Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιας 22/9-16:00,NS2
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιας 22/9-16:00,NS2
3 στα 3 οι γηπεδούχοι σήμερα, νίκη και εμείς αύριο και είμαστε μόνοι δεύτεροι
(ακόμη και να χάσει ο ΟΣΦΠ λόγω του ότι προηγείται αλφαβητικά θα είναι πάνω από εμάς στην παρουσίαση της βαθμολογίας)
(ακόμη και να χάσει ο ΟΣΦΠ λόγω του ότι προηγείται αλφαβητικά θα είναι πάνω από εμάς στην παρουσίαση της βαθμολογίας)
- kataramenos5
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: Υ.Γ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ να παρουμε και τα μικρα τα Παοκτσακια μαζι μας....
...λεω τωρα εγω ...μπας και με ακουσει κανενας.... λεω....

Αχ ρε γκαρτντάσι .Γελάω με το ΥΓ αλλα...Τι να σου πω .. .Δεν εχει και πμ.Μακάρι να δώσει ο θεός.Δύσκολο για την ώρα .Ισως αργότερα.
Από το ημίχρονο είσαι στο 2-0 στην αρχή του δευτέρου μέχρι και στο 53-55' είσαι στο 3-0.
Ρίχνεις ρυθμό... Γίνονται οι τρεις αλλαγές το κάνεις 4-0 στο 70' φεύγα... Έχεις δυνάμεις για το επόμενο Ευρωπαϊκό.
ΥΣ. Την Μπάρτσα υποστηρίζω για ομάδα
ΥΣ.2 Και όμως μπορεί η ποιότητα είναι τέτοια που μου δίνει να ελπίζω, ότι γκολ και θέαμα είναι εφικτό χωρίς παρατράγουδα.
Ρίχνεις ρυθμό... Γίνονται οι τρεις αλλαγές το κάνεις 4-0 στο 70' φεύγα... Έχεις δυνάμεις για το επόμενο Ευρωπαϊκό.
ΥΣ. Την Μπάρτσα υποστηρίζω για ομάδα

ΥΣ.2 Και όμως μπορεί η ποιότητα είναι τέτοια που μου δίνει να ελπίζω, ότι γκολ και θέαμα είναι εφικτό χωρίς παρατράγουδα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορώ να κατανοήσω την εμμονή του Huub στους ίδιους παίκτες. Περιμένω να δω αν θα γίνει rotation σήμερα που παίζουμε με έναν αντίπαλο που ανήκει στις ομάδες που θα μπορούσαμε να ξεκουράσουμε παίκτες και κυρίως τους πιο μεγάλους σε ηλικία.
Νομίζω ότι τουλάχιστον ο ένας εκ των Κατσουρ - Τζιόλη πρέπει να ξεκουραστεί σήμερα (εγώ θα ξεκούραζα και τους δύο), όπως και ο Λουκάς, ενώ σαν φορ θα ξεκινούσα με τον Necid.
Η 18αδα του ΠΑΟΚ:
ΤΕΡΜ
Χακόμπο, Γλύκος
Δ.ΜΠ
Κίτσιου, Σκόνδρας,
Α. ΜΠ
Λίνο
Σ.ΜΠ
Κατσικάς, Κατσουράνης, Βίτορ
ΧΑΦ
Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Βούκιτς
ΕΞΤΡΕΜ
Ολίσε, Λούκας, Στοχ
ΦΟΡ
Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.
Νομίζω ότι τουλάχιστον ο ένας εκ των Κατσουρ - Τζιόλη πρέπει να ξεκουραστεί σήμερα (εγώ θα ξεκούραζα και τους δύο), όπως και ο Λουκάς, ενώ σαν φορ θα ξεκινούσα με τον Necid.
Η 18αδα του ΠΑΟΚ:
ΤΕΡΜ
Χακόμπο, Γλύκος
Δ.ΜΠ
Κίτσιου, Σκόνδρας,
Α. ΜΠ
Λίνο
Σ.ΜΠ
Κατσικάς, Κατσουράνης, Βίτορ
ΧΑΦ
Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Βούκιτς
ΕΞΤΡΕΜ
Ολίσε, Λούκας, Στοχ
ΦΟΡ
Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.
μια φορά το έκανε Αποστολε και καναμε κλαρίνο...οποτε δεν τον αδικω αν δεν το κανει και σήμερα...εγω θα ξεκινουσα Σκονδρα,Βουκιτς και ισως Κατσικα...και μετα θα εκανα τον σταυρο μου γιατι...ΠΑΟΚ εισαι...
- sourmenetes
- Moderator
Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης 
Gia link να μη ρωτήσω...

Gia link να μη ρωτήσω...

Στο hahasport λέει οτι το δειχνη,για να δουμε..http://www.hahabar.com/20130921/v-footb ... 84481.html
- ΑποστόληςΑ
Κανένα link για ΠΑΟΚ. Υπάρχουν links για όλους του υπόλοιπους Ελληνικούς αγώνες εκτός από αυτόν του ΠΑΟΚ.