Αλκμααρ-Π.Α.Ο.Κ. 3/10-20:00,ANT1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Αλκμααρ-Π.Α.Ο.Κ. 3/10-20:00,ANT1

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Odi έγραψε:Πιστεύω ακράδαντα πως οι υπόνοιες,νύξεις κτλ περί απομάκρυνσης Στέφενς πρέπει άμεσα να μεταφερθούν στο τόπικ με τα ανέκδοτα,γιατί είναι οι γελοιότερες παπαρολογίες που έχουν ακουστεί εδώ και πολύ πολύ καιρό..

Πρόβλεψη:Νίκη την Πέμπτη,νίκη και με βάζελο και από Δευτέρα όλα θα είναι τέλεια καθώς θα είμαστε στο -3 με πιθανότητα ο γαύρος να κάνει γκέλα μέσα στον βάζελο,οπότε όταν πάμε εμείς στο τηγάνι να είμαστε ισόβαθμοι.

Και εννοείται όλοι θα είναι παικταράδες. Σε 6 μέρες από τώρα θα επιβεβαιωθώ.

δεν θελεις να σου απαντησω...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

θεε μου...τι ακουω και τι διαβαζω...ακους εκει καποιος θα κουνησει μαντηλι

ειμαστε σιγουρα λαος προβατο
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

αν ακουσεις τωρα κοζανοστρα..θα δεις..

βγαινουν και οι στημενοι...και γινεται το ελα ναδεις
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Αυτον ακουγα και ξεσπασα στο τοπικ του Χουμπ. Εμεινε ανοιχτο το ραδιο κ ακουσα τα ανηκουστα. Τρελαθηκα ρε...Το κακο ειναι οτι αυτοι δεν ειναι στημενοι αλλα λοβοτομημενοι που το παιζουν και γνωστες και μη προβατα
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

και εχεις και τον αλλον με τα υπονοουμενα... του κ@λου, και δωστου και πλακωνουν οι αβανταδωροι, και τσιμπαει και κανας δικος μας και μας τσαλαπατανε την ψυχη...... Αι στο διαολο..καθε βραδυ....
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Μην ακους jpower. Αυτο μπορει να μην σωσει τον ΠΑΟΚ αλλα θα σωσει τη δικη σου ψυχικη υγεια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:sourmenetes..
τεμετερον....

...κανενας δεν μπηκε ..τα φιδια με ζωσανε με αυτα που βλεπω...
...και δυστυχως ...σχεδον παντα..
..αυτα τα ασχημα που φοβαμε για τον ΠΑΟΚ ...γινονται.....
...ειναι δυνατον ρε π@υστη μου;...και ομως γινονται...γ@μω την τρελα μου..γ@μω... :redcard: :redcard:

αλλα ευτυχως.. ειπαμε...σχεδον ;) παντα...
Νταξει οι αισθησεις ειναι αλλο ζητημα..
Αλλα για μαντηλια που λες ειναι λιγο τραβηγμενο.Μην τρελαθουμε..
Χαλαρωστε και ολα θα πανε καλα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:θεε μου...τι ακουω και τι διαβαζω...ακους εκει καποιος θα κουνησει μαντηλι

ειμαστε σιγουρα λαος προβατο
Despe το γραψα κι αλλού Η κατάσταση μου θυμίζει απίστευτα την ιστορία με Μπόλονι.Αν θυμάσαι κι εσύ ο Μπόλονι τέτοια εποχή πανω κάτω ήταν για διώξιμο .Τον έσωσε η Τότεναμ και πήρε παράταση.Εχουμε διώξει και προπονητή απο προετοιμασία (παγκόσμια πρωτοτυπία?) .Δεν είμαστε πρόβατα (μπορεί κι αυτό) απλά εχουν δεί τα μάτια μας σημεία και τέρατα οποτε όλα είναι πιθανά και πιστευτά μ αυτή την ομάδα.
Ταγματάρχη μου σε καταλαβαίνω κι εγώ κακό προαίσθημα έχω.Μακάρι να μαστε λάθος.Οτι και να γίνει πάντως την Κυριακή θα μαστε εκεί.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Από τα ματς που δεν φοβάμαι.
- Αυτοί είναι το φαβορί, αυτοί ΠΡΕΠΕΙ να βγάλουν επιθέσεις, να κάνουν ευκαιρίες, να βάλουν γκολ, να νικήσουν. Να επιτεθούν ξέρουν (τί σόι Ολλανδοί θα ήταν αν δεν ήξεραν;). Αλλά θα αφήσουν χώρους, θα ρισκάρουν λίγο παραπάνω και έχω Κατσουράνη, έχω Νίνη, έχω Λούκας, έχω Στοχ, μπορώ να τους βγάλω 3-4 καλές κόντρα επιθέσεις.
- Προερχόμαστε από κακό αποτέλεσμα (αν και στην Κρήτη ποτέ δεν κερδίζαμε εύκολα) και η ομάδα θα είναι απολύτως συγκεντρωμένη.
- Έχει ξεκινήσει η ίδια μουρμούρα, όπως με τον Μπόλονι που λέει και ο κατ5 παραπάνω. Τότε ήταν τέλη Νοέμβρη που μείναμε στο 0-0 με Κέρκυρα στην Τούμπα, με τον τερματά τους να βγάζει τα κέρατά του (καλή ώρα) και ακολουθούσε το παιχνίδι με την Τότεναμ. Όπου οι «Κασσάνδρες» έλεγαν «αν χάσει ο ΠΑΟΚ, φεύγει ο Μπόλονι»! Μιλάμε για την πιο παράλογη ατάκα της εποχής. Και η πλάκα είναι ότι κέρδισε. Και κανένα φούστης από αυτούς που προέβλεπαν χαιρέκακα την απόλυση, δεν είχε τα @@ να πει «έγινα ρόμπα».

Χ το πιθανότερο, μπορεί και διπλό.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αλλαξανε οι εποχες καταραμενε πλεον αποφασεις για το ποιος θα φυγει δεν ειναι στο χερι του βρυζα που καποτε εκανε τα παντα για να διωξει τον γκαρσια και αργοτερα για εναν παραξενο και ανεξηγητο λογο ηθελε να διωξει τον μπολονι λιγους μηνες μετα την προσληψη του.βεβαια ο μπολονι δεν ηθελε να του φορτωνουν παλτα εκτομμυριων αυτοι οι τυχαρπαστοι και ηθελε να εχει τον πρωτο λογο για τις μεταγραφες της ομαδας οπου εφερνε γνωστους του παικτες απο ρουμανια και γαλλια.
πιστευεις οτι ο ζησης εχει τα κοτσια να παει αυριο στον ιβαν και να του πει οτι πρεπει ο στεφενς οπου ειναι επιλογη του να παρει τον μπουλο?
ουτε μια στο εκατομμυριο,αυτοι πλεον δεν εχουν το σθενος να παρουν μια αποφαση για το αν ενας τοιχος θα βαφτει γκρι ή μπεζ.

το ολο σκηνικο ξεκινησε απο διαφορους αρδ που λογο της ανεπαρκειας τους να παρουσιασουν κατι υπαρκτο γραφουν για σκιες και φαντασματα και μεις τα ζωα τσιμπαμε.
τιτλοι ρεπορταζ τα τελευταια 24ωρα...΄΄αστραψε και βροντηξε ο ιβαν΄΄,΄΄παιρνει αποφασεις ο ιβαν΄΄,΄΄απογοητευμενος με την εικονα της ομαδας ο ιβαν΄΄και ολα αυτα τα γραφουν ανθρωποι οι οποιοι ουδεποτε εχουν ερθει σε επαφη με τον ιβαν ή με κοντινα του προσοπα.
αρα για ποιον λογο γραφονται ολα αυτα? ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τα παιδακια της αλκμααρ δεν εχουν εμπειρια αλλα και προπονητη (τον εδιωξαν μετα απο νικη επι της αιντχοβεν ελληνας ειναι ο προεδρος τους? :opaokara: ) αν παιξουμε συγκεντρωμενα θα νικησουμε ευκολα το λεω και το πιστευω με κινδυνο να εκτεθω αλλα δε πειραζει.
Το μονο που με τρομαζει ειναι η καταρα που μας ακολουθει οποτε παιζουμε με ολλανδικες ομαδες ισως ομως ηρθε η ωρα να σπασει με ολλανδους στο παγκο. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Ολλανδούς; Προς τι ο πληθυντικός: Ο ένας από αυτούς θα κάθεται στην κερκίδα.

Τιμωρημένος είναι ο Stevens. Αλλα όπως είπε: από εκεί βλέπει καλύτερα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
Odi έγραψε:Πιστεύω ακράδαντα πως οι υπόνοιες,νύξεις κτλ περί απομάκρυνσης Στέφενς πρέπει άμεσα να μεταφερθούν στο τόπικ με τα ανέκδοτα,γιατί είναι οι γελοιότερες παπαρολογίες που έχουν ακουστεί εδώ και πολύ πολύ καιρό..

Πρόβλεψη:Νίκη την Πέμπτη,νίκη και με βάζελο και από Δευτέρα όλα θα είναι τέλεια καθώς θα είμαστε στο -3 με πιθανότητα ο γαύρος να κάνει γκέλα μέσα στον βάζελο,οπότε όταν πάμε εμείς στο τηγάνι να είμαστε ισόβαθμοι.

Και εννοείται όλοι θα είναι παικταράδες. Σε 6 μέρες από τώρα θα επιβεβαιωθώ.

δεν θελεις να σου απαντησω...
Αν εννοείς οτι έχουν ακουστεί και μεγαλύτερες μ@κ@κίες μαζί σου.Εάν προσβλήθηκες δεν καταλαβαίνω το γιατί..

Κόψτε τον Ραπτόπουλο,τον Ζαγόρα,τον Πετρωτό κλπ αστείους τύπους.Δεν αγαπάνε τον ΠΑΟΚ αυτοί.Θέλουν το κακό του για να έχουν θέματα,πρόβατα να παίρνουν τηλέφωνα και να δημιουργείται σούσουρο και καταστάσεις από το πουθενά.

Κανείς δεν θα κουνήσει μαντήλι,γελάω μόνο που το γράφω.Με την ίδια λογική θα πρέπει η Τσέλσι να διώξει το Μουρίνιο,η Ρεάλ τον Αντσελότι και η Γιουνάιτεντ τον Μόγιες.

Αυτή η λογική μόνο στο Ελλαδιστάν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δύσκολο ματς και αυτό. επίσης ακολουθεί η ζελα οπότε θα πρέπει να κάνουμε προσεχτική διαχείριση δυνάμεων. θα ήθελα πχ τον Στόχ να αντικατασταθεί στο 60+ λεπτό. :?

Ολλανδική γαρ ομαδα, Ολλανδό Προπονητή και εμείς, προβλέπω να γίνει ένα ανοιχτό και ενδιαφέρον μάτς......

Α! και για να μην ξεχνιόμαστε:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε Odi .. από το καλοκαίρι έχεις πάρει σβάρνα τους πάντες και τους κατηγορείς..
Δλδ συγγνώμη που θα κάνω το δικηγόρο, αλλά κάθεσε και λες εσύ τον ΤΑΓΜΑ να μην ακούει ραδιόφωνο και να μην επηρεάζεται από τους ραπτοπουλους κλπ?? :lol: :lol: :lol:
Νταξει το είδαμε και αυτό..
Ο ΤΑΓΜΑ είναι από τις πιο αγνές φωνές εδώ μέσα, δεν το εννοούσε έτσι όπως το κατάλαβες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”