14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν συμφωνώ με τη λογική σου αυτή.

Δεν απαιτώ 20 γκολ απ τον Σάλπι. Ούτε ντρίμπλες (αν και μία, κοφτή ας πούμε σαν τον Οκκά, δεν έμαθε ποτέ), ούτε τακουνάκια. Απαιτώ το κονντρόλ που κάνει να μη φεύγει στα 4 μέτρα, όταν του δίνουν την μπάλα οι κινήσεις του να μην είναι οι εξής 2, ή την δίνω πίσω ή βάζω το κεφάλι κάτω και περιμένω να μου κάνουν φάουλ όπου και κωλοκάθομαι, τα σουτ του να μην χτυπάνε 9/10 σε αντιπαλο αμυντικό.

Τι θα πει, αγόρασαν το δικαίωμα στην γκρίνια; Αν αυτοί αγόρασαν το δικαίωμά τους στην γκρίνια, εμείς το έχουμε πληρώσει υπεραξία!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Sick Bastard έγραψε:
barlow4 έγραψε:Αποκλειεις το ενδεχομενο απλα να βιαζεσαι?
Να υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες για παραδειγμα.πχ τα χρεη.αφου ξερεις οτι οσο υπαρχουν χρεη προεδρος θα ειναι ο ζβ.
Αποκλειεις το σκεπτικο μου?
Δεν το αποκλείω. Η ύπαρξη χρεών ισχύει και είναι και δικός μου νταλκάς.

Αλλά και πάλι, αυτό δεν έχει να κάνει με τη δομή της ΠΑΕ οργανωτικά. Πες μου αν θέλεις, αν και τρελό οφτόπικ ποιά ακριβώς είναι η δουλειά των Ζαγοράκη-Βρύζα-Σβούρα-Τσιτσιάκωφ και δες το οργανόγραμμα τρόπου μεταγραφών έτσι όπως δημοσιεύτηκε απ το Goal και ουδέποτε διαψεύστηκε απ την ΠΑΕ και ισχύει. Αν βγάλεις άκρη εδώ είμαι. Αν βγαίνει άκρη φαίνεται στην ομάδα που έκανες 10 μεταγραφές κι έχεις κάτι τρύπες να σε τουλάχιστον δύο θέσεις. Να σου πω και την μαύρη αλήθεια μου, δεν καταλαβαίνω αυτό το ''θα βάλω 100 μύρια σε 7-8 χρόνια, αλλά κολλάω στα 11 που είναι να δώσω τώρα''. Πιο οφτόπικ δε γίνεται.
Καλα το goal του Στελλα ; Σωθηκες τωρα έχουν γράψει παπαριες και παπαριες
......εδω σήμερα γράφουν για την πύλη του Ρωμανου και τα τείχη της πόλης που θα ειναι στο γήπεδο της ΑΕΚ νομίζω οτι αύριο ο Στέλλας θα γράψει και για την κερκόπορτα την οποία θα φυλάει ο Χατζηχρήστος και η ορίτζιναλ τι να διαψεύσει απο αυτούς τους παπαρες ; Και γιατι να το κάνει ; Θα πρέπει να κάνει 5 διαψεύσεις την μέρα :):):):) για οτιδήποτε, και τα 11 σικ θα τα δώσει τα πρόστιμα και προσαυξήσεις δεν θελει να δώσει και δίκαια χαζος ειναι ; Όσα ΛΕΦΤΑ και αν εχει γιατι να πάταξει 5-10 εκατ απο το παράθυρο ; Πολυ απλές είμαστε με τα ΛΕΦΤΑ του αλλου :):)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Sick Bastard έγραψε:
barlow4 έγραψε:Αποκλειεις το ενδεχομενο απλα να βιαζεσαι?
Να υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες για παραδειγμα.πχ τα χρεη.αφου ξερεις οτι οσο υπαρχουν χρεη προεδρος θα ειναι ο ζβ.
Αποκλειεις το σκεπτικο μου?
Δεν το αποκλείω. Η ύπαρξη χρεών ισχύει και είναι και δικός μου νταλκάς.

Αλλά και πάλι, αυτό δεν έχει να κάνει με τη δομή της ΠΑΕ οργανωτικά. Πες μου αν θέλεις, αν και τρελό οφτόπικ ποιά ακριβώς είναι η δουλειά των Ζαγοράκη-Βρύζα-Σβούρα-Τσιτσιάκωφ και δες το οργανόγραμμα τρόπου μεταγραφών έτσι όπως δημοσιεύτηκε απ το Goal και ουδέποτε διαψεύστηκε απ την ΠΑΕ και ισχύει. Αν βγάλεις άκρη εδώ είμαι. Αν βγαίνει άκρη φαίνεται στην ομάδα που έκανες 10 μεταγραφές κι έχεις κάτι τρύπες να σε τουλάχιστον δύο θέσεις. Να σου πω και την μαύρη αλήθεια μου, δεν καταλαβαίνω αυτό το ''θα βάλω 100 μύρια σε 7-8 χρόνια, αλλά κολλάω στα 11 που είναι να δώσω τώρα''. Πιο οφτόπικ δε γίνεται.
Υπαρχει μια κλασσικη δομη - προεδρος διευθυνων συμβουλος τεχνικος διευθυντης κλπ που ανδρωνεται απο παλια στελεχη που εχουν τις κλασσικες αρμοδιοτητες που ειχαν δλδ υπογραφες σκαουτινγκ μεταγραφες κλπ.η μαρια στην ταμειακη κ ο τσιστιακοφ συνεπικουρουμενος απο τη μαρια κατι σαν τοποτηρητες με δικαιωμα βετο.ουσιαστικα διοικουν οι παλαιοι που φερουν ευθυνη των χρεων κ υπογραφης κ οι ρωσσοι ελεγχουν στο τελος κ αν διαφωνουν κοβουν τα παντα ανεξαρτητως πιεσεων αγωνιστικων.τα χοντρα λεφτα για μεταγραφες μεγαλων παικτων η πουλεν τα διαχειριζονται οι ρωσσοι κ τις μεταγραφες στα πλαισια του προ σαββιδη μπατζετ οι ελληνες.αυτο βλεπω εγω.
Ως προς τα χρεη απο τη στιγμη που ο σαββιδης ηρθε με τον αερα του ολιγαρχη θελει να καταστησει τον εαυρο του προνομιακο συνομιλητη που απαιτει κ παιρνει.επισης τα 11 τα δινει ευκολα.τα 33 δε δινει.ουτε καν τα 15 για το λογο που εγραψα κ επειδη οσα κ να εχεις λεφτα στον κουβα δεν πετας.ουσιαστικα ομως πιστευω οτι ειναι θεμα πολιτικου πιτσι πιτσι.
Σε καθε περιπτωση πιστευω οτι αν ρυθμιστουν τα χρεη θα υπαρξουν μεγαλες διαφοροποιησεις.μπορει να λεω οτι ναναι.α!ο ζαγορ δουλευει στο μακεδονια παλας.λαθος?
Υγ.ζητω κ εγω συγνωμη για το οφ τοπικ.σικ αν απαντησεις μεταφερε το στο αναλογο νημα.γραφω απο κινητο κ δεν ειναι ευκολο.
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

για να επανερχόμαστε στην τάξη. ;)
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Sick Bastard έγραψε:Δεν συμφωνώ με τη λογική σου αυτή.

Δεν απαιτώ 20 γκολ απ τον Σάλπι. Ούτε ντρίμπλες (αν και μία, κοφτή ας πούμε σαν τον Οκκά, δεν έμαθε ποτέ), ούτε τακουνάκια. Απαιτώ το κονντρόλ που κάνει να μη φεύγει στα 4 μέτρα, όταν του δίνουν την μπάλα οι κινήσεις του να μην είναι οι εξής 2, ή την δίνω πίσω ή βάζω το κεφάλι κάτω και περιμένω να μου κάνουν φάουλ όπου και κωλοκάθομαι, τα σουτ του να μην χτυπάνε 9/10 σε αντιπαλο αμυντικό.

Τι θα πει, αγόρασαν το δικαίωμα στην γκρίνια; Αν αυτοί αγόρασαν το δικαίωμά τους στην γκρίνια, εμείς το έχουμε πληρώσει υπεραξία!
Θα πει οτι είσαι πατήρης και να χαίρεσαι αυτά που έχεις, ελίτσα, τομάτα, λίγη φέτα που και που και κολιό
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αφιέρωμα κάνει η ΟΥΕΦΑ στον Σαλπι. Ωραίες στιγμές όσο ακούγεται η ομάδα μας παντού. Όμορφα επίσης ακούγεται όταν έχεις παίκτη που τον αναφέρουν και υπάρχει σεβασμός.
Τα υπόλοιπα... Απλά δεν με αγγίζουν.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Απαρατηρητος Μητσο... ξυπνα!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έπρεπε να τον βγάλει από το πρώτο 20λεπτο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ή να μην τον βάλει καν, ούτε οι συμπαίχτες του δεν παίζουν μαζί του
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Με δυο λεξεις. Σε βαρεθηκα.

Αλλα που θα παει θα ξυπνησεις
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Νομιζω οτι με την επανενταξη Λουκας και (ελπιζω) την καθιερωση Νεσιντ στην κορυφη, θα αποτελεσει μια καλη αλλαγη απο τον παγκο στυλ Βουκιτς.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ετσι οπως τα παει δυστυχως για κερκιδα τον βλεπω...Ηδη τον σωζει νομιζω οτι Ολισε μεχρι στιγμης δεν...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ο Βούκιτς ξέρει μπάλα και ποδόσφαιρο όμως, ε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο Στεφενς και ο Σαντος και η Ουεφα γενικα δν ξερουν ομως τιποτα απο τα δυο. Sick μην προκαλεις παλι. μια χαρα κριτκη κανουν ολοι. Κανε το ιδιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”