Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το ειπα και χθες χωρις να εχω δει τα χλμ. οτι η σαλκε περυσι τους ειχε τρεξει πολυ περισσοτερο.
Βεβαια εδω αναφερεις τα χλμ. του φετινου αγωνα του ΠΑΟΚ με τη σαλκε αλλα νομιζω οτι πανω κατω το ιδιο ειναι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ειλικρινά κανέναν παίκτη του Ολυμπιακού δεν θα ήθελα να έχω στον ΠΑΟΚ με μόνη εξαίρεση τον Weiss.
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ειλικρινά κανέναν παίκτη του Ολυμπιακού δεν θα ήθελα να έχω στον ΠΑΟΚ με μόνη εξαίρεση τον Weiss.
και Φουστέρ
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Πάντως το πέταμα χρημάτων στο βόθρο ( ούτε καν στη λεκάνη ) για παγκίτη σεντερ φορ ισοσταθμίστηκε εύκολα με την απόκτηση του παιχταρά του Βάις.

Δεν το συγκρίνω με Στοχ. Ο Στοχ είναι πολύ καλύτερος και πιο αθλητικός.

Απλά η απόκτηση του Βάις ως ελεύθερου ήταν φοβερή κίνηση. Επίσης, βάζει τα θεμέλια για άλλη μια χοντρή κονόμα του γαύρου, που με κλειστά μάτια θα τον πουλήσει ένα ταλιράκι χαβαλέ.

Συμφωνώ με τους ανωτέρω για Βάις και Φουστέρ. Επίσης να εκμυστηρευθώ ότι πριν την απόκτηση Τζαβέλλα, και ελλείψει αριστερού μπακ μετά το Λίνο, συνέλαβα τον εαυτό μου να ψιλογουστάρει Μπόνγκ. :D
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ο sick καλά τα λέει απ'τη μια, σου λέει κοίτα υτον κώλο σου και μετά του γείτονα και έχει δίκιο ν ατο βλέπει έτσι αλλά για μένα είναι άλλη η γωνία που πρέπει να κοιτάξω και εξηγούμαι...Είμαστε πίσω σε γηπεδικές εγκαταστάσεις και σε επικοινωνία με τον κόσμο, με τέτοια θέματα πρέπει να δουλέψουμε κυρίως.Το αγωνιστικό που λέτε όλοι είναι πιο κοντά να τα καταφέρει απο τα άλλα τμήματα
Ενα το κρατούμενο, καθαρά παιχτικά έχει κάποια λίγα εκ.μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά σκέψου οτι το 2 γίνεται 3 αν παίζεις κάθε χρόνο ch.league πχ αν ο Στοχ που αξιολογείται στα 8εκ.παίζαμε ομίλους θα πήγαινε στα 9εκ. είναι μαγική εικόνα και συνολικά κοιτάς μια ομάδα. Ο γάβρος έχασε 3-4 πολύ καλές μονάδες και πήρε μόνο 2 με Βάις και Σαβιόλα ενώ εμείς σίγουρα ενισχυθήκαμε ακόμα και στα στόπερ και στα χαφ που λέτε μην τα αναλυόυμε σε βάθος δείτε το περσινό ρόστερ και δείτε και το φετινό. Αν τους πάρεις δίπλα-δίπλα θα βρεις ελάχιστες διαφορές και μάλιστα για μένα στην εντεκάδα δεν έχω Σάμαρη ρε φίλε και Μπονγκ, δυο διεθνείς παίχτες έχω εκεί
Δυο το κρατούμενο, παρότι βλέπω τεράστιο κόλλημα με τις μονάδες θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε οτι η δυνατή ομάδα με μέτριους παίχτες θα κερδίζει 8/10 φορές μια ομάδα με σταρ που δεν έχει δουλευτεί, για τη δουλειά που κάνουμε έναντι του γάβρου βαριέμαι καν να μιλήσω
Τρια το κρατούμενο, με τη Σάλκε, ακόμα και με τους Ουκρανούς κάναμε παραπάνω χιλιόμετρα και γύρω στο 80 κουραστήκαμε, υπάρχουν και στατιστικά για όποιον δεν πιστεύει, άρα καλύτερη φυσική κατάσταση
Δεν καταλαβαίνω απο που και τι να τρομάξω δηλαδή? Πάνω-κάτω παρόμοιο ρόστερ, πιο δουλεμένη ομάδα, καλύτερος προπονητής καλύτερη προετοιμασία, τι μένει δηλαδή? Εγώ το πιστεύω 100% θα τους κάνω γκολ, και στην κόντρα και απο στημένα, αν με΄χρι την 11η πάμε έτσι κοντά θα τους καβαλήσω
black death

Δημοσίευση από black death »

hitman έγραψε:Πάντως το πέταμα χρημάτων στο βόθρο ( ούτε καν στη λεκάνη ) για παγκίτη σεντερ φορ ισοσταθμίστηκε εύκολα με την απόκτηση του παιχταρά του Βάις.

Δεν το συγκρίνω με Στοχ. Ο Στοχ είναι πολύ καλύτερος και πιο αθλητικός.

Απλά η απόκτηση του Βάις ως ελεύθερου ήταν φοβερή κίνηση. Επίσης, βάζει τα θεμέλια για άλλη μια χοντρή κονόμα του γαύρου, που με κλειστά μάτια θα τον πουλήσει ένα ταλιράκι χαβαλέ.
Πιο αθλητικός είναι ο Βάις νομίζω, είναι το μόνο σημείο που υπερτερεί στην ουσία.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι ο γαύρος πήρε το 50% και το άλλο 50% το έχει ο Ραϊόλα. Αν ισχύει αυτό, μην σου κάνει εντύπωση αν ο παίχτης φύγει σε ένα χρόνο κι ο χοντρός πάρει κάνα μύριο και πει κι ευχαριστώ.

Τώρα ποιους θα 'θελα απ' το γάυρο; Βάις, Μανωλά, Σιόβα, Σαβιόλα και να δούμε τα μαυράκια τα χαφ τι λένε...
Άβαταρ μέλους
lostre

Δημοσίευση από lostre »

Μπουγατσα με που..ες για τους γαυρους. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

[youtube]unn-xUSg-3A[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Moko

Δημοσίευση από Moko »

Γι' αυτούς που λεν κατά καιρούς να είμαστε κόσμιοι στην Ευρωπαϊκή κερκίδα με κενά διαζώματα όχι στο άναμα πυρσών και κερκίδα θεάτρου, είδατε τι έγινε στο Σαν Πάολο ελπίζω.
Τα πρώτα πέντε λεπτά δεν είχε ορατότητα(δεκάδες πυρσοί ανάψαν στην διάρκεια του ματς), κενά διαζώματα δεν νομίζω να ξεχώρισα, δεν είχε βέβαια βαρελότα(πολύ θετικό) αλλά γενικά είδαμε και @@@@ τις κερκίδες πολύ γνώριμη σε μας φυσικά όχι όμως και στους Ευρωπαίους.

Θα θελα να δω την αντίδραση τους λοιπόν και τα πρόστιμο που θα ρίξουν.
Να σε δω τώρα Ουέφα τι θα κάνεις, μήπως υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά για ομάδες υψηλού πρεστίζ?
Τι είδους γήπεδα προτιμάτε τελικά?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σιγα το πρεστιζ της ναπολι,θα την σκισουν στα προστιμα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καπου αλλού πάντως τετοια ατμόσφαιρα την κυνηγάν με το δίκανο :|

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/manchesterunited/h-gioynaitent-psaxnei-filathloys-poy-fwnazoyn.2418143.html
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Εκπληκτικός αυτός ο Insigne της Νάπολι. Και ο Higuain της βγαίνει. Καταφέρνει να αναπληρώσει την απώλεια Καβάνι και Λαβέτσι. Μαγκιά της.
mitsogrande

Δημοσίευση από mitsogrande »

[youtube]QXROcBwRf2E[/youtube]
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η η ατμόσφαιρα χθές.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Στο επόμενο Ευρωπαικό στην Τούμπα να δείς τι έχει να γίνει!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”