Αλκμααρ-Π.Α.Ο.Κ. 3/10-20:00,ANT1
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Re: Αλκμααρ-Π.Α.Ο.Κ. 3/10-20:00,ANT1
Παιδιά κάνα λινκ που να δείχνει ΑΝΤ1 ;;; (όχι απ'το ant1 web tv, για τους εκτός ελλάδος)
-
Ας πει κάποιος στον Τσώχο ότι δεν παίζουμε με την Καρδίτσα, κι ότι δεν είμαστε η Μπάγερν... Αν είναι δυνατόν δηλαδή...
Πάντα έτσι παίζουμε! όσο πάει και χειροτερεύει το πράμα βασικά. Κολλήριο..farmak76 έγραψε:Τα πιναμε σε κοφισοπ χθες ή ετσι παιζουμε παντα;

Καλό πρώτο ημίχρονο, έχουμε και αρκετές φάσεις. Αν πάει έτσι θα ρθει και το γκολάκι. Επιτέλους ένα ματς που όντως ταιριάζει το 4-5-1. Κλάους σφίξτο ρε φίλε μου καλέ!
ΥΓ Καλά οι δημοσιογράφοι είναι σε παράλληλο σύμπαν μιλάμε
ΥΓ Καλά οι δημοσιογράφοι είναι σε παράλληλο σύμπαν μιλάμε
- sourmenetes
- Moderator
Μια χαρα μου φαινεται η ομαδα,αν εξαιρεσεις το λαθος του βιτορ..
Και καλη αναπτυξη σε 3-4 φασεις και συνδυασμοι και εξυπνο παιχνιδι στην αμυνα.
photi δε νομιζω οτι ειναι ετσι..
για αλλη μια φορα θα το πω με λαζαρ να πρεπει να μεταφερει μπαλα για να δημιουργησει προκοπη δεν βλεπουμε ο ανθρωπος πιστευω οτι ειναι ποιο αργος απο εμενα που ειμαι με μηνισκο παρε κοουτς το ρισκο και βαλε κατσουρ διπλα στον τζιωλη τουλαχιστον το μυαλο αυτουνου τρεχει ποιο γρηγορα ειναι κριμα να μην αξιοποιουμε τα εξτρεμ μας επειδη ο ρουμανος καθυστερει την αναπτυξη και που εισαι βαλε και τον κοντο
Mέχρι στιγμής -τηρουμένων των αναλογιών- κακοποιούμε το άθλημα.
- kataramenos5
Ποιος το μαμαει το ματς .Η ουσια ( η κ@@λα) είναι η "μελωδία " που ακούγεται.Σε όποιο γηπεδο κι αν παίζουμε ειναι καλύτερα απ την Τούμπα.Γιασαν τα παλικάρια..
Αν ανεβει λιγο ο ρουμανος που παιζει σαν μεθυσμενος θα κερδισουμε ευκολα,αν συνεχισει ετσι το αργοτερο στο 60' αλλαγη και στη θεση του ο λορενς.
- sourmenetes
- Moderator
Απορω...
Μαλλον γιναμε μπαρτσελονα και δεν μου το ειπανε εμενα.
Με ολλανδικη ομαδα μεσα στην ολλανδια εχοντας δοκαρι και 2 πολυ καλες ευκαιριες και οι αποψεις ειναι οτι δεν παιζουμε τιποτα.
Μαλλον γιναμε μπαρτσελονα και δεν μου το ειπανε εμενα.
Με ολλανδικη ομαδα μεσα στην ολλανδια εχοντας δοκαρι και 2 πολυ καλες ευκαιριες και οι αποψεις ειναι οτι δεν παιζουμε τιποτα.
Sourmenetes είδες σωστή ανάπτυξη από την ομάδα σε κανένα σημείο της αναμέτρησης πλην της φάσης του Κλάους??? Μόνο ατομικές ενέργεις είχαμε με το δοκάρι βασικά και τον Κίτσιου. Δε βλέπω ούτε ανάπτυξη ούτε συνοχή στην ομάδα. Αν εσύ βλέπεις έχει καλώς. Η ομάδα που παίζουμε είναι για τα πανηγύρια...sourmenetes έγραψε:Μια χαρα μου φαινεται η ομαδα,αν εξαιρεσεις το λαθος του βιτορ..

ρε γαμωτο δεν ειναι θεμα γκρινιας αλλα εχουμε δυο γρηγορα χαφ που ουτε κανουν μια μπουκα αλλα ουτε και πατανε περιοχη...αυτο ο προπονητης πρεπει να το πει;