Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- ΑποστόληςΑ
-
john4serres
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
αν παιξει εστω και λιγη μπαλιτσα η ΠΣΖ δεν γλιτωνει ο γαυρος...
εγώ θέλω να νικήσει ο γαύρος γιατί είναι ελληνική ομάδα.
Απλά με ανησυχεί ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που δίνει φέτος και δε ξέρω αν αυτό του στοιχίσει .
Για κάποιο παράξενο λόγο , είχε παράταση της καλοκαιρινής περιόδου και συνέχισε να δίνει φιλικά το Σεπτέμβριο
Απλά με ανησυχεί ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που δίνει φέτος και δε ξέρω αν αυτό του στοιχίσει .
Για κάποιο παράξενο λόγο , είχε παράταση της καλοκαιρινής περιόδου και συνέχισε να δίνει φιλικά το Σεπτέμβριο
Εγω θελω να νικησουν το ποδοσφαιρο και οι γαλλοι... :ugeek:
-
black death
Κάτι τέτοια ματς τα καθαρίζει και μόνος του ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός γυρολόγος πολυτελείας.

Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε επαναφορά θέματος Μίτσελ που είχε ξεχαστεί μετά τη μαγική μπάλα τις μαχητικότατες Λιβαδειά και Ξάνθη.

Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε επαναφορά θέματος Μίτσελ που είχε ξεχαστεί μετά τη μαγική μπάλα τις μαχητικότατες Λιβαδειά και Ξάνθη.
- Dinos_Liverpool
Εμένα, απλά με ανησυχεί ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Παρί και δεν ξέρω εάν θα επαναπαυθεί στα τρία ή θα θελήσει να συνεχίσει μέχρι τα έξι!giapas έγραψε:εγώ θέλω να νικήσει ο γαύρος γιατί είναι ελληνική ομάδα.
Το είδαμε και αυτό στο φόρουμ... Να ανησυχεί κάποιος φίλος για τον πστγαυρο!!!
Βρε στάχτη και μπούρμπερη και αποκαΐδια να γίνουνε, που θα ανησυχούμε κιόλας! Λίγη αλαζονεία και υπεροψία έχουνε και θέλουμε να αποκτήσουν κι άλλη! Τελευταίοι με 0 βαθμούς και ούτε στο Europa οι βρωμιάρηδες!
@ Μαυρε Θανατε...
Δεν εχεις αδικο.....
Αν το ματς εξελιχθει απο εδω
και φτασει εδω
( που ειναι και το συνηθες ),
τοτε βλεπω να ξαναρχιζουν τα οργανα με τα εξωγαμα του στολου....
Δεν εχεις αδικο.....
Αν το ματς εξελιχθει απο εδω
και φτασει εδω
( που ειναι και το συνηθες ), τοτε βλεπω να ξαναρχιζουν τα οργανα με τα εξωγαμα του στολου....
Ο ιμπραομοβιτς ηταν η πρωτη μου επιλογη για μεταγραφη για σ.φορ. Μαλλον δεν ηρθε γιατι δεν πειστηκε ο Σαββιδης..
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥΛΕΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥΛΕΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ
- ΑποστόληςΑ
Αν είχε πάρει το πρωτάθλημα έντιμα, τότε ναι, θα ήμουν κι εγώ μαζί του σήμερα.giapas έγραψε:εγώ θέλω να νικήσει ο γαύρος γιατί είναι ελληνική ομάδα.
- kataramenos5
Βρε Ντινο μη τα παίρνεις όλα τοις μετρητοις.Dinos_Liverpool έγραψε:Εμένα, απλά με ανησυχεί ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Παρί και δεν ξέρω εάν θα επαναπαυθεί στα τρία ή θα θελήσει να συνεχίσει μέχρι τα έξι!giapas έγραψε:εγώ θέλω να νικήσει ο γαύρος γιατί είναι ελληνική ομάδα.
Το είδαμε και αυτό στο φόρουμ... Να ανησυχεί κάποιος φίλος για τον πστγαυρο!!!![]()
![]()
![]()
Βρε στάχτη και μπούρμπερη και αποκαΐδια να γίνουνε, που θα ανησυχούμε κιόλας! Λίγη αλαζονεία και υπεροψία έχουνε και θέλουμε να αποκτήσουν κι άλλη! Τελευταίοι με 0 βαθμούς και ούτε στο Europa οι βρωμιάρηδες!
Καλά ρε σεις, παίρνετε χάπια και μου τη πέφτετε????????
Την ειρωνεία που πέταξα "ανησυχώ που δεν έχει ρυθμό η ομάδα επειδή έχουν συνεχιστεί τα φιλικά του μέσα στο Σεπτέμβριο" , δε την είδε κανείς ??? Το ότι το χαρακτηρίζω πρώτο επίσημο παιχνίδι ενώ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα εδώ και 4 αγωνιστικές ????
Με κάνετε να ανησυχώ για το (μάλλον ανύπαρκτο) χιούμορ μου (!!!!!!)
Την ειρωνεία που πέταξα "ανησυχώ που δεν έχει ρυθμό η ομάδα επειδή έχουν συνεχιστεί τα φιλικά του μέσα στο Σεπτέμβριο" , δε την είδε κανείς ??? Το ότι το χαρακτηρίζω πρώτο επίσημο παιχνίδι ενώ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα εδώ και 4 αγωνιστικές ????
- kataramenos5
του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και δε διαβάζει τίποτ άλλο.
Υγ Τον πληθυντικό "μου την πέφτετε" δε καταλαβα.
- Dinos_Liverpool
giapas έγραψε:Καλά ρε σεις, παίρνετε χάπια και μου τη πέφτετε????????
Ουουουπςςςς!!! Χίλια συγγνώμη. Mea Culpa...
Βρε, αθεόφοβε... την πάτησα με το χιούμορ σου! Βλέπω να γράφεις ότι ανησυχείς και θέλεις να κερδίσει η Ελληνική ομάδα και ανεβάζω πίεση κοντά στο 30... Που να διαβάσω το τελευταίο με τα φιλικά τους με Λεβαδειακοξάνθες και δεν συμμαζεύεται!
Την πάτησα σαν πρωτάρης, giapas!
είναι παγκοσμίως η μόνη ομάδα που έκανε 2 προετοιμασίες... Μια κανονική όπως όλες οι ομάδες.. με κανονικά φιλικά που σχεδόν τους οδήγησαν σε αποπομπή του προπονητή .. Και μια "εξτρα" , σε συνθήκες Ελληνικού πρωταθλήματος που ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν όλα τα προβλήματα , τα χατ τρικ πέφτουν σα βροχή , και που σε κάνει να σταυροκοπιέσαι αν τη γλυτώσεις με καμιά 3αρα
Άρα ανησυχώ... ανησυχώ πολύ !!!!!! που πας μωρέ χωρίς επίσημα ματς στα πόδια σου?
- sourmenetes
- Moderator
Να να..ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν είχε πάρει το πρωτάθλημα έντιμα, τότε ναι, θα ήμουν κι εγώ μαζί του σήμερα.giapas έγραψε:εγώ θέλω να νικήσει ο γαύρος γιατί είναι ελληνική ομάδα.
Εμφανιστηκαν οι αγαπες και τα λουλουδια...