Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από K_geo »

πάντως, τα τελευταία 2 ματς τα έχει κερδίσει ο Προπονητής.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μακριά από τον Χουμπ. Κάτω τα χέρια σας σοφιστές ραδιοφωνατζήδες και προπονητές της πένας στην κάθε φυλλάδα που πουλάτε εις το όνομα του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έ αν τον έπιασε στο στόμα του και ο μεγαλοδημοσιογραφος ντζαντζαρας δύσκολα τα πράγματα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

O Τζατζαράς που απορούσε πώς ανέχεται τον Γκαρσία η γυναίκα του;Πού έλεγε πως είναι ο Γκαρσία για τα σίδερα και ψυχοπαθής;

Δεν λέω..Έγκυρη πηγή. :redcard:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ναι αυτος ο τυπος .....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Κύριε Στέφενς αυτό που βλέπουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ! Βλέπουμε παίκτες αδιάφορους που όταν φάνε το γκολ αρχίζουν να ζορίζονται λίγο, παίκτες απαθής, γενικά ασύνδετη ομάδα. Εσύ βγες και πες ότι έλειπε ο Λούκας. Α..και τον Νέτσιντ άλλη φορά στο 90 να τον βάζεις.
:pano:
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

Καλά εσύ τόσα χρόνια, που βλέπω τι γράφεις, το ίδιο βιολί... και τον μουρίνιο να σε φέρουν τα ίδια θα λες...Λες και είμαστε η μπάρτσα και θα ρίχνουμε 5 γκολ στο 15'

Είχαμε κακό πρώτο ημίχρονο, το πεναλτάκι αμα το δίνει εγώ ξέρω θα είχα 3 βαθμούς....

Κατά τα άλλα στο 2ο ημίχρονο τους είχαμε μέσα στην περιοχή...τώρα εσύ δεν ξέρω τι αγώνα έβλεπες....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλά είδες να γράφω τίποτα για Μπόλονι ή Σάντος??? Αυτός που παίρνει 1,5 εκατομμύριο πρέπει να παρουσιάζει μετά από 4 μήνες κάτι που να φαίνεται σαν ομάδα. Ομάδα δεν βλέπω εγώ. Δε ζητάω τη Μπαρτσελόνα, ομάδα να βλέπουμε κάτι..
:pano:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

προπονητης που αμοιβεται αδρα και δεν εχει προσφερει τιποτα στην ομαδα...
μετα απο 10 και αγωνες ειναι σαν να βλεπω ομαδα του δωνη...
που ειναι οι αυτοματισμοι, που ειναι τα τριγωνακια?
οτι εχει παρει μεχρι σημερα ειναι απο την ατομικη ποιοτητα των ποδοσφαιριστων, αν ειχε τον φωτακη και τον ρομπερ θα θυμιζε περσινη ομαδα...
απεκλεισε τον Νινη γιατι δεν αντεχει 2 συνεχομενα παιχνιδια...κια γιατι ρε τοτε τον εβαλες με την καρδιτσα και οχι σημερα?
εκεινη η δηλωση οταν πρωτοηρθε για ηλιο και θαλασσα μηπως την εννοουσε...?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

δε δείχνει η ομάδα το παραμικρό στοιχείο ότι είναι δουλεμένη , έστω το ελάχιστο ότι κάτι γίνεται γισ να είσαι αισιόδοξος. Κυριολεκτικά κάθε ματς είμαστε χειρότεροι.

Μάλλον ειναι φυσιολογικό λόγω εποχής και ενέων προσώπων , αλλά όπως και να το κάνεις πονάει να βλέπεις αυτό το σκορποχώρι.

δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να αισιοδοξείς , είτε παίκτης είτε ομαδική δουλειά
black death

Δημοσίευση από black death »

Οι περισσότεροι παίχτες δεν έχουν παίξει καλά καλά 10 ματς μαζί, κάποιοι μάλιστα είναι στα 3-4, και εμείς θέλουμε τρίγωνα, τετράγωνα, κύκλους κτλ. Εντάξει, 60 χρονών έφτασες, μάλλον ξέρεις που να γράφεις τον ξερόλα οπαδό, αν και σίγουρα ο Έλληνας είναι χειρότερος του Γερμανού.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ ΔΕ ΘΕΛΩ γεωμετρικούς σχηματισμούς. Θέλω συγκέντρωση και ετοιμότητα από τους παίχτες από το πρώτο λεπτό του αγώνα και όχι να μου κάνει στα πρώτα λεπτά σε κάθε εκτός ο αντίπαλος πλακίτσα. Είναι πάρα πολλά;;

Πρόκειται για υπαρκτό ζήτημα. Το παραδέχτηκε κι ο ίδιος για σήμερα. Ώρα να διορθωθεί.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Υπαρκτό ζήτημα που κρατάει πολύ καιρό και πριν απ τον Δώνη ακόμα.
Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι αλλού, οι παίχτες αισθάνονται ότι ο προπονητής είναι αναλώσιμος και σου λέει δε γαμείς που θα ζοριστούμε, ΠΑΟΚ είσαι.
Άβαταρ μέλους
papageorgiou

Δημοσίευση από papageorgiou »

.....είσαι εδώ ρε Hubb??Έφτασες η έστειλες κανα μπαντζανακη που σου μοιάζει εδώ ως τώρα???
σε πιστεύω με κλειστά μάτια,μα για την ώρα αρχίζεις να με κλονίζεις...επιτέλους,πιάστους απ'το γιακά αν δεν παιρνουν απο λόγια...ΟΧΙ άλλη νωθρότητα... :x
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sick Bastard έγραψε:Υπαρκτό ζήτημα που κρατάει πολύ καιρό και πριν απ τον Δώνη ακόμα.
Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι αλλού, οι παίχτες αισθάνονται ότι ο προπονητής είναι αναλώσιμος και σου λέει δε γαμείς που θα ζοριστούμε, ΠΑΟΚ είσαι.

Αναλώσιμος; Έχουμε τέτοιον κουμανταδόρο στον ΠΑΟΚ, που λογίζει 1,5 εκατομμυρίου προπονητή αναλώσιμο (πέραν του ότι πρόκειται για προσωπική του επιλογή);
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω ομολογώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”