Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-1, MVP, Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Χακόμπο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
1
1%
Κίτσιου
19
25%
Κάτσε
1
1%
Τζιόλης
2
3%
Λούκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στοχ
51
66%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
2
3%
Βούκιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νέτσιντ
1
1%
Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 77

Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-1, MVP, Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Maximus »

Aν δεν ηταν τραγικη, ποσο θα εληγε δηλαδη, 8-1??? :lol:

Οκ, δεν ειδα το ματς, αλλά ας είμαστε λίγο επιεικής... Δεν ήρθε και... 1-0! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε οχι και τραγική ρε συ τσίμπικε...

Αράχτε λίγο το ματς δεν κρατάει μισή ώρα. Στο σύνολο του ενενηντάλεπτου η ομάδα ήταν καλή. Δεν δέχθηκε ούτε μια φάση, έπαιζε απέναντι σε ταμπουρωμένο αντίπαλο, έβαλε και ένα δυο όμορφα γκολ. Ναι δεν είχαμε φοβερές συνεργασίες κλπ κλπ αλλά καλά πήγαμε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Υπομονή μέχρι Οκτώβριο,εχουμε δρόμο ακόμα.Ελπίζω να δώσει λύσεις ο Νινης στο δημιουργικό κομμάτι γιατί είμαστε δύσκολα.Με τέτοιες διαιτησίες πρωτάθλημα bye bye.

barlow4 έγραψε: ελα ρε συ νικολα δεν ηταν κ τοσο κοντρα.νταξ το πεναλτι που τους εδωσε ηταν ανεκδοτο.το πεναλτι που μας εδωσε μου φανηκε να ξεκιναει εκτος περιοχης.και αν μας επαιζε κοντρα θα μπορουσε να αποβαλλει με δευτερη κιτρινη τον κλαους που εκανε θεατρο.νομιζω σε περιπτωσεις θεατρου(με επιφυλαξη) ειναι στανταρ κιτρινη.γενικα ηταν οτι ναναι ο διαιτητης αλλα και κοντρα σε εμας δεν το λες.
Του Κλάους ήταν πέναλτι.Τον κρατάει με το χέρι.
karl έγραψε: Ο καραγκιόζης αυτός μας είχε αφήσει με 9 παίκτες στο εκτος έδρας με Πλατανια όταν έβγαλε Σταφυλίδη και Σαλπιγγίδη (η γνωστη χειρονομία).
Ελεγα κι εγω τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει.Οταν πήγα για κατούρημα και είδα τ α@@@δια μου τοτε κατάλαβα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 01 Σεπ 2013, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

dimbar έγραψε:Οσοι δεν ήταν στο γήπεδο ας μην εκφέρουν άποψη για τον διαιτητή γιατί εκτίθενται.
Κρατάω μόνο αυτή τη φράση, γιατί θεωρώ παντελώς άστοχο να απαιτούμε να μην εκφέρει κάποιος γνώμη επειδή "έτσι". Δεν ήμουν στο γήπεδο, είδα το ματς απ'την τηλεόραση και θα εκφέρω γνώμη. Ο Δελφάκης έκανε χείριστο ματς και ευνόησε την ομάδα μου. Δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Θεωρώ επιθετικό φάουλ την επαφή του Κλάους στο πρώτο γκολ, όπως και καθαρά εκτός περιοχής την ανατροπή του Στοχ. Το χέρι του Σάλπι δεν ήταν χέρι, αλλά αυτό το σφύριγμα έγινε στο 3-0 στο 81', όπου όλα είχαν κριθεί. Δε μου αρέσει να βλέπω φαντάσματα, ούτε να κλείνω τα μάτια όταν βλέπω τέτοιες διαιτησίες, που αν τις βλέπαμε σε ματς του γκέι θα ξεσηκωνόμασταν. Θεωρώ εαυτόν ψύχραιμο κριτή και προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα σαν τρίτος. Τέλος με την διαιτητολαγνία, πάμε στο ματς.

Στο πρώτο ημίωρο η ομάδα ήταν μετριότατη παρόλο που είχαμε 2-3 εκλάμψεις. Μετά το πρώτο γκολ, όλη η ομάδα ανέβηκε, με αποκορύφωμα το δεύτερο ημίχρονο. Ψήφισα Κίτσιου MVP, γιατί το παιδάκι αυτό αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, τί σημαίνει "όχι απλά αρπάζω μια ευκαιρία, αλλά την ξεσκίζω", με θύμα τον Σκόνδρα, ο οποίος παρεμπιπτώντος στα αριστερά τα πήγε αρκετά καλά σήμερα (και αρκετά αξιοπρεπώς στο ματς με τη Σάλκε, παρά το πρώτο γκολ). Οι υπόλοιποι ήταν σε καλά επίπεδα, αν και δεν έθελξε κανείς, πλην του Στοχ, που αποδεικνύει ότι με πορδές δε βάφεις αυγά και ότι πρέπει να πληρώσεις παραδάκι αν θες να βλέπεις μπάλα στο γήπεδο. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ο Νέτσιντ για δύο λόγους: ο πρώτος στη φάση όπου παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και με πολύ όμορφη προσπάθεια ξεμαρκάρεται και αντί να παστελώσει, πάει για την ασίστ στον Κάτσε. Εκεί θα ήθελα killer instinct και να πλασάρει και ας την έστελνε στα πουλιά. Δεύτερο σημείο, η πανηλίθια κίτρινη που έφαγε στα χασομέρια με πανηλίθιο τάκλιν. Νομίζω ότι περισσότερο το έκανε για να "αποδείξει" πράγματα στον προπονητή του, παρά για το ότι περίμενε να κάνει κάτι περισσότερο από κάρτα. Αν είχε παιχτεί πουστία εκτός φάσης με τον αντίπαλό του και το έκανε ως αντίδραση, είναι ακόμη χειρότερο κρούσμα. Και πάνω σε αυτό να κράξω και τον Κάτσε, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει πότε κάνεις κάρτα σκοπιμότητας και πότε μαλακίζεσαι.

Αυτά τα λίγα και να θυμάστε παιδάκια: η άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα, όλοι έχουν από μία. Κι όπως δε μπορούμε να βουλώσουμε όλες τις κωλοτρυπίδες του κόσμου, έτσι δεν μπορούμε να βουλώσουμε και τις απόψεις. Γι' αυτό λέγεται διάλογος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

???????????????????????????????????????????????????

Ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ???????????????????

Sleeper άστο φίλε... Είσαι λάθος. Μιλάμε για προκλητικότατη παρουσία του διαιτητή. Τη δευτερη κίτρινη-αποβολή εις βάρος του Νιόνιου γιατί δεν την αναφέρεις; Το γεγονός πως ΟΠΟΤΕ πέφτανε οι αντίπαλοι -σχεδόν σε κάθε φάση- που τα σφύριζε όλα υπέρ τους;

Άστο απο που ν αρχίσει και που να τελειώσει κανείς. Τραγικός διαιτητής και αδίκησε σε πολλές φάσεις τον ΠΑΟΚ. Και ΟΧΙ δεν είναι επιθετικό φάουλ του Κλάους.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Απογοητεύτηκα από το κέντρο μας.
Αργό και άτεχνο.
Ιδίως ο Κάτσε έκανε ίσως την χειρότερή του εμφάνιση από τότε που ήρθε στην ομάδα.

Τελικά ο επιτελικός-δεκάρι-οργανωτής άλλη μια φορά μένει όνειρο.

Παραπήγε η ιστορία,το βλέπουν 1 εκ Παοκτσήδες και δεν το βλέπουν αυτοί οι 2-3 ποδοσφαιράνθρωποι?
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Το ότι το χέρι του Κλάους φαίνεται να ακουμπά την πλάτη του αμυντικού του Πανιωνίου δε σημαίνει απαραίτητα ότι τον σπρώχνει.

Πού να το βάλει το χέρι του δηλαδή;;; Να πηδάει για κεφαλιές σαν κουλός;;

Στο γκολ εξάλλου η μόνη διαμαρτυρία των παικτών του Πανιωνίου είναι για οφ-σάιντ, που δεν υπάρχει. Ειδικά δε ο αμυντικός που δήθεν δέχθηκε το φάουλ σηκώνεται και συνεχίζει το παιχνίδι χωρίς να πει τίποτα.

Όλες οι διεκδικήσεις στο κέντρο τις σφύριζε υπερ του Πανιωνίου, πνίγει καραμπινάτη κόκκινη στον Κλάους, δίνει το πέναλτι ενώ η μπάλα χτυπάει στο μηρό του Σάλπι.

Τί άλλο να κάνει;;;

Αν είναι δυνατόν να διαβάζουμε ότι ευνοηθήκαμε...όποιος είδε εύνοια του ΠΑΟΚ σήμερα, να βγάλει τα μάτια του και να τα κάψει .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hitman την Κυρ 01 Σεπ 2013, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

_sleeper έγραψε:
dimbar έγραψε:Οσοι δεν ήταν στο γήπεδο ας μην εκφέρουν άποψη για τον διαιτητή γιατί εκτίθενται.
Κρατάω μόνο αυτή τη φράση, γιατί θεωρώ παντελώς άστοχο να απαιτούμε να μην εκφέρει κάποιος γνώμη επειδή "έτσι". Δεν ήμουν στο γήπεδο, είδα το ματς απ'την τηλεόραση και θα εκφέρω γνώμη. Ο Δελφάκης έκανε χείριστο ματς και ευνόησε την ομάδα μου. Δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Θεωρώ επιθετικό φάουλ την επαφή του Κλάους στο πρώτο γκολ, όπως και καθαρά εκτός περιοχής την ανατροπή του Στοχ. Το χέρι του Σάλπι δεν ήταν χέρι, αλλά αυτό το σφύριγμα έγινε στο 3-0 στο 81', όπου όλα είχαν κριθεί. Δε μου αρέσει να βλέπω φαντάσματα, ούτε να κλείνω τα μάτια όταν βλέπω τέτοιες διαιτησίες, που αν τις βλέπαμε σε ματς του γκέι θα ξεσηκωνόμασταν. Θεωρώ εαυτόν ψύχραιμο κριτή και προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα σαν τρίτος. Τέλος με την διαιτητολαγνία, πάμε στο ματς.

Αυτά τα λίγα και να θυμάστε παιδάκια: η άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα, όλοι έχουν από μία. Κι όπως δε μπορούμε να βουλώσουμε όλες τις κωλοτρυπίδες του κόσμου, έτσι δεν μπορούμε να βουλώσουμε και τις απόψεις. Γι' αυτό λέγεται διάλογος.
Αν είσαι συνηθισμένος να κάνεις διάλογο με παιδάκια σε λάθος σάιτ είσαι.
Τελικά κατά την (τηλεοπτικά διαμορφωμένη) άποψη σου είχαμε σφαγή του ΠΓΣ σήμερα?
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

rainmaker έγραψε:???????????????????????????????????????????????????

Ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ???????????????????

Sleeper άστο φίλε... Είσαι λάθος. Μιλάμε για προκλητικότατη παρουσία του διαιτητή. Τη δευτερη κίτρινη-αποβολή εις βάρος του Νιόνιου γιατί δεν την αναφέρεις; Το γεγονός πως ΟΠΟΤΕ πέφτανε οι αντίπαλοι -σχεδόν σε κάθε φάση- που τα σφύριζε όλα υπέρ τους;

Άστο απο που ν αρχίσει και που να τελειώσει κανείς. Τραγικός διαιτητής και αδίκησε σε πολλές φάσεις τον ΠΑΟΚ. Και ΟΧΙ δεν είναι επιθετικό φάουλ του Κλάους.
Όχι ρε φίλε δεν είμαι λάθος. Το μόνο λάθος (κατ' εσένα και πολλών άλλων προφανώς) είναι ότι έχω αντίθετη άποψη, η άποψη καθεαυτή δεν είναι λάθος. Μην μπερδεύουμε τις έννοιες. Όπως εσύ θεωρείς ότι το κράτημα του Κλάους δεν είναι επιθετικό, εγώ θεωρώ ότι είναι. Όσον αφορά τον πειθαρχικό με τις κίτρινες δεν είναι μόνο για τον Πανιώνιο η γκρίνια, γιατί και του Κλάους ο κώλος πήγαινε γυρεύοντας και φλέρταρε με την δεύτερη, όπως και ο Κάτσε, όπου σε κάθε αγώνα όλοι μαζί κάνουμε τον χωρό της Κάρτας, μπας και βγάλει 90λεπτο. Όσον αφορά τα φάουλ, όπου όλα ήταν υπέρ τους, δε νομίζω πως υπήρχε κανένα τρανταχτό φάουλ που έκανε μπαμ. Τώρα αν το πάμε σε φάση "ναι αλλά έδωσε ένα πλάγιο ανάποδα και το φάουλ ήταν 2 μέτρα πίσω από τη σέντρα και αυτοί το εκτελέσαν 2 μέτρα μετά", είναι άλλο σπορ.

@dimbar, μπαινοβγαίνω σε αυτό το site κάνα χρόνο περισσότερο από σένα. Ξέρω πολύ καλά που είμαι. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι η δική μου άποψη είναι "διαμορφωμένη", τότε τί πιστεύεις ότι είναι η άποψη του 90% που διαφωνεί μαζί μου? Αν δεν θες να κάνεις διάλογο, τότε μπορείς πολύ απλά να παραβλέψεις τις λάθος θέσεις μου και να μην μπεις σε μια διαδικασία που κατευθύνεται σε προσωπική αντιπαράθεση. I'm just sayin.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος _sleeper την Κυρ 01 Σεπ 2013, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

rainmaker Maximus και λοιποί συνοπαδοί μου είναι τραγική με βάση τις προσδοκίες που είχα
πριν την αρχή της χρονιάς.
Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ στην ομάδα μου να παίζει αριστερό μπακ ένα δεξιό από μεταγραφή το οποίο έχασε την κανονική του θέση από ένα δεξιό χαφ.

Για οργανωτικά - μεταγραφικά - διοικητικά δεν λέω τίποτα , μιλούν τα έργα τους.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Με τοσο κλειστες άμυνες λγες ομαδες παιζουν μπαλαρα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

α)Στο πρώτο γκολ δεν υπάρχει φάουλ,ο αμυντικός του Πανιωνίου σκύβει αντί να πηδήξει.
β)Δεν μας έδωσε πέναλτυ στον Κλάους,ενώ του έδωσε γελοία κίτρινη.
γ)Γελοία κίντρινη και στον Στοχ και δεν απέβαλλε τον παίκτη του Πανιωνίου που ήταν και τελευταίος αμυντικός.
δ)Του Στοχ πού το είδατε οτι είναι έξω από την περιοχή απορώ.Όταν πέφτει ο αμυντικός του Πανιωνίου είναι με το σώμα του πάνω στην γραμμή.Αρα ο Στοχ είναι μέσα στην περιοχή.Και πάνω στην γραμμή να είναι,πάλι πέναλτυ σφυρίζεται.
ε)Ανύπαρκτα φάουλ συνεχώς υπέρ του Πανιωνίου,εύκολες κίτρινες κάρτες σε εμάς.
στ)Ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ του Πανιωνίου.

Το κέντρο δεν ήταν στα καλύτερα του,γιατί ο Κάτσε ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Υπάρχουν άτομα που κερδίσαμε 4-1 και κράζουν.Όλως περιέργως είναι αυτοί που κράζουν τα πάντα.

Έρχεται ο Τζαβέλλας,θα έρθει και ο Σέρβος και μετά θα δούμε ποια διοίκηση είναι ανίκανοι.

Από τις φετινές μεταγραφές δεν έχει βγει μέχρι στιγμής ο Λόπεθ,ο Ολίσε και ο Νέτσιντ (τους οποίους ακόμη δεν έχουμε δει καλά καλά).

Δηλαδή έχουμε επιτυχία 10/13 μεταγραφές

77% επιτυχείς επιλογές.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

5 μερες δε μπορούμε να ηρεμήσουμε.Πάμε στο γήπεδο και δε μπορούμε να χαρούμε γιατι το κοράκι έχει αφηνιάσει και μπαίνουμε στο φόρουμ για να διαβάσουμε οτι τους σφάξαμε κιόλας .Αντε κάντε καμια "δουλεια" λεω γώ.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

1) Δύσκολα τα πράγματα και να μην μας ξεγελάει το σκορ.

2) Η ομάδα ήταν κομμένη στη μέση κι αν δεν είχαμε βάλει έγκαιρα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να ανοιχτεί ο Πανθηρόνιος, στο δεύτερο θα βλέπαμε εφιάλτες!

3) Πολύ φοβάμαι ότι στο επόμενο εκτός έδρας θα έχουμε κλάματα κι ο Θεός ας με βγάλει ψεύτη...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σε μια βραδιά που και οι δυο ομάδες φάνηκαν με μεγάλη διάθεση, ένας κεφτές, πάλι έδωσε αφορμή για σχόλια.

και ήταν 50-50 κσι στο σύνολο 100% μλκια.

Πολύ καλό 2ο ημίχρονο όντως. Συνεχίζουμε.

ΥΓ: φανερότατη η απουσία του Λαζάρ, και του τρόπου του να σταματάει ή να τρέχει το παιχνίδι ανάλογα με τις συνθήκες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”