14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Οτι ναναι γραφεις <<αυστραλε>> κανενας ΠΑΟΚτσης δεν δαγκωνεται με τα γκολ που βαζει η ομαδα οποιος και αν ειναι αυτος που τα βαζει.
Συνελθετε και προσεξτε τι γραφετε.
μπραβο για το γκολ...περαν ελαχιστων ειναι δυνατον να λεμε οτι δε χαιρομαστε οταν βοηθαει την ομαδα.? δυσκολο γκολ με δυναμη.....αντε να βαλουμε μπρος...η ομαδα σε χρειαζεται
Αυτος πρεπει να ειναι ο ρολος του πλεον στην ομαδα,να ερχεται απο τον παγκο και να δινει ενεργεια και παθος οταν η ομαδα ζοριζεται,ειναι μανουλα αλωστε στην αναμπουμπουλα.Μπραβο!!!
Δεν το είπα εγώ αδερφέ. Ο δημοσιογράφος που έχει περιγράψει το παιχνίδι για λογαριασμό του Μετρόπολις.obanebane έγραψε:Οτι ναναι γραφεις <<αυστραλε>> κανενας ΠΑΟΚτσης δεν δαγκωνεται με τα γκολ που βαζει η ομαδα οποιος και αν ειναι αυτος που τα βαζει.
Το έγραψα στο τοπικ του παιχνιδιού.
Λες να είμαι ξύπνιος από τις 3 το πρωι για να δω τον ΠΑΟΚ και να γράφω ότι να-ναι; Δεν νομίζω.
Δε με ενδιαφερει τι λενε οι αρδ εγω εσενα ειδα να το γραφεις φιλε μου.
Τι με περασες μαγο για να ξερω οτι το ακουσες απο αλλου και απλα το μετεφερες?
Τι με περασες μαγο για να ξερω οτι το ακουσες απο αλλου και απλα το μετεφερες?
Οσα + θέλεις!!!!!eorptol έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ .....ο ανθρωπος της τελευταιας στιγμης ............![]()
![]()
![]()
![]()
είσαι αλλού γι αλλούhasio_john έγραψε:Που είστε όλοι εσείς οι ξεφτίλες που τον κράζατε ρε??!!!! Ντροπή!!
Σάλπι .., είσαι παιχταράς ρε!!
εντάξει κάποιοι θα τον αποθεώσετε
ένα λεπτό πριν βέβαια απέκρουσε σαν αμυντικός στο κόρνερ μας
το γκολ που έβαλε μας έδωσε το βαθμό και μπράβο του
αυτό δεν αλλάζει την ποδοσφαιρική κριτική που του κάνουμε
τεσπα, ας μην το συνεχίσω, μπράβο για το γκολ, ας ακολουθήσουν κι άλλα
- desperando
- Επικοινωνία:
ο σαλπι ειναι γνωστος επιθετικος της αναμπουμπουλας,οταν τα συστηματα και οι τακτικες δεν εχουν καμια θεση στον αγωνιστικο χωρο,οταν το παθος και ο τσαμπουκας ειναι τα μονα που μπορουν να σε σωσουν .σε αυτο ειναι ισως ο καλυτερος,αλλα αν θες να κανεις μεγαλη ομαδα η θεση του σαλπι ειναι να ερχετε απο τον παγκο
- hasio_john
Και συ είσαι αλλού και αλλού!!danirifle έγραψε:είσαι αλλού γι αλλούhasio_john έγραψε:Που είστε όλοι εσείς οι ξεφτίλες που τον κράζατε ρε??!!!! Ντροπή!!
Σάλπι .., είσαι παιχταράς ρε!!
εντάξει κάποιοι θα τον αποθεώσετε
ένα λεπτό πριν βέβαια απέκρουσε σαν αμυντικός στο κόρνερ μας
το γκολ που έβαλε μας έδωσε το βαθμό και μπράβο του
αυτό δεν αλλάζει την ποδοσφαιρική κριτική που του κάνουμε
τεσπα, ας μην το συνεχίσω, μπράβο για το γκολ, ας ακολουθήσουν κι άλλα
ΔΕΝ αναφέρομαι σε αυτούς που κάνουν ποδοσφαιρική κριτική, αναφέρομαι στα ταγάρια, τους ΞΕΦΤΙΛΕΣ που γράφανε να φύγει από την ομάδα και κάτι άλλες βαριές ειρωνείες που ούτε σε αντίπαλο δεν είναι κομψό να τις πεις!!! Ο Σάλπι, είναι (και ΘΑ είναι) ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ΠΑΟΚ και ας μην αρέσει σε μερικούς!!
Μην χαλας το χομπι τουςRealcon έγραψε:Μπορεί και να έχετε δαγκωθεί που έβαλε το γκολ ο Σάλπι. Ντροπή μας που απαξιώνουμε ποδοσφαιριστή μας. Άλλο κριτική και άλλο απαξιώσει.
Μπράβο Σάλπι, γκολάρα. Έκανες το αυτονόητο αρχηγέ. Θα σε έβαλε λίγο μυαλό ο πάγκος![]()
Eiναι ηλίου φαεινότερο οτι το παλικάρι ΔΕΝ κανει για τα πλάγια, δεν ειναι εξτρεμ και φαίνετε αυτο μεσα στο ματς, οσον αφορα το γκολ ηταν πολύ δυσκολο γιατι απο εκεινη την γωνία συνήθως οι πλάγιοι την σπάνε , αλλα ο Δημητρος σαν φορ που ειναι και δεδομένης της χρονικης στιγμης κεραυνοβόλησε και σκόραρε, αυτο το "συστατικό" του να παίρνω το βαρος της στιγμής επάνω μου λέγετε ΗΓΕΤΗΣ, μπράβο του και εύχομαι και σε καλύτερες εμφανίσεις.