Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Συγχαρητηρια στην ομαδα για το 2 στα 2 εκτος εδρας...Χωρις να παιξει την "μεγαλη" μπαλα κερδισε μια ομαδα που ηταν υποχρεωμενος να το κανει...Ειχε ενα τετ α τετ με τον Βιερινια,ενα δοκαρι με τον Ιβιτς,ενα ωραιο γκολ με τον παιχταρα τον Μουσλιμοβιτς και ενα καταπληκτικο σουτ με τον Κονσεισαο που απεκρουσε με τα ακροδαχτυλα ο τερματοφυλακας....Αυτο που με προβληματισε ηταν η μη υποδειξη της κοκκινης καρτας στον αμυντικο του ανθρακικου....Το ματσακι τελειωνε εκει κυριες και κυριοι...
Δηλαδη τι θα γινει με τα κορακια ρε αδερφια...Ποτε θα μας σεβαστουνε επιτελους;Ενα ακομα παιχνιδι με πολλα σφυριγματα και συνεχεις διακοπες και ακομα μια κιτρινη για τον Ζλαταν....Ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει σελιδα και παιρνει πλεον παιχνιδια μονο με την προσωπικοτητα των παιχτων του....
Τωρα ηρθε η ωρα του ΠΕΛΑΤΗ...Ε ρε κατι γουστα την κυριακη!!!
ΠΑΟΚ γερα εσυ θα ξαναφερεις τον τιτλο στον ΒΟΡΡΑ!!!
Ναι ρε Σακη δικιο εχεις... Στην αρχη ηταν καμια 20αρια και οσο περνουσε ο καιρος γινονταν ολοενα και περισσοτεροι εως οτου και γεμισε σχεδον η κερκιδα που ταχα ηταν επικινδυνη...χαχαχαχα...
Σε καποια φαση στις αρχες του αγωνα, ακουγονταν μονο οι δικοι μας και οι Πανθρακικοι κοιταγαν σα χαμενοι!!!
Ρε παιδια δεν λεω οτι ο ΠΑΟΚ ηταν καλος ειδικα στο α ημιχρονο αλλα οχι και χαλια οπως λενε μερικοι!Καταρχην το γηπεδο ηταν σαν να επαιζαν 7χ7 σε διαστασεις και τοσο πολυ συνοστισμο στο χωρο του κεντρου δεν εχω ξαναδει.Πως να αποδοσει το κεντρο μετα οταν υπαρχαν 10 παιχτες μαζεμενοι σε λιγα τετραγωνικα και οταν ο πανθρακικος παιζει μονο αμυνα?Παρολα αυτα ειχες την πεποιθηση οτι καποια στιγμη θα μπει το τοπι μεσα!Παντως η ομαδα οπως και στα αλλα 2 ματς ειχε αρκετα νεκρα διαστηματα και ειναι λιγο προβλεψιμη με το 4-2-3-1 αλλα δεν κινδυνεψε πραγματικα καθολου!Μπραβο στο Βερον που σε μια μετρια μερα για αυτον εδειξε τι ποιοτητα εχει βγαζοντας μια καταπληκτικη πασα!!Επιθετικο σαν τον μουσλι εχουμε χρονια να δουμε αλλα πιστευω τετοιο παιχτη σαν τον κοντρερας η ομαδα δεν θυμαμε ποτε να ειχε!Κατα την γνωμη μου ισως η καλυτερη μεταγραφη τα τελευταια 10 χρονια!!
Κραταω την νικη που την θεωρω παρα πολυ συμαντικη.Ανακουφιστηκα με την νικη αυτη μετα το Χ της προηγουμενης αγωνιστικης.ολοι τους προσπαθησαν στο δευτερο ημιχρονο και πηραμε μια πολυ συμαντικη νικη που θα μας βοηθηση στη συνεχεια.συγχαριτηρια σε ολλους οσους ηταν στο γυπεδο και βοηθησαν την ομαδα μας.συνεχιζουμε
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝΗ ΜΥΑΛΟ Ο ΣΕΡΤΣΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΤΣΙΚΟΝΟ
ΣΕΡΤΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΕΧΕΙ ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΤΑΜΠΛ.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Thx, Admin Team