33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Αν αποφασίσεις να πας σε ομάδα του εξωτερικού, σου βρήκα την κατάλληλη: Είναι στο Βέλγιο και λέγεται Άντερλεχτ. Αν παίζουν πάντα όπως χθες, παίρνεις άνετα χρυσό παπούτσι με παγκόσμιο ρεκόρ επίτευξης τερμάτων σε μια χρονιά.
Σήμερα παίζεις στη γειτονιά τους, μπορεί να σε δούνε κιόλας, περιμένω να καρφώσεις δυο γκολάκια.
Σήμερα παίζεις στη γειτονιά τους, μπορεί να σε δούνε κιόλας, περιμένω να καρφώσεις δυο γκολάκια.
- ΑποστόληςΑ
Τί προσπάθεια ακριβώς? Ο χειρότερος του γηπέδου ήταν..
Την Κυριακή ας ξεκινήσει ο Necid μπας και χτυπήσει το ξυπνητήρι..

Την Κυριακή ας ξεκινήσει ο Necid μπας και χτυπήσει το ξυπνητήρι..
Και να φανταστεί κανείς ότι πέρσι-πρόπερσι λέγανε κάποιοι "ποιος Μήτρογλου, έχουμε Κλάους"...
-
Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Εντάξει το εμπεδώσαμε, είναι ο καλύτερος φορ του γαλαξία. Να ανοίξουμε ένα mitrogloumania να τα λέτε οι αναρίθμητοι ΠΑΟΚτσήδες φαν του.
Στο θέμα, συμφωνώ με μανιακό. Ο μόνος που σκυλιασε απ την 3αδα μπροστά. Και φυσικά πήρε πολλές πάσες στην περιοχή, μία.
Στο θέμα, συμφωνώ με μανιακό. Ο μόνος που σκυλιασε απ την 3αδα μπροστά. Και φυσικά πήρε πολλές πάσες στην περιοχή, μία.
Και εμείς εμπεδώσαμε πως άλλοι παίκτες δουλεύουν και προοδεύουν και άλλοι επαναπαύονται και μένουν στάσιμοι...
- ΑποστόληςΑ
Την ευκαιρία του όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν έπρεπε να την χάσει. Το σκοράρισμα άλλωστε είναι και ο μοναδικός λόγος που παίζει αφού στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας δεν συμμετέχει ιδιαίτερα. Δεν μου άρεσε χθες. Προσπάθησε μεν, ατύχησε - στο αποτέλεσμα - δε.
-
Κλασική κασέτα. Χθες πάντως που ρώτησα, δεν αξιώθηκε να μου απαντήσει κανείς τι έχει "δουλέψει" και βελτιώσει ο Μήτρογλου. Να ξαναλέμε τώρα ότι είναι εντελώς διαφορετικοί παίχτες και περιμένετε από τον Αθανασιάδη να γίνει κάτι που δεν μπορεί;Moz έγραψε:Και εμείς εμπεδώσαμε πως άλλοι παίκτες δουλεύουν και προοδεύουν και άλλοι επαναπαύονται και μένουν στάσιμοι...
Αλλά πέρα απ' αυτό, πες μου τι ευκαιρίες πήρε ο Κλάους σαν τα δύο πρώτα γκολ του γαύρου που, κι εγώ να ήμουν φορ, μπορεί να τις έκανα γκολ.
Η γωνία ήταν πάρα πολύ δύσκολη, μια χαρά ήταν το σουτ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Την ευκαιρία του όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν έπρεπε να την χάσει. Το σκοράρισμα άλλωστε είναι και ο μοναδικός λόγος που παίζει αφού στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας δεν συμμετέχει ιδιαίτερα. Δεν μου άρεσε χθες. Προσπάθησε μεν, ατύχησε - στο αποτέλεσμα - δε.
Να μιλήσουμε για τεχνική, για κοντρόλ, για ντρίμπλα, για ένας με έναν, για 2 πόδια, για φάλτσο, για στημένα φάουλ, για τοποθέτηση στην περιοχή, για παίξιμο με πλάτη, για δύναμη? Θες κι άλλα?
Θυμήσου τι παικτάκι ήταν ο κάγκουρας όταν ήρθε από τη Βέρντερ και πόσο στάσιμος έμεινε ο δικός μας...
Όσο και να προσπαθήσω, δε θα σου μάθω μπάλα εγώ αδερφέ...
Γίνε απαιτητικός από την ομάδα σου, αλλιώς μείνε 4ο-5ος όπως σε συνήθισαν...
Θυμήσου τι παικτάκι ήταν ο κάγκουρας όταν ήρθε από τη Βέρντερ και πόσο στάσιμος έμεινε ο δικός μας...
Όσο και να προσπαθήσω, δε θα σου μάθω μπάλα εγώ αδερφέ...
Γίνε απαιτητικός από την ομάδα σου, αλλιώς μείνε 4ο-5ος όπως σε συνήθισαν...
-
Εγώ θυμάμαι, εσύ μάλλον δεν θυμάσαι τι ήταν ο Μήτρογλου. Αυτά που λες (τεχνική-δύναμη) τα είχε πάντα όπως ήταν πάντα και τεμπέλης, μαούνα, αργόστροφος, που είναι ακόμα.
Αν απαιτητικός σημαίνει να τους απαξιώνω όλους και να τους ζητάω πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν, δεν θα πάρω. Ζήτα απ' τον Αθανασιάδη καλύτερη κίνηση στο χώρο, καλύτερο τελείωμα φάσεων κτλ. Αν θες παιχνίδι με πλάτη, ξύλο με τα μπακ και κράτημα μπάλας, βάλε μέσα το Νέσιντ ή πάρε άλλον.
Αλλά εντάξει, ξέρεις μπάλα εσύ και νιώθω μειονεκτικά να μιλάω μαζί σου.
edit: Τον παίχτη τον έχω κράξει άπειρες φορές στη διάρκεια των ματς φέτος, οπότε εντάξει, μάλλον ισορροπώ στη ζυγαριά του "σωστού" οπαδού.
Αν απαιτητικός σημαίνει να τους απαξιώνω όλους και να τους ζητάω πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν, δεν θα πάρω. Ζήτα απ' τον Αθανασιάδη καλύτερη κίνηση στο χώρο, καλύτερο τελείωμα φάσεων κτλ. Αν θες παιχνίδι με πλάτη, ξύλο με τα μπακ και κράτημα μπάλας, βάλε μέσα το Νέσιντ ή πάρε άλλον.
Αλλά εντάξει, ξέρεις μπάλα εσύ και νιώθω μειονεκτικά να μιλάω μαζί σου.
edit: Τον παίχτη τον έχω κράξει άπειρες φορές στη διάρκεια των ματς φέτος, οπότε εντάξει, μάλλον ισορροπώ στη ζυγαριά του "σωστού" οπαδού.
- navigator11
Ο Νέτσιντ έχει τα χαρακτηριστικά παίχτη άλλου επιπέδου και χρησιμότητας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.Κι εγώ θα γούσταρα,έστω και στην κατάσταση που'ναι σήμερα,να τον αποκτήσουμε.Όσο και να κράζονται πάντως και ο Κλάους και ο Σαλπιγγίδης,να γίνουν κάτι,που είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ,δεν πρόκειται!!Τόσο απλό.
Χθές παρεμπιπτόντως το σούτ του ήταν καλό.Για την κλάση του μπορώ να το χαρακτηρίσω πολύ καλό.
Χθές παρεμπιπτόντως το σούτ του ήταν καλό.Για την κλάση του μπορώ να το χαρακτηρίσω πολύ καλό.
Άλλο πράγμα να είσαι δυνατός και άλλο να ξέρεις να την χρησιμοποιείς προς όφελός σου στο παιχνίδι... Όσον αφορά την τεχνική, απλά γελάνε τα άβαταρ μαζί σου...
Αν σε πειράζει που συγκρίνω 2 παίκτες που ηλικιακά είναι στην ίδια φάση της καριέρας τους και ο ένας εκτοξεύθηκε και ο άλλος κρύβεται, τι να σου πω... ΠΑΟΚ ολέ, ομάδα του Πελέ... Happy?
Αν σε πειράζει που συγκρίνω 2 παίκτες που ηλικιακά είναι στην ίδια φάση της καριέρας τους και ο ένας εκτοξεύθηκε και ο άλλος κρύβεται, τι να σου πω... ΠΑΟΚ ολέ, ομάδα του Πελέ... Happy?
Ακου εκτοξευτηκε.... Για τα φιλικα της ομαδας του στο ελληνικο πρωταθλημα και για κατι κατι Αντερλεχτ καλος ειναι... Στην Εθνικη εχει χασει τα αχαστα ενω σε παιχνιδια που η ομαδα του θα ζοριστει εστω και λιγο ειναι επιεικως για τον π@υτσο...
-
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...
Θα πω κάτι τελευταίο και θα το αφήσω, γιατί δεν μπαίνω εδώ μέσα να πετάω εξυπνάδες και προσβολές.
Ο Μήτρογλου ήρθε 19 χρονών απ' τη Γερμανία -ναι, τη χώρα όπου 18 χρονών είναι έτοιμοι οι παίχτες και βγάζουν μάτια στο τοπ επίπεδο- άλλά τώρα μαθαίνουμε ότι ήρθε σαν ακατέργαστο διαμάντι και βελτιώθηκε τρομακτικά στου Ρέντη και στη Νέα Σμύρνη (
), όχι ότι απλά κέρδισε σε εμπειρία.
Να ποσταριστεί στα ανέκδοτα παρακαλώ.
Δεν ειρωνεύομαι, μου φαίνεται πραγματικά αστείο.
Θα πω κάτι τελευταίο και θα το αφήσω, γιατί δεν μπαίνω εδώ μέσα να πετάω εξυπνάδες και προσβολές.
Ο Μήτρογλου ήρθε 19 χρονών απ' τη Γερμανία -ναι, τη χώρα όπου 18 χρονών είναι έτοιμοι οι παίχτες και βγάζουν μάτια στο τοπ επίπεδο- άλλά τώρα μαθαίνουμε ότι ήρθε σαν ακατέργαστο διαμάντι και βελτιώθηκε τρομακτικά στου Ρέντη και στη Νέα Σμύρνη (

Να ποσταριστεί στα ανέκδοτα παρακαλώ.

Δεν ειρωνεύομαι, μου φαίνεται πραγματικά αστείο.