ΟΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 29/9-18:15,NS2
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: ΟΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 29/9-18:15,NS2
λογικα η ενδεκάδα θα εχει μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι εναντίον του πλατάνια και αυτή θα είναι ο γεωργιάδης αντί του λούκας
Ο Νίνης μάλλον θα πάρει ανάσες για Ολλανδία.
προβλέπω να ξεκινάμε με 4411 και Κοντό-Κλάους για να πρεσάρουμε ψηλά καθώς είναι μικρό το γήπεδο και στο β' να μπαίνει ο Βούκας για να κάνει το γκολάκι.
προβλέπω να ξεκινάμε με 4411 και Κοντό-Κλάους για να πρεσάρουμε ψηλά καθώς είναι μικρό το γήπεδο και στο β' να μπαίνει ο Βούκας για να κάνει το γκολάκι.
παραξενη αποστολη...
4 μπακ γιατι ρε Στεφενς? παλι καλα που δεν πηρες και τον πεμπτο.. δωσε ανασες στον κιτσιου και ας τον εξω....
ο Νινης και ο Τζαβελλας προς το παρον θα ειναι εξω? αμ ο παυλαρας μετα απο καλη εμφανιση παλι εκτος?
ο θεος να βοηθησει την ομαδα και τον κοσμο, να χουμε μια ησυχη κυριακη...
4 μπακ γιατι ρε Στεφενς? παλι καλα που δεν πηρες και τον πεμπτο.. δωσε ανασες στον κιτσιου και ας τον εξω....
ο Νινης και ο Τζαβελλας προς το παρον θα ειναι εξω? αμ ο παυλαρας μετα απο καλη εμφανιση παλι εκτος?
νομίζω ότι ο Κωνσταντινίδης προορίζεται για μπακ απ στα αμ.χαφ. καθώς είναι ο μόνος (εκτός του Κάτσε και του Κίτσιου) που μπορεί να δώσει ταχύτητα στο κέντρο 

Ο Νίνης και ο Πάμπλο ίσως θεωρήθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθούν.Ο Νίνης και λόγω Ολλανδίας,ο Πάμπλο λόγω ηλικίας.Ο Τζαβέλλας είναι εμφανώς ανέτοιμος και δεν θέλουμε να μας πάθει καμιά θλάση εφόσον προς το παρόν ο Σκόνδρας είναι καλός και αριστερά.Ο Γεωργιάδης καλύτερος σαφώς του Ολίσε (φαντάσου χάλι ο Σεκού) και για αυτό μπήκε αποστολή,όσο για τον Λόρενς είναι μπαλαντέρ καθώς μπορεί να παίξει και ως κεντρικό,αλλά και ως επιθετικό χαφ.Πήρε και Κωνσταντινίδη σε περίπτωση που ο Κίτσιου χρειαστεί στα χαφ (ποτέ δεν ξέρεις).
Αυτή νομίζω είναι η λογική της αποστολής.
Αυτή νομίζω είναι η λογική της αποστολής.
- desperando
- Επικοινωνία:
ελα μου ντε , γιατί?και γω τον πήρα να μου πει γιατί έκανε τέτοια μακακια αλλά δεν μου είπεAthens έγραψε:παραξενη αποστολη...
δεν ξερω τα εργομετρικα του τζαβελλα αλλα στην βεροια ειδικα στο β ημιχρονο μονο ανετοιμος δεν εδειξε..
- sourmenetes
- Moderator
Τα 4 μπακ ποια ειναι???Εκτος αν υπολογιζεις και τους πλαγιους...Athens έγραψε:παραξενη αποστολη...
Πολυ περιεργη η επιλογη της αποστολης..δεν μπορω να καταλαβω γιατι εμεινε εξω ο Νινης
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι θεωρειται περιεργη την αποστολη??
Οι παιχτες ειναι γυρω στα ιδια κυβικα.Και ο γκαρσια θα μεινει εξω και ο νινης και αλλη φορα ο λαζαρ.Επιλογες πλεον υπαρχουν.
Οι παιχτες ειναι γυρω στα ιδια κυβικα.Και ο γκαρσια θα μεινει εξω και ο νινης και αλλη φορα ο λαζαρ.Επιλογες πλεον υπαρχουν.
τη λογικη της αποστολης θα την καταλαβουμε μαλλον την πεμπτη...αν προκειται για ροτεισον ή οχι
ο Γκαρσια ειναι φανερο οτι δεν ειναι στις επιλογες του προπονητη...
οχι οτι ειναι ανετοιμος, απλα δεν κανει στον στεφενς, αυτο μπορει να επιβεβαιωθει στα επομενα 2 παιχνιδια...
σεβαστη η επιλογη του στεφενς αλλα μην γινεται δωνης...ας του πει..."φιλε παμπλο σε σεβομαι γι αυτο σου λεω οτι δεν εισαι στα πλανα μου, δεν θελω να σε βασανιζω, αν θες να συνεχισεις το ποδοσφαιρο ψαξε απο τωρα ομαδα για τον γεναρη"...
ετσι απλα, ετσι ομορφα..
αν δεν του το πει θα θυμισει τον ακατανομαστο..
οχι οτι ειναι ανετοιμος, απλα δεν κανει στον στεφενς, αυτο μπορει να επιβεβαιωθει στα επομενα 2 παιχνιδια...
σεβαστη η επιλογη του στεφενς αλλα μην γινεται δωνης...ας του πει..."φιλε παμπλο σε σεβομαι γι αυτο σου λεω οτι δεν εισαι στα πλανα μου, δεν θελω να σε βασανιζω, αν θες να συνεχισεις το ποδοσφαιρο ψαξε απο τωρα ομαδα για τον γεναρη"...
ετσι απλα, ετσι ομορφα..
αν δεν του το πει θα θυμισει τον ακατανομαστο..
ακομα εχουμε υπερβολικα πολλα παιχνιδια...ας μη βιαζομαστε....εστι κι αλλιως με βαση τη λογικη αν ειναι κπου να τον παρει ολλανδια πρεπει να ναι....να χει και μια βδομαδα περιθωριο
- desperando
- Επικοινωνία:
με το σκεπτικό σου αυτό το ίδιο θα πρέπει να πει και στον κατσίκα και στον λόρενς και στον γλυκο και σε πολλούς άλλους.πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος 50+παιχνιδιών και όλοι είναι απαραίτητοι και έχουν τον ρόλο τους στην ομάδα
- Sick Bastard
πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος 50+παιχνιδιών