Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 20/9 19.00 MVP Σχολια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Ποιός ήταν ο MVP του Π.Α.Ο.Κ.?

Κ.Χαλκιάς
2
0%
Σ.Μαλεζάς
13
2%
Μ.Σνάουτσνερ
3
0%
Φ.Δάρλας
10
2%
Π.Κοντρέρας
92
15%
Σ.Κονσε'ι'σάο
33
5%
Π.Γκαρσία
9
1%
Β.Ίβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρ.Βερόν
169
27%
Ζ.Μουσλίμοβιτς
287
46%
Α.Βιε'ι'ρίνια
11
2%
Ι.Μπακαγιόκο
1
0%
Π.Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τ.Μπιζέρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 630

Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Kareena4ever έγραψε:Αναλυτικη σκεψη με καθαρες προσεγγισεις, οπως παντα.

Κατα τα αλλα, βλεπω λιγο διαφορετικα την προσφορα του Βερον.
Νομιζω πως βρεθηκε σε γενικα κακη μερα.

Ειναι απο τους παικτες που ειτε παιξει καλα ειτε ασχημα, τεινει να δεχεται τα ευσημα απο την συντριπτικη πλειοψηφια των φιλων του ΠΑΟΚ.

Σωστα...ο Βερον σημερα ηταν σε κακη μερα, περαν της ασιστ στο γκολ. Καλο ειναι να κρινεται ακριβοδικαια κι οχι με αβανταζ τις επιμερους συμπαθειες και τη περυσινη προσφορα του. Ειναι σιγουρα μια πολυ αξιολογη μοναδα και πολυτιμο γραναζι στη μηχανη του ΠΑΟΚ, αλλα οταν ειναι μετριος η κακος δε μπορουμε να λεμε οτι ηταν και η οαση στην αμμο της ερημου...χανουμε και την αξιοπιστια μας αλλα γινομαστε και γραφικοι!!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Κατι ασχετο, αλλα αδερφε μου Kareena...η Kareena στο avatar σου ειναι ολα τα λεφτα...εχω κολλησει !!! :lol: :lol: :lol:

Ηθελα μονο να το αναφερω, τερμα η παρενθεση και συνεχιζουμε...εεεε...τι λεγαμε, που ειχαμε μεινει???? :lol: :lol:
Koudas_G

Δημοσίευση από Koudas_G »

Η ομάδα σήμερα δεν έπαιξε αλλά έδειξε προσωπικότητα. Το γεγονός οτι οι εκατομμυριούχοι βαζελοι με την ομαδούλα του μπαμπά είχαν προβλήματα με αυτή την ομάδα ενώ εμείς στην έδρα τους ούτε που ξύσαμε το παπάρι μας, δικαιώνει τον Ζαγοράκη και τον Σαντος τουλάχιστον ως προς τις κινήσεις τους το καλοκαίρι στην άμυνα. Mην μου πει κάποιος ότι η ομάδα έχει ανάγκη τον Μελίσση. Μάλλον οι βάζελοι λένε: "πώς μας την έφερε ο ΖΑΓΟΡ παίρνοντας μας τόσα φράγκα για τον Μελίσση και διατήρησε ίσως μια από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές ενώ εμείς μπάζαμε με τους πάνθρακες;"

ΝΑ τονίσω κάτι; Αυτό που βλέπαμε το καλοκαίρι γίνεται αλήθεια. Μη σκοτώσει κανείς τέτοια προσπάθεια με γκρίνια ή υπερβολική αισιοδοξία.

Φωνάζουν κάποιοι γιατί δεν παίξαμε μπάλα. Να θυμίσω ότι και οι άλλες ομάδες έχουν προπονητές που προσπαθούν να διαβάσουν τον ΠΑΟΚ και να αποσυντονίσουν τα δυνατά του σημεία. Και τελικά αυτό που μετράει είναι το πόσο καλούς παίχτες έχεις. Και η ομάδα φαίνεται ότι έχει παίχτες.

Να πώ μόνο ότι πρέπει να παίξει και ο Αναστασάκος σε χαμηλού ρίσκου παιγνίδια διότι ο Μουσλίμοβιτς είναι μεν μεγάλος παίχτης αλλά σε περίπτωση που λείψει σε παιχνίδι λόγω καρτών πρέπει η ομάδα να σκοράρει. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Santos. :!: :? :) :shock: :twisted: :P
Άβαταρ μέλους
antigoni

Δημοσίευση από antigoni »

χα!!! Νομιζατε οτι δεν θα παρω μερος ε? Η αληθεια ειναι οτι ειδα μονο το β ημιχρονο!Ο Ζλαταν το παλικαρι μου ειναι θεος! Γενικα ομως νομιζω οτι ηταν μια κλασικη επαγγελματικη νικη με μισο μηδεν που λενε...
Οπως και να εχει με αφηνει ικανοποιημενη η νικη και κυριως το γεγονος οτι με μια ομαδα του διαμετρηματος του Πανθρακικου δεν πεσαμε στη λουμπα και κυυριως δε χασαμε βαθμους.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Κοντρέρας γιατί απλά είναι εγγύηση και εύχομαι να γίνει ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

το μονο που ειδα ειναι το γκολ και εμεινα μ@λ@κ@ς με την πασα βερον. οποτε βερον.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

είμαι βαθειά συγκινημένος....

επιτέλους βρήκαμε ΕΝΑΝ ΣΚΟΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡ

:) :) :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Με εστειλες τωρα αδερφε... Μου κοπηκε η ανασα λεμε... Wow wow wow!!!!! Και βεβαια ειναι ΠΑΟΚ, τι αλλο θα μπορουσε να ειναι???
Άβαταρ μέλους
fgnuclear

ΠΑΟΚ εισαι

Δημοσίευση από fgnuclear »

Άιντε ΠΑΟΚάρα. Έστω και με μέτρια εμφάνιση έκανες το καθήκον σου.
Πάντως έστω και για μια ημέρα η ΠΑΟΚάρα μας είναι πρώτη. Εκεί που πραγματικά της αξίζει και της αρμόζει.

http://www.superleaguegreece.net/
Άβαταρ μέλους
doxatianos

Δημοσίευση από doxatianos »

musli αλήτη γ@μα και τον συμπολίτη!ΤΕΛΟΣ!
:? :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

MMMMUUUUSSSLLLIIIMMOOOVVVIIICCCC!!!

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ!
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

LoverBoy έγραψε:είμαι βαθειά συγκινημένος....

επιτέλους βρήκαμε ΕΝΑΝ ΣΚΟΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡ

:) :) :)

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εγω ψηφισα τον Veron γιατι τετοια μπαλια ασιστ ουτε στο FIFA 2008 δεν βγαινει και γιατι σε ολο το 2ο ημιχρονο ηταν φανταστικος...
Δεν υστερησε κανεις παντως αλλα ποιον να πρωτοψηφισεις?Μουσλιμοβιτς-Κονσεισαο-Κοντρερας-Δαρλα-Μαλεζα-Βιερινια? Μπραβο σε ολους...

Αυτος ο "Κανενας" φετος δεν παιρνει πολλες ψηφους...ευτυχως :)
dionysis

Δημοσίευση από dionysis »

sigoura thetikh h nikh h omada arxizei na apokta nootropia psekaste skoupiste teleiwsate pou se tetoia mats einai oti akribws xreiazetai!! sigoura mou gyrisan ta myala otan h omada opisthoxwrise meta to goal prepei na douleytei poly ayto to kommati kai DEN pisteyw pws oi paixtes monoi tous gyrnan pisw..
eida ton veron ligo pio eleythero shmera na vgazei mpaleies opws ayth sto goal pisteyw oti ayth h kinhsh einai poly doylemenh..
para poly veltiwmenos einai o malezas sigoura poly pio anetos dipla sto kontreras (tetoio stopper den exw dei ston paok kai eimai 20 xronwn)..
ante paokaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

mvp του αγωνα ο μπαλαφας. βοηθησε παρα πολυ το κεντρο με την απουσια του.

πλακα κανω μην αρχισετε να βαρατε

αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ παμε να γλεντησουμε το ερπετο τωρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”