Κι ομως χθες τον βοηθησε αρκετα ο τζαβελας και βγηκανε φασεις.Και στο πρωτο και στο δευτερο μεχρι το δοκαρι.Moz έγραψε:Τουλάχιστον εσύ μας έχει δείξει για τι είσαι ικανός, οπότε το όποιο ντεφορμάρισμα είναι επιτρεπτό...
Ώρες ώρες είναι απελπιστικά μόνος εκεί αριστερά... Ούτε ντουμπλαρίσματα από το αμ.μπακ, ούτε βοήθεια, ούτε σύγκλιση της ομάδας προς την πτέρυγα... Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του όταν πάρει τη μπάλα και οι αντίπαλοι πλέον τον (μας) έχουν καταλάβει...
11.Miroslav Stoch
- sourmenetes
- Moderator
Re: 11.Miroslav Stoch
σου ριξανε ξυλο και δεν σε προστατευσεο διαιτητης, ειχες ομως ακομη μια κακη εμφανιση...φταις και εσυ και ο στεφενς που πρεπει να σου δωσει βοηθειες...
ξερουμε ολοι οτι εισαι μεγαλος παικτης και οτι θα επανελθεις...
κανουμε υπομονη...
ξερουμε ολοι οτι εισαι μεγαλος παικτης και οτι θα επανελθεις...
κανουμε υπομονη...
- ΑποστόληςΑ
Το ότι έχει δείξει δείγματα τουταλέντου του δεν το συζητάμε. Γι' αυτό άλλωστε έχουμε απαιτήσεις από αυτόν και δεν μας αρέσει να έχει την αποτελεσματικότητα του Γεωργιάδη. Τώρα τελευταία κουτουλάει στους αντιπάλους και πέφτει συνέχεια κάτω. Μερικές στιγμές είναι να τον κλαίς...
- navigator11
Δεν ξέρω με τέτοια διαιτητική αντιμετώπιση χτές πόσο συγκεντρωμένος και ήρεμος μπορούσε να είναι.Την Κυριακή θα ξεκινήσει η ολική επαναφορά.
- Sick Bastard
Λούκας τον μπουλο στόχ φεύγει sick μόνο τον ΣΑΛΠΙ θες να κρατήσεις μου φαίνετεSick Bastard έγραψε:ΑΝ συνεχίσεις έτσι, ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ.
Ισως χρειάζεται καποιες ανασες, το ταλεντο του δεδομενο, αλλα οταν δεν σου βγαίνουν προσπάθειες και εσυ συνεχίζεις .................ε τοτε αυτο δείχνει για μενα εγωισμό-βεντετισμό και έλλειψη σεβασμού στο ιδρώτα και στον κοπο των συμπαικτών του.
Κακη εμφάνιση βάση των ικανοτήτων του.
Κακη εμφάνιση βάση των ικανοτήτων του.
- Sick Bastard
Αυτός έπρεπε να είχε φύγει ήδη.eorptol έγραψε:Λούκας τον μπουλο στόχ φεύγει sick μόνο τον ΣΑΛΠΙ θες να κρατήσεις μου φαίνετεSick Bastard έγραψε:ΑΝ συνεχίσεις έτσι, ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ.
Κι αυτός. Αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις, αεροπλανάκι και Τουρκία.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ.
Να συνέλθει και να παίξει την μπάλα που ξέρει. Αυτό θέλω μόνο. Όχι να σαβουρντιέται σαν σακί με πατάτες.
- Sick Bastard
Και λίγα λες πιστευω οτι θελει να διώξει όλους και να κρατήσει τον ΣΑΛΠΙ για να ξεκινήσει το νέο χτίσιμοshark4 έγραψε:Tους εχεις περασει πριονοκορδελα ολους.... Που να χαναμε κιολας ....

- Sick Bastard
- desperando
- Επικοινωνία: