Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από K_geo »

Odi έγραψε:Επιτέλους!!Έφτασε η άγια τούτη μέρα!Σήμερα λοιπόν μπαίνει ταφόπλακα στον νευρικό μας κλονισμό.Από αύριο τα παπατζηλίκια τελειώνουν.Από αύριο ο ήλιος θα λάμπει πιο πολύ.Θα σταματήσουμε να ακούμε τον κάθε απίθανο.Θα ηρεμήσουν λίγο τα νεύρα ας.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ.
κατσε. Μην χαίρεσαι. έχει και 10 ημέρες για Ελεύθερους....μουαχαχαχαχαχαχαχα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

K_geo έγραψε:
Odi έγραψε:Επιτέλους!!Έφτασε η άγια τούτη μέρα!Σήμερα λοιπόν μπαίνει ταφόπλακα στον νευρικό μας κλονισμό.Από αύριο τα παπατζηλίκια τελειώνουν.Από αύριο ο ήλιος θα λάμπει πιο πολύ.Θα σταματήσουμε να ακούμε τον κάθε απίθανο.Θα ηρεμήσουν λίγο τα νεύρα ας.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ.
κατσε. Μην χαίρεσαι. έχει και 10 ημέρες για Ελεύθερους....μουαχαχαχαχαχαχαχα :mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Velas

Δημοσίευση από Velas »

ρε παιδες, εδω ολοκληρο Gottham κ δε μπορει να καταλαβει τον Bruce Wayne με τη μασκα του Batman κ θα καταλαβουμε εμεις ποιος ειναι ο παιχτης μονο απο το στομα κ το πιγουνι? νταξει ταττουαζ εχει κ η κουτση Μαρια πλεον...(αν κ εγω δεν εχω..)
ον τοπικ: χθες ο go village εκοψε Σπυρο κ πηρε Τζαβελλα (sic) κ στις 12 ειχε συγκεντρωση η εθνικη...αρα αν ηταν να εχουμε καλα μαντατα δε θα επρεπε να εχουν ερθει ηδη?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μην παίζετε με τον πόνο μου..Γιατί μετά αν κινηθούμε για ελεύθερους πριν τις 30/06 θα λέμε "και πότε θα παίξει αυτός ο ανέτοιμος","τιποτένιοι,σάπιοι διοικούντες",θα πεταχτεί και κανένας armagedonas να πει "εγώ σας τα λεγα" και θα τα παίξω τελείως..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Και τόσο που άντεξες σου βγάζω το καπέλο!

ΥΓ. Επική ατάκα για το πηγούνι του Μπρους Γουέην...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Το θέμα Τζαβέλλα ήρθε ξανά στο προσκύνιο μετά την προσέγγιση του Ζήση Βρύζα. Σύμφωνα, με πληροφορίες του Sport24.gr το συμβόλαιο του Τζαβέλλα θα είναι τριετές, ενώ τα χρήματα ου θα εισπράξει θα είναι 300.000 ευρώ το χρόνο.

Ο παίκτης βρίσκεται στην Τούμπα και από ώρα σε ώρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Σπυρόπουλο, εάν βρεθεί η χρυσή τομή εντός της ημέρας και λυθεί το συμβόλαιο, θα έχει ένα δεκαπενθήμερο για να βρει άλλη ομάδα.

Αλλά, αυτό πρέπει να γίνει σήμερα (2/9), καθώς θα εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος για τους παίκτες που ανήκουν σε κάποια ομάδα.

Αν αυτό δε γίνει στην πράξη, τότε ο παίκτης δε θα μπορέσει να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

δεν το παραθέτω για τον Τζαβέλλα ή τον Σπυρόπουλο, αλλά για το γεγονός που έχω τονισμένο. Δλδ όποιος μείνει ελεύθερος ακόμα και σήμερα, έχει και αυτός το περιθώριο τω 10-15 ημερών γιανα υπογράψει; Δλδ τελικά αυτό για τους ελεύθερους μέχρι 30/6 δεν ισχύει;;;; :? :? :?

Στα υπόλοιπα, με αυτούς που μπλέξαμε (ΑΡΔ & ΠΑΕ) δεν λέω τπτ μέχρι να δώ ανακοίνωση στο......φεισμπουκ. :mrgreen:

ΥΓ: Δλδ αυτό παίζει να ισχύει πχ και για το όποιο σέντερ μπακ κοιτάμε;;;; πχ να μείνει ελεύθερος σήμερα, αλλά να τον πάρουμε αργότερα, αλλά έτσι δεν θα μπορεί να παίζει Ευρώπη;;;;;; :? :? νομίζω τη λίστα την δηλώνουμε σήμερα, ή αύριο......

ΥΓ2: Odi, καμια ιδέα; :mrgreen:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Velas έγραψε:ρε παιδες, εδω ολοκληρο Gottham κ δε μπορει να καταλαβει τον Bruce Wayne με τη μασκα του Batman κ θα καταλαβουμε εμεις ποιος ειναι ο παιχτης μονο απο το στομα κ το πιγουνι? νταξει ταττουαζ εχει κ η κουτση Μαρια πλεον...(αν κ εγω δεν εχω..)
ον τοπικ: χθες ο go village εκοψε Σπυρο κ πηρε Τζαβελλα (sic) κ στις 12 ειχε συγκεντρωση η εθνικη...αρα αν ηταν να εχουμε καλα μαντατα δε θα επρεπε να εχουν ερθει ηδη?
Ρε Vela αυτος ο κουτσημαρία τι θέση παίζει.
καλός είναι ποιόν έχει μανατσερ?????
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

με λουκοβιτς τι γινεται?θα παρουμε χαφ?20:00 teleionei to martyrio
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τελικά με τους ελεύθερους τι στον π$#@$@3 ισχύει; ξέρει κανείς υπεύθυνα; γιατί όλοι λένε αλλα ντ αλλων
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Eιχαμε κανα νεο;
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

K_geo έγραψε:τελικά με τους ελεύθερους τι στον π$#@$@3 ισχύει; ξέρει κανείς υπεύθυνα; γιατί όλοι λένε αλλα ντ αλλων

Όπως πάντα οι παίκτες που τα συμβόλαια τους έληξαν ή λύθηκαν έως 30/6 μπορούν να μεταγραφούν για 10 μέρες μετά την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Και οι ΑΡΔ χαμένα τα έχουν...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

η νομοθεσια λεει για παικτες οι οποιοι ειναι ελευθεροι πριν της 1ης ιουλιου.
βεβαια υπαρχει παντα η δυνατοτητα ενας ποδοσφαιριστης να αποδεσμευτει σημερα για παραδειγμα και να φανει στα χαρτια οτι ειναι ελευθερος απο πριν της 01/07
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ντεσπε αυτο που εγραψες για 6ρι χτες ισχυε η πλακα εκανες? Ψαχνουμε για χαφ την τελευταια στιγμη?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

fiorentinos έγραψε:
K_geo έγραψε:τελικά με τους ελεύθερους τι στον π$#@$@3 ισχύει; ξέρει κανείς υπεύθυνα; γιατί όλοι λένε αλλα ντ αλλων

Όπως πάντα οι παίκτες που τα συμβόλαια τους έληξαν ή λύθηκαν έως 30/6 μπορούν να μεταγραφούν για 10 μέρες μετά την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Και οι ΑΡΔ χαμένα τα έχουν...
και εγώ αυτό ήξερα.
desperando έγραψε:η νομοθεσια λεει για παικτες οι οποιοι ειναι ελευθεροι πριν της 1ης ιουλιου.
βεβαια υπαρχει παντα η δυνατοτητα ενας ποδοσφαιριστης να αποδεσμευτει σημερα για παραδειγμα και να φανει στα χαρτια οτι ειναι ελευθερος απο πριν της 01/07
στην Ελλάδα μόνο ε; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

desperando έγραψε:η νομοθεσια λεει για παικτες οι οποιοι ειναι ελευθεροι πριν της 1ης ιουλιου.
Υποθέτω βέβαια ότι θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής να μήν έχει παίξει σε κανένα επίσημο αγώνα της ομάδας και... για δες σύμπτωση... ο Σπυρόπουλος δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό! Ήταν όμως στον πάγκο με την Μέταλιστ.
Εικόνα

ΥΓ: Ναι ρε! Ενδιαφέρομαι για την καριέρα του παιδιού! :lol:
Μακάρι να βρει μια ομάδα, έστω και δανεικός, νομίζω ότι ο Πλατανιάς ψάχνει για αριστερό μπακ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”