Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Το θυμαμε σαν χθες εγω και τα πανυγηρια στο τελευταίο ματς με βάζελο με τα χιλιάδες ασπρόμαυρα σημαίακια
:):):)
Guardian? Εχεςι ακούσει για την ενέργεια του μυαλού? Μη τα σκέφτεσαι αυτά και γίνονται, θα λες σκουληκομυρμιγκότρυπα 3 φορές απο μέσα σου άλλη φοράguardian4 έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Εικόνισμα στον τερματα του Παναιτωλικού στο 94 το σωσε.
Γεια σου ρε Μακη Χ.
ΥΓ Υπαρχει και Θεος και Παναγια και Αγιοι.Αλλιώς δεν εξηγείται.
Εγω κοντα στο 90 και πριν δειξουν ποσα λεπτα καθυστερησεις θα δειξει ειπα σε κατι φιλους μου οτι θα μπει στο 95.30
Μετα εδειξε 4 λεπτα καθυστερησεις και επεμενα, αλλα τελικα δεν δικαιωθηκα.
Υ.Γ Ενω ηταν 0-0 με 4! καθυστερησεις , 95.30 εφτασε. Το βλεπες το παιξες?
Καμια σκουλικομυρμιγκοτρυπα, δε βοηθαει, ισα ισα που το πρωτο συνθετικο ειναι παραρτημα 
αυτό εννοώ και γω, είδες ποτε τον Αρη να σκοράρει?guardian4 έγραψε:Καμια σκουλικομυρμιγκοτρυπα, δε βοηθαει, ισα ισα που το πρωτο συνθετικο ειναι παραρτημα
Θεοδωρίδης: "Δεν δόθηκαν καίρια σφυρίγματα"
Ο Σάββας Θεοδωρίδης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό
Θεοδωρίδης
Δημοσίευση: 23 Σεπ. 2013 00:17
"Παίξαμε σε ένα πάρα πολύ άσχημο γήπεδο. Δεν συνηθίζουμε να κάνουμε παράπονα για τη διαιτησία αλλά σήμερα θα αναγκαστώ να πω δύο λόγια", είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης στην NOVA και συνέχισε:
"Δεν δόθηκαν σφυρίγματα υπέρ του Ολυμπιακού σε καίριες φάσεις που διαμορφώνουν αποτέλεσμα. Δεν θέλω να προσθέσω τίποτα ούτε να αμβλύνω τα πράγματα. Απλά εκφράζω το παράπονό μου".
Ο Σάββας Θεοδωρίδης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό
Θεοδωρίδης
Δημοσίευση: 23 Σεπ. 2013 00:17
"Παίξαμε σε ένα πάρα πολύ άσχημο γήπεδο. Δεν συνηθίζουμε να κάνουμε παράπονα για τη διαιτησία αλλά σήμερα θα αναγκαστώ να πω δύο λόγια", είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης στην NOVA και συνέχισε:
"Δεν δόθηκαν σφυρίγματα υπέρ του Ολυμπιακού σε καίριες φάσεις που διαμορφώνουν αποτέλεσμα. Δεν θέλω να προσθέσω τίποτα ούτε να αμβλύνω τα πράγματα. Απλά εκφράζω το παράπονό μου".
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/theodwridhs_den_dothhkan_kairia_sfyrigmata.2423597.html- sourmenetes
- Moderator
Τι εγινε???Η ομαδαρα που καταπιε την παρι για ενα ημιχρονο δεν μπορεσε να καταπιει τον παναιτωλικο???
Τι εγινε??Ο βαις που τον ζηλευει ο κριστιανο δεν απεδωσε???
Μπεεεεεεεεε γαυρακια....
Μπεεεεεεεεε γαυρακια....
- sourmenetes
- Moderator
- desperando
- Επικοινωνία:
καλα εσεις εκει στο αγρινιο ειστε μεγαλα κ@λοπαιδα που δεν αφησατε τον μεγαλυτερο ελληνα επιθετικο να κανει χατ τρικ.
μακαρι να υπηρχαν πολλες ομαδες υγιεις και καθαρες σαν τον παναιτωλικο,και αυτο το λεω εχοντας ιδία αποψη
μακαρι να υπηρχαν πολλες ομαδες υγιεις και καθαρες σαν τον παναιτωλικο,και αυτο το λεω εχοντας ιδία αποψη
- hasio_john
Ο γάβρος με τα παραρτήματα ρίχνει 4ρες και 5ρες..., χθες όμως κάθε υγιής φίλαθλος πρέπει να κατάλαβε τι εστί γάβρος! Πραγματικά ένα καρκίνωμα στο Ελληνικό πρωτάθλημα! Όσο για τον διαιτητή που μοίραζε κάρτες , αλλά ΔΕΝ έδωσε καμιά στον γάβρο και προσπαθούσε με ηλίθια σφυρίγματα να τον φέρει μπροστά μπας και βάλει κάνα γκολ .., απλά ΓΕΛΟΙΟΣ !!
Το πιο σίγουρο σημείο του επόμενου σκ το διπλο στο φιλικό στην Ν.Σμύρνη
Δεν τον βλεπω καλα τον Μιτσελ....Δηλωσε οτι "δεν μπορουμε να κερδιζουμε παντα"....
Αλλος ενας προπονητης του ψευτο-πρωταθλητη που ειχε πει κατι παρομοιο ( περι ψυχωσης ειχε πει) τον εφαγε το μαυρο σκοταδι....
Το ακομα πιο ωραιο ειναι που μιλησε ο κερατας ο Θεοδωριδης περι διαιτησιας .... Αν - μια στο εκατομμυριο- δεν κερδισει η ΔΕΚΟ στη Νεα Σμυρνη την αλλη εβδομαδα , βλεπω τα εξωγαμα του στολου να κατεβαινουν σε συλλαλητηρια ...
Αλλος ενας προπονητης του ψευτο-πρωταθλητη που ειχε πει κατι παρομοιο ( περι ψυχωσης ειχε πει) τον εφαγε το μαυρο σκοταδι....
Το ακομα πιο ωραιο ειναι που μιλησε ο κερατας ο Θεοδωριδης περι διαιτησιας .... Αν - μια στο εκατομμυριο- δεν κερδισει η ΔΕΚΟ στη Νεα Σμυρνη την αλλη εβδομαδα , βλεπω τα εξωγαμα του στολου να κατεβαινουν σε συλλαλητηρια ...
Το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Οφη, είδατε το φάουλ υπέρ του οφη, και ενώ ο Κουτσιανικούλης βρίσκεται σε θέση βολής... Ο διαιτητής δεν αφήνει το πλεονέκτημα και δίνει φαουλ υπερ του Οφη.
Το κατάλαβα καλά δεν το κατάλαβα... Είναι στα στιγμιότυπα που δίνει το novasports.gr
Το κατάλαβα καλά δεν το κατάλαβα... Είναι στα στιγμιότυπα που δίνει το novasports.gr
Όντως δεν μπόρεσε; Έχασε βαθμούς; Μπα ποιος ο Ολυμπιακός; Περίμενε σφαγή τώρα για μας, μακάρι να πέσω έξω.sourmenetes έγραψε:Τι εγινε???Η ομαδαρα που καταπιε την παρι για ενα ημιχρονο δεν μπορεσε να καταπιει τον παναιτωλικο???
Μπεεεεεεεεε γαυρακια....