Maximus έγραψε:Είναι καλό ρόστερ και πιστευω οι καλές οι πινελιές να μπουνε του χρόνου (εφόσον μείνουν και οι δανεικοι βεβαιως βεβαιως)...
Ναι,γιατί;Θα σου πέσει ο κώλος;lefis έγραψε:να πω μπραβο σε αυτους που εσκιζαν διοικηση-μεγαλομετοχο οτι εχει καβουρια οτι ειναι λαμογια οτι δεν βλεπουν στα 2 μετρα???![]()
Taseos έγραψε:Εκτος απο στοχ ποιον αλλο δανεικο εννοεις;
Στοχ από μόνος του είναι 3-5 μύρια... Βάλε και Νίνη μέσα (αν γίνει βασικός).navigator11 έγραψε:Maximus έγραψε:Είναι καλό ρόστερ και πιστευω οι καλές οι πινελιές να μπουνε του χρόνου (εφόσον μείνουν και οι δανεικοι βεβαιως βεβαιως)...
Το θεμελιώδες είναι να παραμείνει ο Στόχ και,αν βρεί τα πατήματά του και συνεισφέρει,ο Νίνης.Οι λοιποί θα αποχωρήσουν και δε νομίζω να τα "βάψει" κανένας μας.
Τι εννοείς όταν λες, ως προς το πρωτάθλημα; Γιατί το ταβάνι αυτού του ρόστερ είναι η 2η θέση και πάνω κάτω τα ίδια κλαρίνα που κάναμε και πέρυσι, απλά επειδή τώρα υπάρχει μια κάποια μεγαλύτερη ποιότητα θα μας κακοφαίνονται περισσότερα. Δηλαδή η διαφορά με τον gayρο θα είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με τα περυσινά. Ο Στέφενς μπορεί να είναι ο καλύτερος προπονητής, αλλά είναι προπονητής δεν είναι μάγος.Realcon έγραψε:Συν Τζαβέλλας, Το ρόστερ για την Ελλάδα νομίζω, ότι είναι πάρα πολύ καλό. Εγώ είμαι καλυμμένος ως προς το πρωτάθλημα.: