Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
lino σπυροπουλος τζαβελλας λουκοβιτς?για μια θεση?τι φαση?αντε πες σπυτοπουλος τελος.οι αλλοι τρεις για μια θεση?κατι δε στεκει.
-
Θα παίξει σέντερ μπακ ο Σέρβος.barlow4 έγραψε:lino σπυροπουλος τζαβελλας λουκοβιτς?για μια θεση?τι φαση?αντε πες σπυτοπουλος τελος.οι αλλοι τρεις για μια θεση?κατι δε στεκει.
στο μυαλο μου εισαι kgeo
στο paok24 το αποκλειουν κατηγοριματικα οτι μεταγραφες ΤΕΛΟΣ οτι γινει στις 10 μερες
ποιον να πιστεψεις?
στο paok24 το αποκλειουν κατηγοριματικα οτι μεταγραφες ΤΕΛΟΣ οτι γινει στις 10 μερες
ποιον να πιστεψεις?
λουκο παει για σεντερ μπα.λινο 37 με τραυματισμο.σπυρο προς το παρον δεν υπολογιζετε 

stelyk το μινο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 02 Σεπ 2013, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τον πετρωτο.αυτο μας συμφερει.χαχαstelyk έγραψε:στο μυαλο μου εισαι kgeo
ποιον να πιστεψεις?

[youtube]pv9bdFZ7xqg[/youtube]barlow4 έγραψε:stelyk το μινο
ΕΡΧΕΤΕ!!!!!!!
εγω ξερω οτι ειπε, καντε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος.
και για να κανει προταση που δεν περιεχει μεσα ΠΑΟΚ τα πραγματα ειναι σοβαρα.
και για να κανει προταση που δεν περιεχει μεσα ΠΑΟΚ τα πραγματα ειναι σοβαρα.
τι να ερθει ρε η αμοιβαδα.εδω αυτος εφυγε εν καιρω ειρηνης για τετραετη θητεια στο στρατο.τωρα που εχουν πολεμο θα φυγει?
Το έχω πει για Λούκο!!!!!! Από εχθές το βράδυ!!!!! Μακάρι να αληθεύει!!!!!

μη δειχνεις τον τομας θα παθω καρδια 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Δευ 02 Σεπ 2013, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε τεράστιε θεέ? Σπυτόπουλος? Εκλασα μαν! Ο Λουκο θα παίζει στόπερ, ο Τζαββελάκος μπακ, για το Λίνο 3-4 που έχω γενέθλεια θα κάνουμε φιλικό στην Τούμπα με Φλουμινένσε για να τον τιμήσουμε, και ο Σπυρό όπως τα γραψες... Σπυτόπουλοςbarlow4 έγραψε:lino σπυροπουλος τζαβελλας λουκοβιτς?για μια θεση?τι φαση?αντε πες σπυτοπουλος τελος.οι αλλοι τρεις για μια θεση?κατι δε στεκει.