Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Είσαι ο μεγαλύτερος προπονητής που έχει πατήσει σ αυτή τη χώρα. Θεωρείς την παρουσία σου σε αγώνες της Κ17 αυτονόητη, εμεις την θεωρούμε τιμή μας. Γιατί πέρα απο τεράστιος προπονητής είσαι και ένας μεγάλος δάσκαλος.
- navigator11
kataramenos5 έγραψε:Σε μια χρονια που ο ερχομός του δημιούργησε τεράστιο ενθουσιασμο και μεγάλες προσδοκίες καταφέραμε προτού ξεκινήσει καλά καλά η χρονιά να έχουμε γκρίνια σε πολλά επίπεδα(μεταγραφές,αποκλεισμός απο Τσουλου,θέμα Κάτσε κλπ) και να χαθεί η δυναμική που είχαμε .Μονο σε μας αυτά.ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
Ο ίδιος και τα παιδιά του εντός γηπέδου θα αποφορτίσουν το κλίμα.Ας πορευθούν τουλάχιστον αυτοί όπως τους αξίζει.Μιας και πολλοί από εμάς τους απ'όξω νοιώθω πως αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε την εξελικτική πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος!
Χουμπ εισαι μεχρι τωρα δικαιολογημενα στο απυροβλητο αλλα αν δω εντεκαδα με Τζιολη,Νινη και 4-4-2 θα με αφησεις αφωνο.
Υ.Γ Τον τρελλαναν τον ανθρωπο με τις μεταγραφες,ακους εκει δεν νομιζω,ελπιζω,δεν ξερω αν θα γινει κινηση της τελευταιας στιγμης.
Υ.Γ Τον τρελλαναν τον ανθρωπο με τις μεταγραφες,ακους εκει δεν νομιζω,ελπιζω,δεν ξερω αν θα γινει κινηση της τελευταιας στιγμης.
koseco έγραψε:Είσαι ο μεγαλύτερος προπονητής που έχει πατήσει σ αυτή τη χώρα. Θεωρείς την παρουσία σου σε αγώνες της Κ17 αυτονόητη, εμεις την θεωρούμε τιμή μας. Γιατί πέρα απο τεράστιος προπονητής είσαι και ένας μεγάλος δάσκαλος.
+ 1926
Αφού δε ρίχνει ο Joshua θα ρίξω εγώ 11άδα, Χακόμπο, Κατσούρ, Βίτορ στα στόπερ, Τζαβέλας, Κίτσιου στα μπακ, Τζιώλης Garcia στα χαφ, δεξιά Σάλπι αριστερά Στοχ και πίσω απ'τον Αθανασιάδη το Ισπανάκι
Ωχ ποιος τον ακούει τον joshua με Τζιώλη Νίνη στα χαφ...
- desperando
- Επικοινωνία:
ε γιατι δεν πας να του κανεις κανενα φροντιστηριο του αμπαλουjoshua έγραψε:Χουμπ εισαι μεχρι τωρα δικαιολογημενα στο απυροβλητο αλλα αν δω εντεκαδα με Τζιολη,Νινη και 4-4-2 θα με αφησεις αφωνο.
Είναι ολοφάνερο ότι ο Χουμπ θέλει στα χαφ παίκτη που να μπορεί να δημιουργεί.
Σίγουρα έπαθε σοκ που αναγκάστηκε να παίξει το πιο σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη με δημιουργικά μηδενικό κέντρο.
Σίγουρα έπαθε σοκ που αναγκάστηκε να παίξει το πιο σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη με δημιουργικά μηδενικό κέντρο.
Δεν χαλαρωνεις λιγακι γιατι σε βρισκω λιγο τσιτωμενο τελευταια.desperando έγραψε:ε γιατι δεν πας να του κανεις κανενα φροντιστηριο του αμπαλουjoshua έγραψε:Χουμπ εισαι μεχρι τωρα δικαιολογημενα στο απυροβλητο αλλα αν δω εντεκαδα με Τζιολη,Νινη και 4-4-2 θα με αφησεις αφωνο.
Καλά γιατί κράζετε το φιλαράκι μου τον Joshua? Αυτή τη φορά του βγάζω το καπέλο! Προέβλεψε τον Νίνη στα χαφ...
- desperando
- Επικοινωνία:
μια χαρα χαλαρος ειμαι,μαλλον αλλοι ειναι στην τσιτα και ειναι πολυ ευθικτοι τον τελευταιο καιρο.joshua έγραψε: Δεν χαλαρωνεις λιγακι γιατι σε βρισκω λιγο τσιτωμενο τελευταια.
Τωρα δουλευομαστε αλλα δεν εχω καμια διαθεση να το συνεχισω.
Σήμερα ο Τζαντζαρας την έπεσε με τον γνωστό δήθεν και ταχα μου ύφος στον Στέφενς. Όλοι οι ΑΡΔ είναι και προπονητές και διοικητικοί και μεταγραφολόγοι και ότι γουστάρει ο καθένας . Και σίγουρα δεν γουστάρουν μεγάλες προσωπικότητες . Πότε θα τελειώσει αυτό το φαινόμενο ρε γαμώτο. Πότε θα κλείσει αυτή η πληγή. Νομίζω ότι θα πρέπει να ανοίξουμε μια συζήτηση για όλους αυτούς και να τους "κατηγοριοποιήσουμε" ώστε να ξέρουμε όλοι με τι έχουμε να κάνουμε