε μας αρέσει ρε μάγκες η μπάλα, εσύ τι περιμένατε? Στο πρώτο εξάμηνο με καινούργιο προπονητή και 12 καινούργιους παίχτες να πατάμε φλόγες? ΠΡΕΠΕΙ να τη στηρίξουμε όχι να δίνουμε άλλοθι στον ΟΣΦΠ να συνεχίσει το ίδιο τροπάριο, ΠΑΟΚ μόνο
Δηλαδη αν δεν πεζαμε ωραια μεσοεπιθετικα ποσες λαθις πασες θα ειχαμε;Ολο το παιχνιδι και η πλειοψηφεια των επιθετικων ενεργειων προηλθαν απο τραγικα λαθη της αμυνας και των 2,κανενα σχεδιι,καμια αναπτυξη,σεντρα και παλυ σεντρα η οποια μαλιστα οπως δηλωσε και ο Κλαους ηταν και η τακτικη η οποια ειχε συμφωνηθει πριν το ματς και ολα αυτα επαναλαμβανω απο εναν ΠΑΟΚ που για πρωτη φορα στην ιστορια εχει πολαπλασιο προυπολογισμο απο τον βαζελο και αν εμεις ειμαστε καινουριο ομαδα αυτοι τι να πουνε;
- Mario Jardel
Δεν ειπαμε για Μπολονι Σωτο. Ειπαμε οτι τα ΜΜΕ παιζουν το εργο "αλα Μπολονι" για να προξενησουν φθορα στον Στεφενς
Mario Jardel έγραψε:Δεν ειπαμε για Μπολονι Σωτο. Ειπαμε οτι τα ΜΜΕ παιζουν το εργο "αλα Μπολονι" για να προξενησουν φθορα στον Στεφενς
Σόρυ Μάριο...