OΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Χακόμπο
12
22%
Κίτσιου
1
2%
Λίνο
13
24%
Κατσουράνης
3
5%
Βίτορ
14
25%
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βούκιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στόχ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νέτσιντ
8
15%
Γεωργιάδης
2
4%
Λόρενς
2
4%

Σύνολο ψήφων: 55

Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: OΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δε μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια μπαίνει τόσο χαλαρά η ομαδα. Χθες στο πρώτο ημίχρονο από τη μια ήταν μια ομάδα που έβλεπες ότι μπορεί να μην είχε ποιότητα αλλα σκύλιασε να βάλει γκολ και από την άλλη μια ομάδα που νόμιζες ότι μπήκε να παίξει φιλικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μου άρεσε πρώτη φορα φέτος. Είχε όρεξη, τρεξίματα κυκλοφόρησε πολύ καλά τη μπάλα και έκανε ευκαιρίες.

Όσον αφορά τους παίχτες για μένα ο Σαλπιγγίδης δε μπορεί να παίξει πλέον βασικός σε οποιαδήποτε θέση και για τον Τζιώλη πλέον αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί ενώ έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία δε στέριωσε πουθενά και τον κράζουν όλοι. Είναι από τους πιο κοιμισμένους παίχτες που έχω δει ποτε στον ΠΑΟΚ. Μηδέν πάθος , μηδέν ενέργεια. Πλέον αρχίζω κι εγώ να είμαι της άποψης ότι ο Garcia έστω και σ αυτή τη κατάσταση μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Τζιώλη. Από τους υπολοιπους σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τη διαιτησία δεν έχει νόημα να σχολιάσω κάτι. Βρίσκουν και κάνουν . Διοίκηση έχει ο ΠΑΟΚ. Επενδυτη δυνατό έχει, δικό τους θέμα είναι είναι να το λύσουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Kourdos έγραψε:Μόλις τώρα είδα τα Highlights.

Για τον διασυρμό μετά από το 80' με τις 5 φάσεις που κάνει ο ΟΦΗ τι λέτε; Πάλι καλά που στις 3 καθάρισε ο μαυρούκος τους. Η δικιά μου ερμηνεία είναι η καλοπροαίρετη, ότι οι δικοί μας τα έδωσαν όλα για το 2ο γκολ και αναπόφευκτα υπήρχαν κενά πίσω...
Πλακα κανεις αδελφε???
Παρατηρησε αυτα εδω κατω και μετα συζηταμε...
Οσον αφορα το διαστημα μετα την ισοφαριση,ο ΠΑΟΚ ειχε την κατοχη αλλα δεν ειχε την ηρεμια.Οι ευκαιριες που εκανε ο οφη εκτος απο τη φαση του μακουκουλα που τον κοβει ο κατσουρ 87',που για μενα δινεται και φαουλ γιατι σπρωχνει ο μακουκουλα,οι αλλες δυο ξεκινανε απο λαθος του διαιτητη.Στη μια φευγει απο καθαρο οφσαιντ ο παιχτης του οφη 92' και στην αλλη κερδιζει την μπαλα ο οφη μετα απο μαρκαρισμα με τις σκαρες στο βιτορ 90:30.

Αντε γιατι τα νευρα μας ειναι τσαταλια..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

navigator11 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Οι δύο φάσεις που προβληματίζουν
Superleague 30 Σεπ. 2013 08:49 - Από
Θετική κρίνει σε γενικές γραμμές την παρουσία του Μάνταλου στο Ηράκλειο ο παρατηρητής διαιτησίας, Μιχάλης Καλαθενός

Ικανοποιημένο σε γενικές γραμμές άφησε τον παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, Μιχάλη Καλαθενό, η παρουσία του Σταύρου Μάνταλου και των βοηθών του Καρατζίκα και Σωτηρόπουλου. Ωστόσο, υπάρχουν δύο φάσεις που τον αναγκάζουν να κάνει χρήση βίντεο για να συντάξει την έκθεσή του. Η μία είναι το χέρι του Μπούρμπου στο΄44΄ που ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι και η άλλη ένα μαρκάρισμα του Βούκιτς στην περιοχή του ΟΦΗ που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποβολή τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς.
Ο παρατηρητής απο τα Δωδεκάνησα έχει θετική άποψη για το δίδυμο των βοηθών Καρατζίκα-Σωτηρόπουλου, ενώ είναι ευχαριστημένος και από την διατήρηση της τάξης στους πάγκους που επέβαλε ο τέταρτος διαιτητής, Χάρης Καλογερόπουλος.
olapaok.gr

Αντε τωρα βγακε συμπερασμα..Ολα πηγανε ενταξει..
Τι προξενεί εντύπωση; Δεν αρίστευσαν; Αν όχι για το πέναλτι υπέρ μας, τουλάχιστο για την "προκλητική" μη αποβολή του Βούκιτς θα πρέπει να ... στιγματιστεί ο πουτ@νασγιός!!!

Αυτή τη σαπίλα πάντως αγωνιστικά μπορείς να φτάσεις αρκετά κοντά να την νικήσεις. Πιθανότερο να μην τα καταφέρεις αλλά είναι ζήτημα αυτοσεβασμού για παίχτες και προπονητή να κάνουν τον υπέρ πάντων αγώνα. Από εδώ και πέρα ΑΡΝΟΥΜΑΙ να ξαναδώ να παίζουμε για ένα σχεδόν ημίχρονο ολόκληρο χαβαλεδιάρικα. Μαχαίρι στα δόντια. Τις κάρτες σου ούτως ή άλλως θα τις φάς!
Θελω να πιστευω και πιστευω οτι δυσκολα θα την ξαναδουμε...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

sourmenetes έγραψε:

Για τον διασυρμό μετά από το 80' με τις 5 φάσεις που κάνει ο ΟΦΗ τι λέτε; Πάλι καλά που στις 3 καθάρισε ο μαυρούκος τους. Η δικιά μου ερμηνεία είναι η καλοπροαίρετη, ότι οι δικοί μας τα έδωσαν όλα για το 2ο γκολ και αναπόφευκτα υπήρχαν κενά πίσω...
Πλακα κανεις αδελφε???
Οσον αφορα το διαστημα μετα την ισοφαριση,ο ΠΑΟΚ ειχε την κατοχη αλλα δεν ειχε την ηρεμια.Οι ευκαιριες που εκανε ο οφη εκτος απο τη φαση του μακουκουλα που τον κοβει ο κατσουρ 87',που για μενα δινεται και φαουλ γιατι σπρωχνει ο μακουκουλα,οι αλλες δυο ξεκινανε απο λαθος του διαιτητη.Στη μια φευγει απο καθαρο οφσαιντ ο παιχτης του οφη 92' και στην αλλη κερδιζει την μπαλα ο οφη μετα απο μαρκαρισμα με τις σκαρες στο βιτορ 90:30.

Ε Ναι. Πριν γράψτε κάτι, δείτε καλά της φάσεις. Το super man χέρι του αμυντικού και πηγαίνεις για διπλό. Χαλαρά ξεκινήσαμε αλλά δεν σημαίνει ότι έπρεπε να χάσουμε.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Να κάνουμε αίτηση στη σούπα λίγκα, ν' αρχίζουν τα δικά μας ματς στο ...δεύτερο ημίχρονο, διότι στο πρώτο είμαστε σχεδόν πάντα απόντες.
Δεύτερη αίτηση, να μας δώσουν σκόντο στις κάρτες, αφού είμαστε οι καλλίτεροι πελάτες τους.

Δεν ξέρω, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, να γελάσω η να κλάψω...
:cry: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Realcon έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Πλακα κανεις αδελφε???

Ε Ναι. Πριν γράψτε κάτι, δείτε καλά της φάσεις. Το super man χέρι του αμυντικού και πηγαίνεις για διπλό. Χαλαρά ξεκινήσαμε αλλά δεν σημαίνει ότι έπρεπε να χάσουμε.
καλά ρε brothers, μόνο τα Highlights είδα όπου συνήθως κόβεται η αρχή της φάσης, δεν ξαναμιλάω άλλη φορά αν δεν έχω πλήρη εικόνα. Συνήθως δεν μιλάω με το παραμικρό αλλά οι 5 απανωτές φάσεις σε 10 λεπτά με σοκάρισαν, αλλά αφού στις 3/5 έφταιγε το κοράκι δεν το συνεχίζω.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

rouki έγραψε:Να κάνουμε αίτηση στη σούπα λίγκα, ν' αρχίζουν τα δικά μας ματς στο ...δεύτερο ημίχρονο, διότι στο πρώτο είμαστε σχεδόν πάντα απόντες.
Δεύτερη αίτηση, να μας δώσουν σκόντο στις κάρτες, αφού είμαστε οι καλλίτεροι πελάτες τους.

Δεν ξέρω, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, να γελάσω η να κλάψω...
:cry: :lol:
Να σχολιάζεις με αυτό τον ωραίο τρόπο. Τα είπες τα πράγματα έτσι όπως έγινε το παιχνίδι με τον Οφη. Με χιούμορ. Άσε να κλάψουν άλλοι. :pano:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Kourdos, ε βέβαια και θα γράψεις ε βέβαια και θα πεις αυτό που θες. Λίγο η ισοπαλία, λίγο η διαιτησία, λίγο η εμφάνιση... βγαίνεις μιλάς για Οφη και τα "άκουσες" sorry Bro. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

και καπως ετσι ο Δερμιτζακης χτιζει μια παραδοση με αντιπαλο τον Στοχ...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Tetradje έγραψε:και καπως ετσι ο Δερμιτζακης χτιζει μια παραδοση με αντιπαλο τον Στοχ...
Στον δεύτερο γύρω θα έχει χαιρετισμό και με τα πέντε.
Τι μας θύμισες τώρα. Γκολ Μουσλιμοβιτς. Σημαιακη του κόρνερ με την φανέλα μέσα στην Τουρκία. Ανατριχιάζω που το σκέφτομαι. Να είσαι καλά Tetradje.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

sourmenetes έγραψε:Και οι μισοι λεγανε δε βλεπουμε μπαλα,δεν γινονται φασεις..
Στο επιπεδο του ελ.πρωταθληματος ή θα εχεις μια ομαδα τυπου σημερινου ΠΑΟΚ ή θα εχεις μια ομαδα του Σαντος της 2-3 χρονια.

Ισως μετα το γεναρη να δουμε πιο πολλα δειγματα..
Α δλδ στο φοβερό πρωτάθλημα της supaleague ή το κάθε χωριό θα μου κάνει 10 φάσεις για γκολ κι εγώ θα κάνω 9,
ή θα μου κάνει 1 κι εγώ θα κάνω 3.. μάλιστα.. μέση λύση δεν υπάρχει δλδ..

Έλα ρε σεις τώρα, ένα χαφ κι ένα back σοβαρά να είχαμε μια χαρά 10-1 θα ήταν οι φάσεις..
Η ομάδα δεν είναι πλήρης σε καμία θέση γιατί φοβάστε να το πείτε??
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:o :shock: :lol: :lol:

3 αριστερά και 3 δεξιά μπακ έχουμε ρε Πάρολε. πιο πλήρης εκεί πεθαίνεις. Το θέμα μας είναι στο κέντρο. Ακόμα πιο πολύ και από την άμυνα. Βέβαια έχουμε και τον Κάτσε ανενεργό......
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δε φοβομαστε να πουμε κατι...
Το ξερουμε οτι υπαρχουν ελλειψεις.Δεν ειδαμε χθες πρωτη φορα την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πάντως, άν καποιος σκεφτεί ότι η ομάδα του go village πήρε 3 χρόνια για να στρώσει και να γίνει η ομάδα που όλοι αγαπήσαμε, τότε το γεγονός ότι με 2-3 προσθήκες η φετινή ομάδα μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη απο τότε, είναι τουλάχιστον ελπιδοφόρο ώς γεγονός.......
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Center back εννοώ, αλλά εφόσον αναφέρεις και τα πλάγια, δεξιά παίζουμε με βασικό 18χρονο ο οποίος ακόμη δεν είναι έτοιμος για πρωταθλητισμό.

Τέλος πάντων όλα πάνε ρολόι.. άρχισε κι ο πόλεμος για τον Στέφενς και όσοι άφησαν την ομάδα γυμνή σε διάφορες θέσεις στο απυρόβλητο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”