Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιας 22/9-16:00,NS2
-
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιας 22/9-16:00,NS2
λιγο περιεργο αυτο με τα λινκ...για ολους τους αλλους εχει εκτος απο εμας...εμεις στο εξωτερικο ουτε σε καφετερια δεν μπορουμε να παμε!
Μαμώ τα λινκ τους μαμώ..Έχουμε πάθει στέρηση..Κάτι πρέπει να γίνει..
Μήπως να σηκώσουμε εμείς κανά σέρβερ..;
Μήπως να σηκώσουμε εμείς κανά σέρβερ..;

Αστον λενε και Στεφενς και Μουρινιο και εγω δεν ξερω πως,για αλλη μια φορα ενα αστειο 4-4-2 με μηδενικη αναπτυξη που ακυρωνει εξτρεμ,ακυρωνει τα παντα,σεντρα σεντρα σεντρα και κανει την δουλεια του πλατανια ευκολη που κοβει για πλακα καθε επιθεση με ενα χαφ παραπανω στο κεντρο.
Τι γινεται ρε παιδακι μου? ...ουτε το βλεπουμε, ουτε μπαλα παιζουμε... να αρχισουμε τα κομποσκοινια ? ? (!)
Δυστυχως βλέπουμε εναν ΠΑΟΚ κακιστο, ασύνδετο και ανεπαρκή. Ο προπονητής φέρει ακέραια ευθύνη!!!Απαράδεκτος!! 

Είμαστε πολλοί!nico4 έγραψε:Όσοι δεν το βλέπετε είστε πολύ τυχεροί.

Τζιολης λαζαρ οι χειροτεροι δεν υπαρχουν λεμε
Στοχ και Λουκας εξαφανισμενοι
Τζιολης λαζαρ οι χειροτεροι δεν υπαρχουν λεμε
Παντως ο Ολλανδος το ειδε... (δεν ειναι κολλημενος... καλο αυτο!) για να δουμε (να δειτε - γιατι εμεις ΔΕΝ...) στο δευτερο τι θα γινει...joshua έγραψε:Αστον λενε και Στεφενς και Μουρινιο και εγω δεν ξερω πως,για αλλη μια φορα ενα αστειο 4-4-2 με μηδενικη αναπτυξη που ακυρωνει εξτρεμ,ακυρωνει τα παντα,σεντρα σεντρα σεντρα και κανει την δουλεια του πλατανια ευκολη που κοβει για πλακα καθε επιθεση με ενα χαφ παραπανω στο κεντρο.
- hasio_john
Αυτό ακριβώς και μπράβο που τα λες έξω από τα δόντια, γιατί μερικοί όταν πιάνουμε τον προπονητή αρχίζουν την ειρωνεία ότι και καλά είμαστε νέα ομάδα, νέοι παίχτες και άλλα άσχετα!Photis έγραψε:Δυστυχως βλέπουμε εναν ΠΑΟΚ κακιστο, ασύνδετο και ανεπαρκή. Ο προπονητής φέρει ακέραια ευθύνη!!!Απαράδεκτος!!
Με 28 λάθη σε ένα ημίχρονο, αρκετό κόσμο στο γήπεδό σου, ένα ευχάριστο μεσημεράκι με μια μέτρια προς καλή ομάδα...., εεεε δεν πας πουθενά έτσι!! Κύριε προπονητά σε σεβόμαστε απόλυτα, αλλά ΑΛΛΑΞΤΕ το σύστημα που ακολουθείτε μιας και ΔΕΝ τραβάει! Δεν δένει ρε παιδί μου!! Δε αποδίδει! Πως αλλιώς να το πω! Κάνεις και κακό στους παίχτες τους ίδιους , αλλά και στο κόσμο που ΠΛΗΡΩΣΕ για να δει ποδόσφαιρο και όχι μια παρωδία!
Χθες κορόιδευα τον βάζελο ότι με πήρε ο ύπνος, αλλά σήμερα με πήρε περισσότερο...
Ντροπή και πείτε ότι θέλετε μερικοί για προπονητές της κερκίδας, αλλά εγώ αν την είχα την ομάδα σήμερα θα είχαμε ρίξει 2 γκολάκια! Έλεος δηλαδή!!
Είμαι σίγουρος πως στο 2ο κάτι θ΄αλλάξει ... για να δούμε!!

edit --> ΠΟΛΥ σωστός ο φίλος...
joshua έγραψε:Αστον λενε και Στεφενς και Μουρινιο και εγω δεν ξερω πως,για αλλη μια φορα ενα αστειο 4-4-2 με μηδενικη αναπτυξη που ακυρωνει εξτρεμ,ακυρωνει τα παντα,σεντρα σεντρα σεντρα και κανει την δουλεια του πλατανια ευκολη που κοβει για πλακα καθε επιθεση με ενα χαφ παραπανω στο κεντρο.