Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιας 22/9-16:00,NS2
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιας 22/9-16:00,NS2
Στον πάγκο Απόστολε κάθετε και ο ΓΧ. Δεν θα ήταν καλύτερα να έμπαινε αυτός.
Ο μικρός με έχει απογοήτευσή πολύ. Εύχομαι για το καλό του βέβαια... Να συνέλθει. Γιατί αν δεν συνέλθει με τέτοιον Στρατηγό, προπονητή... Τον βλέπω να παίζει για ΑΕΚ του χρόνου. Και εκεί πρωταθλητισμό θα κάνει.
Θέλω να πιστεύω ότι θα επανέλθει.

Ο μικρός με έχει απογοήτευσή πολύ. Εύχομαι για το καλό του βέβαια... Να συνέλθει. Γιατί αν δεν συνέλθει με τέτοιον Στρατηγό, προπονητή... Τον βλέπω να παίζει για ΑΕΚ του χρόνου. Και εκεί πρωταθλητισμό θα κάνει.

Θέλω να πιστεύω ότι θα επανέλθει.
- kataramenos5
Αυριο δε παίζουμε με την Μπαρτσελονα,δε παίζουμε με Σάλκε για τους ομίλους του Τσουλου Παίζουμε με τον Πλατανιά αλλα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς , όπως και κάθε παιχνίδι απο δώ και πέρα αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι στο τέλος της.Δε γίνετε μόνο να ζητάμε απ τον Ιβάν ,τον Χουμπ ,τον Λούκας τον Κλάους και τ αλλα παιδιά, πρέπει να δίνουμε κιόλας.Κι αυτό που ζητάνε απο μάς είναι η παρουσία μας εκεί,η φωνή και το χειροκρότημα μας.Αφήστε τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις ,το πληκτρολογιο,και τον καναπέ κι ελάτε να κάνετε αυτό που κάναν οι πατεράδες κι οι παππούδες σας καλύτερα απ οποιονδήποτε άλλο σ αυτό τον κόσμο.Ελάτε να στηρίξετε την ομάδα .
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΥΓ Σα την Τούμπα δεν έχει.Ελάτε να γουστάρετε.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
πέστα καταραμένε
έχει πιαστεί ο ώλος μου τρία ματς τώρα, καναπεδίαση έπαθα. Απορώ άλλοι οπαδοί πως τα καταφέρνουν.
έχει πιαστεί ο ώλος μου τρία ματς τώρα, καναπεδίαση έπαθα. Απορώ άλλοι οπαδοί πως τα καταφέρνουν.

kataramenos5 έγραψε:Αυριο δε παίζουμε με την Μπαρτσελονα,δε παίζουμε με Σάλκε για τους ομίλους του Τσουλου Παίζουμε με τον Πλατανιά αλλα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς , όπως και κάθε παιχνίδι απο δώ και πέρα αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι στο τέλος της.Δε γίνετε μόνο να ζητάμε απ τον Ιβάν ,τον Χουμπ ,τον Λούκας τον Κλάους και τ αλλα παιδιά, πρέπει να δίνουμε κιόλας.Κι αυτό που ζητάνε απο μάς είναι η παρουσία μας εκεί,η φωνή και το χειροκρότημα μας.Αφήστε τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις ,το πληκτρολογιο,και τον καναπέ κι ελάτε να κάνετε αυτό που κάναν οι πατεράδες κι οι παππούδες σας καλύτερα απ οποιονδήποτε άλλο σ αυτό τον κόσμο.Ελάτε να στηρίξετε την ομάδα .
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Καλά τα λες. Έχω έρθει από Σουηδία και αύριο θα είμαι εκεί , το διαρκείας λέει θύρα 5!
Καλή αντάμωση σε όλα τα Παόκια!
προσοχη....ειμαστε ικανοι για δωρα......οποτε προσοχη ρεμαλια..ο γαβρος ποντο δεν αφηνει....και ενα μικρο ροτεισον
μοιάζει ίσως το πιο εύκολο ματς.
αν μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα ματς εύκολο
αν μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα ματς εύκολο
- hasio_john
Γιατι δεν γινεται να εχεις δυο ακραια μπακ στον παγκοPablito έγραψε:O Tζαβελλας γιατι εμεινε εκτος??
- sourmenetes
- Moderator
Η ανακοινωση της αποστολης λεει οτι εχει προβλημα στους προσαγωγους...hasio_john έγραψε:Και ο Παυλάρας πάλι εκτός ρε?? Πλάκα μας κάνεις ρε προπονητά?
- kataramenos5
"Ο Πάμπλο Γκαρσία που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης."hasio_john έγραψε:Και ο Παυλάρας πάλι εκτός ρε?? Πλάκα μας κάνεις ρε προπονητά?
http://www.paokmania.gr/podosfairo/prop ... a-platania
- hasio_john
Ευχαριστώ για την ενημέρωση μάγκες!! ΑΝ και νομίζω πως ο Παυλάρας μπορεί να παίξει και με ένα πόδι...!!!
Υ.γ. Όσο για τον Πλατανιά, επειδή τον βλέπω πολύ συχνά εδώ στα Χανιά, μπορεί να μην είναι δυνατός όπως πέρσι, αλλά είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα! Οπότε προσοχή!!
Και που σαι Σάλπι... πρόσεχε το χέρι σου αυτή την φορά!!

Υ.γ. Όσο για τον Πλατανιά, επειδή τον βλέπω πολύ συχνά εδώ στα Χανιά, μπορεί να μην είναι δυνατός όπως πέρσι, αλλά είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα! Οπότε προσοχή!!
Και που σαι Σάλπι... πρόσεχε το χέρι σου αυτή την φορά!!

-
kataramenos5 έγραψε:Αυριο δε παίζουμε με την Μπαρτσελονα,δε παίζουμε με Σάλκε για τους ομίλους του Τσουλου Παίζουμε με τον Πλατανιά αλλα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς , όπως και κάθε παιχνίδι απο δώ και πέρα αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι στο τέλος της.Δε γίνετε μόνο να ζητάμε απ τον Ιβάν ,τον Χουμπ ,τον Λούκας τον Κλάους και τ αλλα παιδιά, πρέπει να δίνουμε κιόλας.Κι αυτό που ζητάνε απο μάς είναι η παρουσία μας εκεί,η φωνή και το χειροκρότημα μας.Αφήστε τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις ,το πληκτρολογιο,και τον καναπέ κι ελάτε να κάνετε αυτό που κάναν οι πατεράδες κι οι παππούδες σας καλύτερα απ οποιονδήποτε άλλο σ αυτό τον κόσμο.Ελάτε να στηρίξετε την ομάδα .
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Υ.Γ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ να παρουμε και τα μικρα τα Παοκτσακια μαζι μας....
...λεω τωρα εγω ...μπας και με ακουσει κανενας.... λεω....