Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?
- kataramenos5
Re: Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?
Κι έλεγα κι εγω που χάθηκε αυτη η ψυχή.Καλή θητεία
- ace79grpaok
Αυτο το G3 τι γαματο θορυβο..
Απο τον στρατο το μονο πραγμα που γουσταρα ηταν οι βολες..
Απο τον στρατο το μονο πραγμα που γουσταρα ηταν οι βολες..
- ΑποστόληςΑ
268 2000Έ ΕΣΣΟ τελευταία σειρά που έκανε 18 μήνες! γκαντεμιά μιας κ πήγα εθελοντής, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
)
Σπάρτη 4 μήνες,
Βέροια 858ΑΚ 7 μήνες, οδηγός.
Κομοτηνή 21ΕΥΠ (Ηλιοπούλου) 7 μήνες. Οδηγός σε 40τονο(μικτό) συρόμενο βυτίο με μοναδικό φρένο μπροστινό τροχό αριστερά! κόψιμο τιμόνι στα δεξιά και ετσι σταματούσες! Ηellenic army είσαι!

Σπάρτη 4 μήνες,
Βέροια 858ΑΚ 7 μήνες, οδηγός.
Κομοτηνή 21ΕΥΠ (Ηλιοπούλου) 7 μήνες. Οδηγός σε 40τονο(μικτό) συρόμενο βυτίο με μοναδικό φρένο μπροστινό τροχό αριστερά! κόψιμο τιμόνι στα δεξιά και ετσι σταματούσες! Ηellenic army είσαι!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodoros την Δευ 09 Σεπ 2013, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οπλοπολυβόλο HK11, γκαύλα στις βολές, πολύ βαρύ για νούμερο όμως, επομένως σκοπιά και περίπολο μόνο με δανεικό G3.
Ηρθε η ωρα και για μενα αδερφια...
Μπαινω μεθαυριο Θηβα πυροβολικο!
Μπαινω μεθαυριο Θηβα πυροβολικο!
- Dinos_Liverpool
Καλή θητεία σε Ale4 και Thanix... σα νεράκι να περάσει! Που σίγουρα θα περάσει, δηλαδή... που είναι οι 9 μήνες και που οι 23 (ΔΕΑ ΔΒ)!
198 σειρά (με πέντε χρόνια αναβολή... Ιιιιιιιιιιι !!!!!), 475 ΤΔΒΕΘ.
Το FN, Αποστόλη, το ξέρεις ή απλώς το έχεις ακουστά; Γιατί απ' ότι ξέρω, εσύ και ένας άλλος, εκπαιδευτικός, M1 είχατε! Ακούς εκεί FN! ...Παππούδες, που μου ξέρετε και το FN!
198 σειρά (με πέντε χρόνια αναβολή... Ιιιιιιιιιιι !!!!!), 475 ΤΔΒΕΘ.
Το FN, Αποστόλη, το ξέρεις ή απλώς το έχεις ακουστά; Γιατί απ' ότι ξέρω, εσύ και ένας άλλος, εκπαιδευτικός, M1 είχατε! Ακούς εκεί FN! ...Παππούδες, που μου ξέρετε και το FN!
- dimitrissss
Αν και πήγα και υπηρέτησα, δηλώνω σειρά 0, ΕΣΣΟ 0, ΑΣΜ 0. Ποτέ δεν στρατιωτικοποιήθηκα, ποτέ δεν χώνεψα το στρατό καθώς και μια σειρά από αξιωματικούς / υπαξιωματικούς / οπλίτες που την είχαν δει εξουσία καθώς και πολλούς στρατόκαβλους. Μακάρι μια μέρα να καταργηθούν όλοι οι στρατοί του κόσμου, αν και δεν θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο όσο υπάρχει στη γη το αιμοβόρο θηρίο που λέγεται άνθρωπος.
Επίσης πάντα γελούσα και εξακολουθώ να γελάω με την ύψιστη γελοιότητα να υπάρχουν Άγιοι προστάτες του Πυροβολικού, του Πεζικού κλπ. και μάλιστα να γίνονται και δεήσεις στη χάρη τους. Πιο γελοία χώρα, πεθαίνεις. Και όχι στο πεδίο της μάχης.
Επίσης πάντα γελούσα και εξακολουθώ να γελάω με την ύψιστη γελοιότητα να υπάρχουν Άγιοι προστάτες του Πυροβολικού, του Πεζικού κλπ. και μάλιστα να γίνονται και δεήσεις στη χάρη τους. Πιο γελοία χώρα, πεθαίνεις. Και όχι στο πεδίο της μάχης.
- dimitrissss
Εγω παντως υπηρετησα στην ακριτικη Α.ΔΙ.ΣΠΟ και στην ακριτικη ΣΣΑΣ
Ο στρατός, προσωπικά, μου έκανε πολύ καλό. Ήμουν σε μια φάση απάθειας και με ξύπνησε. Ήταν αυτό ακριβώς που μου χρειαζόταν τη δεδομένη στιγμή. Η φάση του στρατού δεν μου ταίριαζε καθόλου σε επίπεδο "υπακοής" μου ταίριαξε όμως γάντι σε επίπεδο συνέπειας, τάξης, υπευθυνότητας κτλ. Ήταν από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Μου έδωσε πολύ ζωντάνια και αυτοπεποίθηση. Ψάχνομαι να ξαναπάω γιατί με έχει πάρει πάλι η κάτω βόλτα... 

σειρά 317, 585 τπζ άργος ορεστικό - 211 EMA κομοτηνή