Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
- kataramenos5
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Τι συζητάμε ρε josh ?Ο ανθρωπος έχει μια ολόκληρη ζωή δικιά μας στα γήπεδα σε υψηλό επίπεδο.Τι να κρίνουμε και τι να πούμε εμείς?
μια χαρά κατανοήτό είναι αυτό που λέει ο άνθρωπος.
ότι αν ο Στεφενς αποφασίσει να παίξει 442 με τζιολη - νίνη , το τζοσουα το θεωρεί λάθος κίνηση.
Η "δουλειά" μας αυτή είναι , να σχολιάζουμε , να κράζουμε να συμφωνούμε και να διαφωνούμε. Ελπίζω να μη φορολογηθούμε πάνω σε αυτό..
Βέβαια η πιθανότητα να έχει δίκιο ο τζος και όχι ο Στέφενς ως προς το σχηματισμό και τα πρόσωπα που πρέπει να αγωνιστούν στο ματς είναι σχεδόν μηδενική σύμφωνα με τη λογική μου.... αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε όλοι μας
ΥΓ: Όπου τζος , μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε άλλο μέλος του φόρουμ για να μη το κάνουμε και προσωπικό κιόλας
ότι αν ο Στεφενς αποφασίσει να παίξει 442 με τζιολη - νίνη , το τζοσουα το θεωρεί λάθος κίνηση.
Η "δουλειά" μας αυτή είναι , να σχολιάζουμε , να κράζουμε να συμφωνούμε και να διαφωνούμε. Ελπίζω να μη φορολογηθούμε πάνω σε αυτό..
Βέβαια η πιθανότητα να έχει δίκιο ο τζος και όχι ο Στέφενς ως προς το σχηματισμό και τα πρόσωπα που πρέπει να αγωνιστούν στο ματς είναι σχεδόν μηδενική σύμφωνα με τη λογική μου.... αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε όλοι μας
ΥΓ: Όπου τζος , μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε άλλο μέλος του φόρουμ για να μη το κάνουμε και προσωπικό κιόλας
Κραζει Σαββιδη για τις επιλογές του και για το πως διαχειριζετε τα χρηματα του,έπιασε και Στεφενς ; Μιλάμε για έναν άνθρωπο που παρακαλούσε να πιάσει δουλειά στο μετροπολης απ οτι έχω μάθει ,αποτυχημένος παντού αλλα βρήκε τώρα ένα μικρόφωνο για να πουλάει θεωρίαSantos71 έγραψε:Σήμερα ο Τζαντζαρας την έπεσε με τον γνωστό δήθεν και ταχα μου ύφος στον Στέφενς. Όλοι οι ΑΡΔ είναι και προπονητές και διοικητικοί και μεταγραφολόγοι και ότι γουστάρει ο καθένας . Και σίγουρα δεν γουστάρουν μεγάλες προσωπικότητες . Πότε θα τελειώσει αυτό το φαινόμενο ρε γαμώτο. Πότε θα κλείσει αυτή η πληγή. Νομίζω ότι θα πρέπει να ανοίξουμε μια συζήτηση για όλους αυτούς και να τους "κατηγοριοποιήσουμε" ώστε να ξέρουμε όλοι με τι έχουμε να κάνουμε
Ο άνθρωπος που ουρλιαζε "ο γκαρσια ειναι επικίνδυνος για την οικογένεια του και πρέπει να τον συλλάβει η αστυνομια" αυτο μετά την μπουνια στον Ντιογκο ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΜΕ .....
- kataramenos5
Αυτό.Οχι οτι δε γίνεται ,οχι οτι δε κάνει λάθη αλλα τη στιγμή που αποφασίζει μιλάει η πείρα 40 χρονων στα γήπεδα.giapas έγραψε: Βέβαια η πιθανότητα να έχει δίκιο ο τζος και όχι ο Στέφενς ως προς το σχηματισμό και τα πρόσωπα που πρέπει να αγωνιστούν στο ματς είναι σχεδόν μηδενική σύμφωνα με τη λογική
Ειναι η καλύτερη δυνατή επιλογή τη δεδομενη χρονική στιγμή.
τζος και γω θελω 4 4 2....αλλα αν δεν εμπιστευεται τα αλλα χαφ και με λαζαρ λορενς και κατσε εξω...το 4 4 2 μονοδρομος.....
Μήπως πρέπει να αρχίσουμε μερικά εντατικά μαθηματάκια? Για αρχή θα πω άλλο η διάταξη άλλο η ανάπτυξη, το πρώτο σου λέει το σχηματισμό της ομάδας(4-4-2) το δεύτερο σου λέει πως ξεδιπλώνεται η ομάδα στο χώρο για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ παίζει μια παραλλαγή του Αγγλικού 4-4-2 με το 2ο φορ λίγο πιο πίσω με κοντινές μεταβιβάσεις. Αρα συμπαιρένεις οτι με αυτά τα υλικά κάνεις αυτή τη σούπα, δεν έχεις γρήγορα χαφ ούτε σούπερ σέντερ φορ για να παίξεις την ιταλική παραλλαγή(μακρινή μπαλιά). Βάλτε στο μυαλό σας το εξής: Ο Χουμπ τα χει παίξει όλα τα συστήματα λίγο-πολύ με αγαπημένο το 4-3-3 το κλασσικό σύστημα ολοκληρωτικής κατοχής, βέβαια δε χρειάζεται να σας πω οτι απο τους 6 μπροστά(φορ, 2 ακραίοι, 2χαφ, 1 επιθετικό χαφ) πέρα απ'τον Νετσιντ στο 9, τον Νίνη στο 10 και τον Στοχ στο άλλο άκρο δεν έχουμε άλλους παίχτες για τέτοια μεγαλεία. Εχουμε γενικά αργή ομάδα και μπορούμε να κερδίζουμε σαν ομάδα όχι σαν μονάδες με κατοχή και ατομική ενέργεια. Τώρα το μεγάλο αγκάθι...ο μέγας Πορτογαλικός παπάς, το
4-2-3-1 είναι και αυτό πάλι παραλαγούλα του 4-4-2 μοιάζει πολύ μ'αυτο που παίζουμε τώρα αλλά η διαφορά είναι στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ τόσο πολύ. Είναι σχεδόν το ίδιο! Αντί για 2ο φορ έχεις ένα δεκάρι...αυτό είναι όλο και όλο το παίζουν μικρές ομάδες που θέλουν πιο ενισχυμένο κέντρο και επί Σάντος που μας έχετε ζαλίσει μερικοί είμασταν ακόμα πιο αργοί που ούτε 4-4-2 μπορούσαμε να παίξουμε! Θέλει επίσης για να το κλείσω να καταλάβουμε οτι στο 4-4-2 μοιράζεται δίκαια και ισόποσα η κίνηση των παιχτών στο χώρο έτσι αν έχεις 10 προπονημένους καλά παίχτες και τον Νίνη που για αυτόν γίνεται ο λόγος, καλύπτεται πολύ πιο εύκολα μια κουτουράδα ή η αγυμνασιά αν θέλετε.Οπότε τον βάζεις ή δεν τον βάζεις? Τον βάζεις ρε φίλε έχεις και άλλον με τέτοιες μεταβιβάσεις ή μήπως φοβάσαι τόσο τη Βέροια που θα κατέβεις με 2 6άρια?(σας ακούω εσάς που λέτε Βούκιτς, δυστηχώς μιλάμε για εν ενεργεία ποδοσφαιριστές) Περιμένω να ακούσω γνώμες...
4-2-3-1 είναι και αυτό πάλι παραλαγούλα του 4-4-2 μοιάζει πολύ μ'αυτο που παίζουμε τώρα αλλά η διαφορά είναι στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ τόσο πολύ. Είναι σχεδόν το ίδιο! Αντί για 2ο φορ έχεις ένα δεκάρι...αυτό είναι όλο και όλο το παίζουν μικρές ομάδες που θέλουν πιο ενισχυμένο κέντρο και επί Σάντος που μας έχετε ζαλίσει μερικοί είμασταν ακόμα πιο αργοί που ούτε 4-4-2 μπορούσαμε να παίξουμε! Θέλει επίσης για να το κλείσω να καταλάβουμε οτι στο 4-4-2 μοιράζεται δίκαια και ισόποσα η κίνηση των παιχτών στο χώρο έτσι αν έχεις 10 προπονημένους καλά παίχτες και τον Νίνη που για αυτόν γίνεται ο λόγος, καλύπτεται πολύ πιο εύκολα μια κουτουράδα ή η αγυμνασιά αν θέλετε.Οπότε τον βάζεις ή δεν τον βάζεις? Τον βάζεις ρε φίλε έχεις και άλλον με τέτοιες μεταβιβάσεις ή μήπως φοβάσαι τόσο τη Βέροια που θα κατέβεις με 2 6άρια?(σας ακούω εσάς που λέτε Βούκιτς, δυστηχώς μιλάμε για εν ενεργεία ποδοσφαιριστές) Περιμένω να ακούσω γνώμες...
εμενα η ενσταση μου ειναι στα ποιοτικα χαρακτηριστικα των 2 φορ μας μπροστα....κανεις δεν ξερει να κραταει μπαλα-να δημιουργει και περιμενουν ταισμα.... χανεις ενα χαφ ετσι χωρις να κερδιζεις τπτ μπροστα...απλα οι δυο δεν ταιριαζουνε, με επιστρφη νινη λαζαρ ελπιζω να δουμε εναν μπροστα, νινη στοχ λουκας τριαδα και λαζαρ και τζιολη πισω τους
Δεν γίνεται ρε φίλε να παίξεις 4-2-3-1, δε γίνεται απλά, άσε τι λένε τώρα μερικοί δημοσιογράφοι, δεν είναι θέμα φορ είναι θέμα ταχύτητας ανάπτυξης στο χώρο, ο Λούκας αργός, ο Νίνης αργός ο Κλάους αργός, όλοι αργοί, μόνο ο Στοχ ο καημένος δεν φτάνει σκέψου οτι στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος θα παίζεις σε κλειστές άμυνες αν παίζεις με 1 φορ και τόσο αργούς αθλητές είναι καθαρή αυτοκτονία! Το συγκεκκριμένο πορτογαλικό κόλπο παίζεται με γρήγορη ομάδα και πολλές μπαλιές και εναλλαγές θέσεων, εδώ ο Λάμπρος παίζει με τη μια μπαλιά χωρίς εναλλαγές στις θέσεις, δεν το βλέπω να γίνεται, αυτό που βλέπω είναι να πέρνουν μια χαφάρα γρήγορη δίπλα στον τζιώλη και πάμε φουλ 4-4-2MANIAKOS έγραψε:εμενα η ενσταση μου ειναι στα ποιοτικα χαρακτηριστικα των 2 φορ μας μπροστα....κανεις δεν ξερει να κραταει μπαλα-να δημιουργει και περιμενουν ταισμα.... χανεις ενα χαφ ετσι χωρις να κερδιζεις τπτ μπροστα...απλα οι δυο δεν ταιριαζουνε, με επιστρφη νινη λαζαρ ελπιζω να δουμε εναν μπροστα, νινη στοχ λουκας τριαδα και λαζαρ και τζιολη πισω τους
Σε λίγο όμως θα σαι μια χαρά με Νέτσιντ και Κλάους, αν πάνε όλα όπως τα προβέπω θα βάλουν πολλά γκολ...α χα χαχαχααχαχα(σατανικό γέλιο)
διαφωνω φιλε μου...και η εθνικη αργη ειναι.....και ισα ισα αν εισαι αργος ελεγχεις το ρυθμο πιο καλα με παραπανω χαφ... τεσπα...θα δουμε
- sourmenetes
- Moderator
Και γω πιστευω οτι με τους 2 μπροστα χανουμε ενα χαφ.Σαλπι και κλαους ειναι μονο για περιοχη και θελουν δημιουργια.Χωρις δημιουργια δεν βγαινουν φασεις,επομενως δεν μπορουν να συμμετεχουν.
Εγω θα επαιζα με εναν εκ των δυο και θα εβαζα ενα χαφ ακομα.Βεβαια βουκιτς,γκαρσια δεν μπορουν να βγαλουν ολοκληρο 90λεπτο.
Επομενως εχει λογικη οτι χρησιμοποιει και τους 2 μπροστα.
Εγω θα επαιζα με εναν εκ των δυο και θα εβαζα ενα χαφ ακομα.Βεβαια βουκιτς,γκαρσια δεν μπορουν να βγαλουν ολοκληρο 90λεπτο.
Επομενως εχει λογικη οτι χρησιμοποιει και τους 2 μπροστα.
στο δικό μου μυαλό , είναι λίγο απλοικό το θέμα με τους 2 συγκεκριμένους φορ.
αν μέσα στη Τούμπα παίζω με μικρή ομάδα που ξέρω ότι θα επικρατήσω στο κέντρο και θα με παίξει ταμπούρι , θεωρώ καλό να τους έχω να παίζουν ταυτόχρονα για να γεμίζει η περιοχή..
Απέναντι σε ομάδες που αναμένεται να παλέψουν και να πιέσουν στο κέντρο ( για παράδειγμα κάποιες μικρομεσαίες που μέσα στη Τούμπα θα προσπαθήσουν να σε πρεσάρουν στο κέντρο ) θα προτιμήσω 3ο χαφ, όποιος και να είναι αυτός.
Πρέπει να δεχτούμε ότι ο άξονάς μας , δεν είναι τόσο ισχυρός ώστε να θεωρούμε δεδομένη την επικράτησή μας στα περισσότερα παιχνίδια ! για αυτό το λόγο η ομάδα συνήθως φαίνεται πιο δεμένη όταν έχει 3 χαφ. ... που εδώ που τα λέμε οι περισσότεροι έτσι παίζουν πλέον.
αν μέσα στη Τούμπα παίζω με μικρή ομάδα που ξέρω ότι θα επικρατήσω στο κέντρο και θα με παίξει ταμπούρι , θεωρώ καλό να τους έχω να παίζουν ταυτόχρονα για να γεμίζει η περιοχή..
Απέναντι σε ομάδες που αναμένεται να παλέψουν και να πιέσουν στο κέντρο ( για παράδειγμα κάποιες μικρομεσαίες που μέσα στη Τούμπα θα προσπαθήσουν να σε πρεσάρουν στο κέντρο ) θα προτιμήσω 3ο χαφ, όποιος και να είναι αυτός.
Πρέπει να δεχτούμε ότι ο άξονάς μας , δεν είναι τόσο ισχυρός ώστε να θεωρούμε δεδομένη την επικράτησή μας στα περισσότερα παιχνίδια ! για αυτό το λόγο η ομάδα συνήθως φαίνεται πιο δεμένη όταν έχει 3 χαφ. ... που εδώ που τα λέμε οι περισσότεροι έτσι παίζουν πλέον.
εως τωρα το 2 σεναριο επικρατει...μιας και σε κανενα ματς δεν τους ΄''πατησαμε''.....στο αγρινιο κοστισε ,στα αλλα με μετριες εμφανισεις κερδισαμε με μεγαλο σκορ....λογω ατομικης ποιοτητας κπων παικτων μας κυριως...και συμφωνω δεν εχουμε ΤΙΣ ΧΑΦΑΡΕΣ.....ειναι καλοι και ο λαζαρ και ο τζιολης αλλα εως εκει, το δεκεμβριο αν ειμαστε μεσα στη μαχη τιτλου θελει εναν πολυ καλο εκει..
Γεια σας...καλώς τα παιδιά! 3-0. Κάποιος το πέταξε νομίζω, έχουμε τριπλάσιες τελικές και κατανάλωση χιλιομέτρων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια , μανιακέ ναι ρε φίλε, μόνος σου το λες, η εθνική παίζει καλά δηλαδή? Δε θέλω να ξαναδώ εγώ σκεπτικό τέτοιο στον ΠΑΟΚ και γενικά σε ομάδες πρωταθλητισμού. Δεν έχει σημασία η κατοχή τόσο, όσο ο έλεγχος του ρυθμού, το παιχνίδι παίζεται σε όλο το γήπεδο έτσι και αλλιώς. Αυτό που λέτε για τα φορ ισχύει αλλά είναι μέχρι να συνέλθει ο Τσέχος. Ενα τελευταίο επιστημονικό...''τo 4-4-2 είναι το καλύτερο σύστημα για τις διαστάσεις ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου, γιατί? Γιατί 60% της ομάδας(2 στόπερ, 2 χαφ, 2 φορ) καλύπτουν ΦΥΣΙΚΑ 60% του γηπέδου και οι 4 ακραίοι(2 μπακ, 2 εξτρεμ) το υπόλοιπο 40%.Ετσι είναι μαθηματικά και ΛΟΓΙΚΑ το σύστημα που θα καλύψεις όλο την επιφάνεια του γηπέδου με τη λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας στις μεταβιβάσεις'' Α.Wenger
Nαι αλλά έχει του κατάλληλους ποδοσφαιριστές, αν δεις λίγο πιο πάνω σου λέω και για το 4-4-3 τη γνώμη μου, γενικά θέλει πολλές παραπάνω προσθήκες η ομάδα για να το παίξει, και το πιο μεγάλο αγκάθι είναι στα άκρα δεξία με τον Λούκας που δεν μπορεί και τον Σάλπι που δεν στοπάρει-ντριμπλάρει-τελειώνει απ' τα πλάγια και επίσης φορ γίγαντα που θα σπάει τη μπάλα. Μόνο ομαδάρες με σούπερ αθλητές το παίζουν δες ποιους έχει η Arsenal και η Barcelona.