_sleeper έγραψε:dimbar έγραψε:Οσοι δεν ήταν στο γήπεδο ας μην εκφέρουν άποψη για τον διαιτητή γιατί εκτίθενται.
Κρατάω μόνο αυτή τη φράση, γιατί θεωρώ παντελώς άστοχο να απαιτούμε να μην εκφέρει κάποιος γνώμη επειδή "έτσι". Δεν ήμουν στο γήπεδο, είδα το ματς απ'την τηλεόραση και θα εκφέρω γνώμη. Ο Δελφάκης έκανε χείριστο ματς και ευνόησε την ομάδα μου. Δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Θεωρώ επιθετικό φάουλ την επαφή του Κλάους στο πρώτο γκολ, όπως και καθαρά εκτός περιοχής την ανατροπή του Στοχ. Το χέρι του Σάλπι δεν ήταν χέρι, αλλά αυτό το σφύριγμα έγινε στο 3-0 στο 81', όπου όλα είχαν κριθεί. Δε μου αρέσει να βλέπω φαντάσματα, ούτε να κλείνω τα μάτια όταν βλέπω τέτοιες διαιτησίες, που αν τις βλέπαμε σε ματς του γκέι θα ξεσηκωνόμασταν. Θεωρώ εαυτόν ψύχραιμο κριτή και προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα σαν τρίτος. Τέλος με την διαιτητολαγνία, πάμε στο ματς.
Στο πρώτο ημίωρο η ομάδα ήταν μετριότατη παρόλο που είχαμε 2-3 εκλάμψεις. Μετά το πρώτο γκολ, όλη η ομάδα ανέβηκε, με αποκορύφωμα το δεύτερο ημίχρονο. Ψήφισα Κίτσιου MVP, γιατί το παιδάκι αυτό αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, τί σημαίνει "όχι απλά αρπάζω μια ευκαιρία, αλλά την ξεσκίζω", με θύμα τον Σκόνδρα, ο οποίος παρεμπιπτώντος στα αριστερά τα πήγε αρκετά καλά σήμερα (και αρκετά αξιοπρεπώς στο ματς με τη Σάλκε, παρά το πρώτο γκολ). Οι υπόλοιποι ήταν σε καλά επίπεδα, αν και δεν έθελξε κανείς, πλην του Στοχ, που αποδεικνύει ότι με πορδές δε βάφεις αυγά και ότι πρέπει να πληρώσεις παραδάκι αν θες να βλέπεις μπάλα στο γήπεδο. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ο Νέτσιντ για δύο λόγους: ο πρώτος στη φάση όπου παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και με πολύ όμορφη προσπάθεια ξεμαρκάρεται και αντί να παστελώσει, πάει για την ασίστ στον Κάτσε. Εκεί θα ήθελα killer instinct και να πλασάρει και ας την έστελνε στα πουλιά. Δεύτερο σημείο, η πανηλίθια κίτρινη που έφαγε στα χασομέρια με πανηλίθιο τάκλιν. Νομίζω ότι περισσότερο το έκανε για να "αποδείξει" πράγματα στον προπονητή του, παρά για το ότι περίμενε να κάνει κάτι περισσότερο από κάρτα. Αν είχε παιχτεί πουστία εκτός φάσης με τον αντίπαλό του και το έκανε ως αντίδραση, είναι ακόμη χειρότερο κρούσμα. Και πάνω σε αυτό να κράξω και τον Κάτσε, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει πότε κάνεις κάρτα σκοπιμότητας και πότε μαλακίζεσαι.
Αυτά τα λίγα και να θυμάστε παιδάκια: η άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα, όλοι έχουν από μία. Κι όπως δε μπορούμε να βουλώσουμε όλες τις κωλοτρυπίδες του κόσμου, έτσι δεν μπορούμε να βουλώσουμε και τις απόψεις. Γι' αυτό λέγεται διάλογος.
1. το " παιδάκια " αστο γιατί δεν αναφέρεσαι σε τέτοια.. και ακόμα και να αναφέρεσαι δε το ξέρεις, και σε κάθε περίπτωση είναι τουλάχιστον υποτιμητικό.. "μεγάλε"
2. το σχόλιο για τις απόψεις και τον διάλογο αστο και αυτό, γιατί από την αρχή το post σου είχε τόνο και ύφος δεικτικό και διδακτικό.. δεν εξέφρασες άποψη είπες την άποψη σου σαν σωστή..ήτοι αντικειμενικοποιείς τα υποκειμενικά
3. το χέρι του σάλπι έγινε στο 2-0..
4. "με πορδές δε βαφείς αυγά" ... μέχρι τώρα στα επίσημα παιχνίδια ακόμα και να δεχτώ το "πορδές" (που δε το δέχομαι ούτε κατά λάθωs για τον άνθρωπο που πήρε στη πλάτη του όλα τα χρέη τις ομάδας διορίζοντας αιρετή διοίκηση) φαίνεται ότι αυγά βάφω.. και επίσης.... έχω προπονητή που δεν έχει κανεις άλλος, πληρωμένους παίκτες, ΚΑΙ καλους παίκτες..
5. "δεν έκανε κάποιο φάουλ μπαμ", το τεχνητό κλείσιμο σου στα καρέ με όλα τα φάουλ ανάποδα είναι κι αυτό "επιστήμη"
6. το από ποτε μπαινοβγαίνεις σε κάποιο site δε σημαίνει κάτι, το τι γραφεις και πως γραφεις εξετάζεται
7. στον διάλογο δε παραβλέπεις τις οποιες λάθος θέσεις, τις συζητάς
8."διατιτολαγνια"... αλήθεια? όταν το post σου είναι copy paste σχεδόν από άρθρο στο gayros.gr? δέχομαι τι διαφορετική άποψη για τα σφυρίγματα.. αλλα μη μας βγάζεις και τρελούς ρε φιλε..
9.συμφωνώ στο MVP Κίτσιου