Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Φοβάμαι οτι ο Σαββίδης δεν μπορεί να ασχολείται με τέτοια θέματα. Έχει άλλους για αυτά, οι οποίοι ωστόσο είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν.
Απολυτως ευστοχη ερωτηση. Ας το δουμε λοιπον και ας κανουμε μια συζητηση.bane1980 έγραψε:Οκ, τι μπορεί να κάνει ο Ιβάν; ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα.
1. Δεχομαστε ως αξιωμα οτι η πρωτη θεση στο πρωταθλημα οδηγει στους ομιλους και κυριως στα εκατομμυρια του ΤΣ.Λ. Ασχετως αν θα γινεις περιγελος στην Ευρωπη , θα κονομησεις ως ομαδα αρκετα εκατομμυρια που θα σου κανουν τη ζωη πιο ευκολη....
Απο αυτη λοιπον την αρχικη θεση το εγχειρημα "παω για πρωταθλημα" καθισταται δυσκολο. Οχι αδυνατο αλλα πολυ δυσκολο.... Και επειδη το "εγκλημα συνεχως εξελισσεται και προοδευει" , η εποχη που ο παικτης-υπαλληλος της ΔΕΚΟ επεφτε στο κεντρο και η ομαδα του κερδιζε πεναλντυ -αποβολη , εχει περασει.... Γιατι και τοτε υπηρχε η αμυδρη ελπιδα να πατωσει σε καποιο παιχνιδι εκτος εδρας....
Τωρα λοιπον - που φτασαμε στην εποχη των ισχνων αγελαδων οικονομικα- αφου εξασφαλιστει η προεδρια της ΕΠΟ , εχει εφαρμοστει το παλαι ποτε "βαρδινογιαννειο δογμα" των ομαδων-δορυφορων.... Και αν τοτε υπηρχε ενας ΟΦΗ , μια Δοξα και μια Κορινθος, τωρα το μενου των ομαδων- υποστατικων εχει μεγαλωσει....
Βλεπεις λοιπον αγορες παικτων απο τον γαυρο και δανεισμο δεξια και αριστερα.... Εντολες για το ποιος θα πεσει και ποτε ...Θυμισου τον ρουλη που στις τελευταιες αγωνιστικες μεταμορφωθηκε σε Μπαρτσα.... Καποιοι παικτες - εννιοτε κομβικοι- δηλωνονται τραυματιες μονο σε παιχνιδια με τον ψευτο-πρωταθλητη.... Αλλες ομαδες σκυλιαζουν ( βλ. Νιονιος με βαζελο) και οι ιδιες καθονται δικην κοτας στα ματς με τη ΔΕΚΟ.... Εμφανιζονται προεδροι που θερουν εκ προοιμιου τα παιχνιδια με τη ΔΕΚΟ χαμενα , ενω μαζι σου δινουν εξτρα πριμ για τους βαθμους της νικης .... Φτασαμε δε στο απιστευτο , προεδρος ΠΑΕ να ζηταει συγγνωμη απο τους οπαδους του γαυρου που η ομαδα του εχασε ....Απιστευτα πραγματα....
Το ερωτημα λοιπον ειναι ...Εσυ σαν προεδρος τι κανεις .....
1. Πας σε λυσεις "πολυμετοχικου"... Αγοραζεις οτι καλυτερο και ακριβοτερο κινειται στην αγορα και αφου εχεις εξασφαλισει και καποια αβαντα απο τη αδεκαστη ΕΠΟ και Επιτροπη διαιτησιας ( βλ. εποχες Σπαθα ), καθαριζεις την κουπα που λενε και τα εξωγαμα του στολου... Η ιστορια ομως τι λεει ? Οτι και ο πολυμετοχικος , ο οποιος δεν ειχε μετοχους τον Καμπανη και τον Φλωριδη , αντεξε μια χρονια και μετα καταρρευση.... Αποτελεσμα ..Που ειν αι τωρα ?
2. Φτιαχνεις ομαδα , αυτη την περιβοητη που θα νικαει και τους διαιτητες .... Προσωπικα το θεωρω ανεφικτο και δυσκολο ...Αν θελουν να σε στησουν το κανουν οτι ωρα θελουν.... Ποιος ξεχναει σε εκτος εδρας παιχνιδι που πηρε ο Γκαρσια κοκκινη την στιγμη της σεντρας .... Βεβαια αυτο δεν αποτελει αλλοθι του τυπου "σφαξε με αγα μου να αγιασω"....
Για εμενα το θεμα "ποδοσφαιρο" στην Ελλαδα , δεν ειναι μονο θεμα Ιβαν , Μαρινακη και ΕΠΟ.... Με τα λιγοτερα στοιχεια απο αυτα που εχουν βγει - δυο φορες μαλιστα στην Ελλαδα - στην Ιταλια εριξαν την Γιουβε β' εθνικη , της αφαιρεσαν το πρωταθλημα , την ομαδα του πρωθυπουργου την τιμωρησαν με -15 βαθμους , το ιδιο την Λατσιο , τη Φιορεντινα αν θυμαμαι και παει λεγοντας ....
Εδω , δεν θα ξεχασω οταν βγηκε πρωθυπουργος ο Καραμανλης , την αλλη μερα ο πρωην πρακτορας της Σταζι και προεδρος της ΔΕΚΟ , πηγε στου Ρεντη και δηλωσε στους παικτες οτι δεν πρεπει να φοβουνται τιποτα.... Μια αλλη φορα εκεινος ο Φλωριδης του Πασοκ πηγε να κανει κατι και τον ξεφτυλισαν - ειδικα οι γαυροι - σε ολα τα μηκη και τα πλατη της χωρας.....
Η βρωμια ξεκινανει απο την ανοχη των αποπανω... Μονη λυση - περα απο τις οποιες μεταγραφικες κινησεις- ειναι να ασκηθουν πιεσεις στους σημερινους αρχοντες της μνημονιακης μας δημοκρατιας .....
Υ.Γ. Επειδη κουραστηκα γραψτε και οι υπολοιποι και θα επανερθω....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τετ 02 Οκτ 2013, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σήμερα θα αποφασίζοταν αν θα μπει το θέμα των χρεών στην βουλή αύριο με απάντηση του Στουρνάρα στην ερώτηση του χαλκιδικιωτη βουλευτή έχουμε κανένα νέο ;
@shark για να μην κάνω quote
Ακριβώς όπως τα λες. Που καταλήγουμε;
Αγωνιστικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Και ομάδα τρένο να κάνεις, θα παιχτεί πάλι σε 1-2 παιχνίδια και τα έχουμε "σπαθάτη" λύση. Άσε που δεν πιστεύω οτι θα το αφήσει καν να πάει εκεί. Όπως λες, σε στήνει για την πλάκα του. Ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Άμα θέλουν δεν περνάς καν σέντρα με τη μπάλα.
Εξω-αγωνιστικά το θέμα είναι σε ΚΕΔ-ΕΠΟ και παραρτήματα.
Για τα δεύτερα η λύση είναι να σαμποτάρεις τα δικά του και να κάνεις δικά σου. Όταν ο γαύρος δίνει δανεικό και έχει 6 εύκολα ποντάκια και 2 σκυλιάσματα για εσένα και εσύ δίνεις δανεικό και παίζει μόνο εναντίον σου (ούτε καν στα άλλα ματς), τότε απλά δεν ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τη δύναμή σου σε ένα πρωτάθλημα των δύο. Ο άλλος σώζει όποιους θέλει και εσύ απλά κοιτάς.
Για ΚΕΔ-ΕΠΟ, διαλέγει τρόπο ο Ιβάν. Με το καλό ή με το άσχημο. Με το να κοιτάς βγάζοντας καμια ανακοίνωση και συγκρίνοντας τις κάρτες, είναι σαν να σε έχει στα τέσσερα και εσύ απλά να φωνάζεις ζητώντας μαξιλαράκι για το κούτελο στο πάτωμα.
Για τους από πάνω; νομίζω οτι εκεί είναι το θέμα, βλ. και χρέη. Και επειδή φοβάμαι οτι τον γράφουν τον Ιβάν καθώς έχουν την καραμέλα της τρόικας, είμαι απαισιόδοξος. Εδώ τους το είπε ξεκάθαρα: κανονίστε τα 11 για να ρίξω άλλα πόσα. Στα τέτοια τους. Αφού δεν τους νοιάζει ούτε πόσα θα ρίξει, ούτε ανάπτυξη, ούτε τίποτα. Θέλει πίεση αλλού και το θέμα είναι εάν είναι ικανός και πρόθυμος ο Ιβάν να ανταπεξέλθει σε αυτό.
Όσο δεν κάνει κάτι πάντως έστω και για το short term και τη βιτρίνα (βλ. κοράκια κλπ), τότε απλά στήνει πλάνα (γήπεδα, ομάδα, κέντρα κλπ) σε πήλινα πόδια.
Ακριβώς όπως τα λες. Που καταλήγουμε;
Αγωνιστικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Και ομάδα τρένο να κάνεις, θα παιχτεί πάλι σε 1-2 παιχνίδια και τα έχουμε "σπαθάτη" λύση. Άσε που δεν πιστεύω οτι θα το αφήσει καν να πάει εκεί. Όπως λες, σε στήνει για την πλάκα του. Ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Άμα θέλουν δεν περνάς καν σέντρα με τη μπάλα.
Εξω-αγωνιστικά το θέμα είναι σε ΚΕΔ-ΕΠΟ και παραρτήματα.
Για τα δεύτερα η λύση είναι να σαμποτάρεις τα δικά του και να κάνεις δικά σου. Όταν ο γαύρος δίνει δανεικό και έχει 6 εύκολα ποντάκια και 2 σκυλιάσματα για εσένα και εσύ δίνεις δανεικό και παίζει μόνο εναντίον σου (ούτε καν στα άλλα ματς), τότε απλά δεν ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τη δύναμή σου σε ένα πρωτάθλημα των δύο. Ο άλλος σώζει όποιους θέλει και εσύ απλά κοιτάς.
Για ΚΕΔ-ΕΠΟ, διαλέγει τρόπο ο Ιβάν. Με το καλό ή με το άσχημο. Με το να κοιτάς βγάζοντας καμια ανακοίνωση και συγκρίνοντας τις κάρτες, είναι σαν να σε έχει στα τέσσερα και εσύ απλά να φωνάζεις ζητώντας μαξιλαράκι για το κούτελο στο πάτωμα.
Για τους από πάνω; νομίζω οτι εκεί είναι το θέμα, βλ. και χρέη. Και επειδή φοβάμαι οτι τον γράφουν τον Ιβάν καθώς έχουν την καραμέλα της τρόικας, είμαι απαισιόδοξος. Εδώ τους το είπε ξεκάθαρα: κανονίστε τα 11 για να ρίξω άλλα πόσα. Στα τέτοια τους. Αφού δεν τους νοιάζει ούτε πόσα θα ρίξει, ούτε ανάπτυξη, ούτε τίποτα. Θέλει πίεση αλλού και το θέμα είναι εάν είναι ικανός και πρόθυμος ο Ιβάν να ανταπεξέλθει σε αυτό.
Όσο δεν κάνει κάτι πάντως έστω και για το short term και τη βιτρίνα (βλ. κοράκια κλπ), τότε απλά στήνει πλάνα (γήπεδα, ομάδα, κέντρα κλπ) σε πήλινα πόδια.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Επειδή πάει πια πολύς καιρός και σχεδόν όλοι το ξέχασαν (άσε που οι περισσότεροι δεν το ξέρουν κιόλας). Οι κασέτες τις οποίες έπαιζε τότες ο Τριανταφυλόπουλος (Σπάθας : Ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω να κερδάνε κτλ κτλ) ΔΕΝ ήταν από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ έρευνα του Μάκη.
Ήταν από επιχειρηματία (όνομα δεν ξέρω) που θέλησε ΠΡΙΝ ασχοληθεί, και σπρώξει τα ωραία του €€€, να "δει τι παίζει". Έπιασε λοιπόν ένα γραφείο ντεντέκτιβ, τους είπε "το και το" και "για ρίξτε μια ματιά να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε".
Άκουσε ότι άκουσε, ΔΕΝ μπήκε στο ποδόσφαιρο, και έδωσε το υλικό στο Μάκη.
Just my 2 cents, που λένε και οι Αμερικάνοι.
Ήταν από επιχειρηματία (όνομα δεν ξέρω) που θέλησε ΠΡΙΝ ασχοληθεί, και σπρώξει τα ωραία του €€€, να "δει τι παίζει". Έπιασε λοιπόν ένα γραφείο ντεντέκτιβ, τους είπε "το και το" και "για ρίξτε μια ματιά να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε".
Άκουσε ότι άκουσε, ΔΕΝ μπήκε στο ποδόσφαιρο, και έδωσε το υλικό στο Μάκη.
Just my 2 cents, που λένε και οι Αμερικάνοι.
Σωστά. Όπως και πιο πρόσφατα με άλλες κασσέτες κλπ κλπ
Και επειδή το θεωρώ αφελές να μην ήξερε/ξέρει ο Ιβάν που μπήκε/μπαίνει, δεν είναι λογικό να έχει πλάνο αντιμετώπισης; ή περιμένει το σύστημα να αλλάξει μόνο του με νουθεσίες ηθικής;
Και επειδή το θεωρώ αφελές να μην ήξερε/ξέρει ο Ιβάν που μπήκε/μπαίνει, δεν είναι λογικό να έχει πλάνο αντιμετώπισης; ή περιμένει το σύστημα να αλλάξει μόνο του με νουθεσίες ηθικής;
- kataramenos5
Εσεις λέτε ο Ιβαν να μη ξέρει που έβαλε-βάζει τα λεφτά του?Εγω λέω με τιποτα,αρα το ρίσκο είναι υπολογισμένο.Αυτο που δε ξέρω ειναι το ποιός ειναι ο μεγάλος στόχος αυτης της επένδυσης.Το να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα ή κατι άλλο εκτος ποδοσφαίρου.
- Sick Bastard
Μισό λεπτό. Δεν μιλάμε για το αν είμαστε αδιάφοροι ή όχι, μιλάμε για φόβο.K_geo έγραψε:ρε σικ, τότε γιατί 3 στους 4 ρεπόρτερ του γαύρου ασχολούνται μαζί μου; γιατί με σφάζουν με το μπαμπάκι; σκέψου ακόμα και χθες στο Ηράκλειο, τελευταία φάση που πάει να βγεί μόνος ο Κουτσιανικούλης είναι οφσάιντ αλλά ευτυχώς που δεν γίνεται το γκόλ, γιατί θα μετρούσε.
γιατί τόση τρεμούρα και κάθε φάου κίτρινη; γιατί γενικά τόση λάσπη και τόσος πόλεμος;
επειδή τους ειμαστε αδιάφοροι;
δεν νομίζω ρε μαν. άν τους είμασταν αδιάφοροι, απλά δεν θα μας έδιναν σημασία.άν όμως σε φοβούνται, τότε ασχολούνται μαζί σου.......
Απ την αδιαφορία μέχρι τον φόβο έχει καμιά δεκαριά στάδια ανάμεσα ξερω γω.
Η επικοινωνιακή εργολαβία των γαύρων ΑΡΔ δεν έχει να κάνει με το φόβο, έχει να κάνει με την άσκηση πίεσης και το ανέβασμα των τόνων της αντιπαράθεσης, ελπίζοντας να μεταφερθεί η πίεση μέσω των δικών μας ΑΡΔ και μέσα στην ομάδα μας.
Γαύρος ΑΡΔ αμέσως μετά ττν Σάλκε γράφει κι έχει τίτλο ''Κύριος υπεύθυνος του αποκλεισμού ο Στέφενς''. Το παίρνουν τα δικά μας τα τζιμάνια και διαβάζουμε κι στα έντυπά τους και στα φόρα και εδώ του κόσμου τις μαλακίες.
Κερδίσαμε τίποτα για να μας φοβούνται; Όχι. Ίσα ίσα, ειδικά τώρα τελευταία στο παραλίγο είμαστε.
Έχουμε δείξει τελευταία καμιά σοβαρή αντοχή στην πίεση; Όχι, ίσα ίσα ξέραμε το +4 του γαύρου την Κυριακή και πετούσαμε χαρταετό για κανα μισάωρο στο ματς. Ο Στοχ πήγε και κλάδεψε τον Μπούμπο ρε φίλε, δηλαδή τι να λέμε.
άρα συμφωνούμε (για να το κλείνουμε και αυτό εδώ) ότι ναι μεν δεχόμαστε "πόλεμο" γιατί μας θεωρούν υπολογίσιμη δύναμη και θέλουν να μας βάλλουν χέρι, αλλά και στο ότι εμείς, ώς ΠΑΟΚ, δεν κάνουμε και κάτι ιδιαίτερο για να ανταπεξέλθουμε.
σωστά;

- Sick Bastard
Ε, δεν έχει μείνει και κανείς άλλος για να υπολογίζουν. Αλλά ότι μας φοβούνται; Με τίποτα.
Sick είσαι λάθος για μένα. Καταλαβαίνω στο σκεπτικό σου αλλά νομίζω υπερεκτιμάς και ορισμένους "αντιπάλους".
Είναι πολύ βολικό αυτό το κόλπο που μας έχουν παρουσιάσει.
Είναι πολύ βολικό αυτό το κόλπο που μας έχουν παρουσιάσει.
- Sick Bastard
- navigator11
Η γνώμη μου είναι πως με το που επιστρέψει ο Μελισσανίδης σούπερ-ντούπερ λίγκ θα δούμε πρόσπαθειες αποδόμησης του καθεστώτος της τελευταίας κοντά 20ετίας με σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας.Το αν θα'μαστε παρόντες στην εν λόγω κατηγορία για να συνδράμουμε κι εμείς σαν ΠΑΟΚ στο όλο εγχείρημα έχει αρχίσει ομολογώ να με προβληματίζει αρκετά.
Πλοηγέ θίγεις ένα θέμα, το οποίο φοβάμαι και εγώ οτι θα μας απασχολήσει τα μάλα σύντομα. Τα φούμαρα θα συνεχιστούν από τους ραγιάδες πολιτικούς, ο Ιβάν κερατιάτικα δεν θα πληρώσει, οπότε δεν ξέρω τι λύση/εναλλακτική έχει.
Όσον αφορά στο Μελι, αφενός πιστεύω το ίδιο, αφετέρου θεωρώ οτι μπορεί να το κάνει πιο άμεσα και εύκολα από τον δικό μας. Το θέμα είναι βέβαια να μην αλλάξει απλά τα ρούχα του ο Μανωλιός και βάλει τα κίτρινα από κόκκινα..
Όσον αφορά στο Μελι, αφενός πιστεύω το ίδιο, αφετέρου θεωρώ οτι μπορεί να το κάνει πιο άμεσα και εύκολα από τον δικό μας. Το θέμα είναι βέβαια να μην αλλάξει απλά τα ρούχα του ο Μανωλιός και βάλει τα κίτρινα από κόκκινα..
- navigator11
Πάσα ... επανάσταση,καλώς ή κακώς,δεν μπορεί να προβλεφθεί τι ακριβώς θα φέρει,φίλε μου.Σημασία έχει πως η παρούσα και παρελθούσα εδώ και δεκαετίες κατάσταση ΠΡΕΠΕΙ να πάψει (ασφαλώς και όχι μόνο σε επίπεδο ποδοσφαιρικό αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα).Εκ των έσω και όχι εννοείται από θεσμούς ποδοσφαιρικούς ή πολιτειακούς.Μιάς και εκ των ανωτάτων θεσμικών ποδοσφαιρικών οργάνων βλ.ουέφα βούληση να δοθεί λύση στη διαρκή διακωμώδηση του ελληνικού ποδοσφαιρικού προϊόντος από μια χούφτα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡ@ΔΕΣ απλά ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.Αν ήμουν στη θέση του Σαββίδη βαριά βαριά απ'την ερχόμενη περίοδο θα "πιστόλιαζα" το αγαπητό κράτος,γράφοντας στα @@ μου πιθανές αντιδράσεις,οπαδικές,αρδικές κοκ.Και με την ησυχία μου,πιθανώς παρέα με τη ... μοναξιά μου,να έκανα τα κουμάντα μου!Η χώρα,ούτως ή άλλως,έχει ήδη μπεί σύμφωνα με τους αρμοδίους σε ... τροχιά ανάπτυξης.Δε θα'χανε κι η Βενετιά βελόνι,αν θαφτούν στο χιόνι 11-12 ψωροεκατομμυριάκα ...