Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Έχε χάρη που υποσχέθηκα στον Ντίνο να μη βρίσω, συνεχίζουν οι σιχαμένοι, κόρνερ καθαρό στον Πα΄νθηρα άουτ σου λέει και οι άλλοι στο ράδιο λένε τα χαζά τους. Ντροπή ρε Βοσκάκη, θα το γραφα εδώ τι σου εύχομαι άλλα πάλι έδωσα υπόσχεση, κάτι σχετικό με τα παιδιά σου βάλε στο νου σου...
0-2, τέλος και λένε για μαθήματα ποδοσφαίρου οι άλλοι...το πρωί? Όταν πάτε για ξύρισμα? Δεν ντρέπεστε μ'αυτό που αντικρύζετε?
Μα την Παναγίτσα τη θαυματουργή! Τα δεύτερα θα βαζα στην Ευρώπη, και όχι αυτούς που παίξαν στο κύπελλο, την κ20! ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΑ...αρε Ντίνο έχε χάρη
- sourmenetes
- Moderator
Οι τυποι δεν παιζονται...
Εκτος συναγωνισμου..Εν ψυχρω κλοτσια ο σαβιολα,ο αλλος λεει δεν υπηρχε φαση..
Εκτος συναγωνισμου..Εν ψυχρω κλοτσια ο σαβιολα,ο αλλος λεει δεν υπηρχε φαση..
σημερα μαθαμε τον διαιτητη που θα μας παιξει στο τηγανι, θυμηθειτε το!
- sourmenetes
- Moderator
Σημερα καταλαβαινεις για ακομη μια φορα οτι μια μετρια ομαδα μπορει να κανει περιπατο στο πρωταθλημα...
Οσο για καποιους που μιλαγανε για το απιστευτο ροστερ του γαυρου και ενα σκαλι πανω απο εμας,μαλλον αδικουν πολυ την ομαδα μας..
Οσο για καποιους που μιλαγανε για το απιστευτο ροστερ του γαυρου και ενα σκαλι πανω απο εμας,μαλλον αδικουν πολυ την ομαδα μας..
- sourmenetes
- Moderator
Θα πληρωθουμε μου φαινεται την τριτη ή τεταρτη που παιζει ο γαυρος ευρωπη.
Ρε γελάνε στο ράδιο! Λένε για το ματς στο Βέλγιο! Μ'αρέσει που χουν και ελπίδες πάλι, την κατάρα όλων των Ελλήνων έχουν και κάνουν το κορόιδο!, καλύτερη ατάκα ήταν ενός φιλάθλου:"φιλικό θα ναι με τον ΠΑΟΚ, φιλικό! 0-5"
ΥΓ Αυτός θα σε παίξει ΑΝ δεν έχει διαφορά μεγάλη,ΑΝ! Αν είναι μπροστά καμιά 4-5 βαθμούς θα παίξει πενηνταρίσιος για τα μάτια
ΥΓ Αυτός θα σε παίξει ΑΝ δεν έχει διαφορά μεγάλη,ΑΝ! Αν είναι μπροστά καμιά 4-5 βαθμούς θα παίξει πενηνταρίσιος για τα μάτια
- desperando
- Επικοινωνία:
Πραγματικα τοσο αθλια εμφανιση εμεις δεν εχουμε κανει ακομα φετος.
Και τοσο προκλητικο διαιτητη εχω πολλα , μα παρα πολλα χρονια να δω.
Αλλα επαιζε με το Πανιωνιο οποτε αυριο θα εχουμε αρθρα του τυπου επαγγελματικη νικη, ευκολη τελικα κτλ.
Αντιθετα αν εμεις καναμε τετοια εμφανιση θα βγαιναμε ολοι και θα λεγαμε ..πω πω πονεσαν τα ματια μας, και καλα θα καναμε. Αλλα εμεις ποτε δεν θα εχουμε τετοια διαιτησια. Αυριο θα πρεπει να φτυσουμε αιμα, και στο 30 θα εχουμε ηδη 2 κιτρινες
Και τοσο προκλητικο διαιτητη εχω πολλα , μα παρα πολλα χρονια να δω.
Αλλα επαιζε με το Πανιωνιο οποτε αυριο θα εχουμε αρθρα του τυπου επαγγελματικη νικη, ευκολη τελικα κτλ.
Αντιθετα αν εμεις καναμε τετοια εμφανιση θα βγαιναμε ολοι και θα λεγαμε ..πω πω πονεσαν τα ματια μας, και καλα θα καναμε. Αλλα εμεις ποτε δεν θα εχουμε τετοια διαιτησια. Αυριο θα πρεπει να φτυσουμε αιμα, και στο 30 θα εχουμε ηδη 2 κιτρινες
- Dinos_Liverpool
Σώτο, ομολογουμένως είμαι πολύ περήφανος για την εγκράτειά σου...
Δεν είχα καμία ελπίδα για δική τους γκέλα σήμερα. Γιατί, ακόμα και όταν δεν μπορούν, κάποιοι άλλοι "φροντίζουν" να μπορούν. Κοπρόσκυλα! Νταβατζήδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Πιστεύω να χάσουν την Τετάρτη... στο 90' για να τους μείνει... αξέχαστο! Οι Ευρωπαϊκά ξεβράκωτοι και πάλι θα ξεγυμνωθούν.
Επείγει η δική μας νίκη αύριο γιατί όσο πιο πολύ καιρό μας νιώθουν δίπλα-δίπλα, τόσο και πιο πολύ θα αρχίσουν να το συνειδητοποιούν ότι φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά από τις άλλες. Με νίκη αύριο, έχουμε εύκολο πρόγραμμα μέχρι το ματς στο τηγάνι, όπου όλα μπορούν να συμβούν.
Δεν είχα καμία ελπίδα για δική τους γκέλα σήμερα. Γιατί, ακόμα και όταν δεν μπορούν, κάποιοι άλλοι "φροντίζουν" να μπορούν. Κοπρόσκυλα! Νταβατζήδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Πιστεύω να χάσουν την Τετάρτη... στο 90' για να τους μείνει... αξέχαστο! Οι Ευρωπαϊκά ξεβράκωτοι και πάλι θα ξεγυμνωθούν.
Επείγει η δική μας νίκη αύριο γιατί όσο πιο πολύ καιρό μας νιώθουν δίπλα-δίπλα, τόσο και πιο πολύ θα αρχίσουν να το συνειδητοποιούν ότι φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά από τις άλλες. Με νίκη αύριο, έχουμε εύκολο πρόγραμμα μέχρι το ματς στο τηγάνι, όπου όλα μπορούν να συμβούν.
Είναι θέμα δοιήκησης μάγκες, πρέπει να πάει ο Ιβάν στον Λάμπρο και να του πει:"στα μπαλάκια σου μεγάλε το ΟΥΕΦΑ και το κύπελλο, πάρε μου τον τίτλο". Οι πορείες στην ευρώπη δε με νοιάζουν, θέλω να τους εξαφανίσω μιλάμε, ας αφήσει λοιπόν ο καθένας τα φιλοσοφικά για το ρόστερ και ας δούμε την αλήθεια:αν δεν πάρεις την ΕΠΟ και την ΚΕΔ πρωτάθλημα μόνο σαν θαύμα θα έρθει, με θεική παράμβαση.Ήρθε η ώρα και ο τελευταίος που δεν το έπιασε ακόμα να στηρίξει την ομάδα με όλα τα σφάλματα, τις κουτουράδες και αν θέλετε τα λάθος στελέχη. Εδώ μιλαμε για ενορχηστρομένο έργο, κανονικά με ηθοποιούς και σκηνοθέτη. Πρέπει το παρακράτος να μάθει ένα μάθημα και το σύμβολο της ρεμούλας και της διαφθοράς πρέπει να πέσει πάσει θυσία. Δε με νοιάζει ούτε ποιος θα παίζει με΄σα στις 4 γραμμές ούτε τίποτα, πρέπει να αλλάξει το έργο, μόνο εμείς μπορούμε να τους τελειώσουμε μια και καλή
ΥΓ Ντίνο σου υποσχέθηκα και στο κάτω-κάτω δεν είμαστε τώρα για εξώδικα κτλ
ΥΓ Ντίνο σου υποσχέθηκα και στο κάτω-κάτω δεν είμαστε τώρα για εξώδικα κτλ
- Dinos_Liverpool
Έτσι και μου υποσχεθείς κάτι και για το Λάμπρος... να εγώ... μια λαμπάδα μέχρι το μπόι σου θα ανάψω! (Δεν πιστεύω να έπεσα σε δίμετρο, ε;)
Ε, δεν είναι και ωραίο ρε συ! Λίγο υποτιμητικό δεν είναι;

Ε, δεν είναι και ωραίο ρε συ! Λίγο υποτιμητικό δεν είναι;