Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
Αθεισμος κουλτουρε ου ου, επιστημη βρηκε καινουργιο κβαντο δεν υπαρχει Θεος ουγκ, βγηκε και iphone 5 καινουργιο που κανει θαυματα μονο του, και ι7 επεξεργαστης πολυ σοφος , και νασιοναλ ντζεογκραφικ πει οτι εμαθε πωτς γενεν μπικ μπακ, και θεωρειαι παντων, και ο πιθηκος πηγε διαστημα, οχι μονο ο ανθρωπος, ετσι και αλλιως το πε και ο δαρβινος 400 χρονια πριν ειναι ιδιο, και το κεφαλαιο δημιουργει το προβλημα και οχι αυτοι που το κραταν μεσ τις τραπεζες, ουγκ. Και ο μισος πληθυσμος οτυ κοσμου τοτε ξερω γω επεφτε μεσ τα λιονταρια γιατι ακουσαν ενα παραμυθι. Ιερο βιβλιο ο εγωιστικος μου κολος
Βγήκε η απέναντι με το μαγιώ να απλώσει ... έχουμε βγει όλοι στα μπαλκόνια και ποτίζουμε ... Έγω που δεν έχω φυτά εδώ και 5 λεπτά ποτίζω τη σφουγγαρίστρα......

Έχω μια φίλη κολλημένη με το σκάκι. Κάθε φορά που τρώμε σε καρό τραπεζομάντηλο,2 ώρες κάνει να μου δώσει το αλάτι..

Γυναίκες ρε φίλε ..και πάνω που της έχεις μάθει τι είναι οφσάιντ, έρχεται το pick n'roll και στα γαμάει όλα ρε... ήμαρτον δηλαδή...

Δυο γιαγιαδες συζητανε:
- Παντρευεται η εγγονη μου την αλλη βδομαδα.
- Α,ναι;
Απο που ειναι μαρήηη ο γαμπρος;;;
- Απο το φεησμπουκ, αλλα δεν ξερω που πεφτει....

- Παντρευεται η εγγονη μου την αλλη βδομαδα.
- Α,ναι;
Απο που ειναι μαρήηη ο γαμπρος;;;
- Απο το φεησμπουκ, αλλα δεν ξερω που πεφτει....
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Εγώ γιατί δεν γελάω ρε παιδιά;kataramenos5 έγραψε:Εξαιρετικά τα 3 τελευταία Σταθη.
Μήπως έχω πρόβλημα;
- kataramenos5
Οσο γερνάει ο ανθρωπος Αποστόλη...
Παντως όπου τα είπα τους άρεσαν.Μονο σ αυτό με το οφσαιντ η γυναίκα μου ψιλοχαμογέλασε και έκανε την κλασσική ερώτηση. 
Επίσης .........."να ήτανε η ζήλια ψώρα, θα κολλούσε ολη η χωρα"............μεταξουργείο και της γατας τα νυχια σου λεει ο αλλος μετα, άνθρωποι χωρίς χιούμορ..........................kataramenos5 έγραψε:Οσο γερνάει ο ανθρωπος Αποστόλη....
- Dinos_Liverpool
Σε όποιον δεν αρέσουν τα ανέκδοτα του Στάθη... ΝΑΙ, Αποστόλη! Έχει πρόβλημα!
(Πλόβρημα, που λέει και ο Αρκάς!!)
Στάθη, keep walking και άστονα αυτόνα να μείνει με τις... κακίες του!

(Πλόβρημα, που λέει και ο Αρκάς!!)
Στάθη, keep walking και άστονα αυτόνα να μείνει με τις... κακίες του!
- ΑποστόληςΑ
Συνέχισε ρε Στάθη, φίλε και αδελφέ! Άντε, εύχομαι να ανέβω Θεσσαλονίκη μέσα στον Οκτώβρη και να τα πούμε και από κοντά!
ΑποστόληςΑ έγραψε:Συνέχισε ρε Στάθη, φίλε και αδελφέ! Άντε, εύχομαι να ανέβω Θεσσαλονίκη μέσα στον Οκτώβρη και να τα πούμε και από κοντά!
Ο Αποστολος ειναι φίλος και αδελφός μου, αυτο το λέω γιατι καποιος που δεν ξερει δεν μπορει να καταλάβει και το υφος της πλάκας.
Απόστολε να ειναι ευλογημένο, θα χαρώ να σε δώ απο κοντά.
Λέτε οτι η γυναίκα ειναι το ασθενές φύλο,
εχετε παρατηρήσει με πόση δύναμη βαράει
την πόρτα του αυτοκινήτου;

εχετε παρατηρήσει με πόση δύναμη βαράει
την πόρτα του αυτοκινήτου;