Οκ, δεν ειδα το ματς, αλλά ας είμαστε λίγο επιεικής... Δεν ήρθε και... 1-0!

Του Κλάους ήταν πέναλτι.Τον κρατάει με το χέρι.barlow4 έγραψε: ελα ρε συ νικολα δεν ηταν κ τοσο κοντρα.νταξ το πεναλτι που τους εδωσε ηταν ανεκδοτο.το πεναλτι που μας εδωσε μου φανηκε να ξεκιναει εκτος περιοχης.και αν μας επαιζε κοντρα θα μπορουσε να αποβαλλει με δευτερη κιτρινη τον κλαους που εκανε θεατρο.νομιζω σε περιπτωσεις θεατρου(με επιφυλαξη) ειναι στανταρ κιτρινη.γενικα ηταν οτι ναναι ο διαιτητης αλλα και κοντρα σε εμας δεν το λες.
Ελεγα κι εγω τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει.Οταν πήγα για κατούρημα και είδα τ α@@@δια μου τοτε κατάλαβα.karl έγραψε: Ο καραγκιόζης αυτός μας είχε αφήσει με 9 παίκτες στο εκτος έδρας με Πλατανια όταν έβγαλε Σταφυλίδη και Σαλπιγγίδη (η γνωστη χειρονομία).
Κρατάω μόνο αυτή τη φράση, γιατί θεωρώ παντελώς άστοχο να απαιτούμε να μην εκφέρει κάποιος γνώμη επειδή "έτσι". Δεν ήμουν στο γήπεδο, είδα το ματς απ'την τηλεόραση και θα εκφέρω γνώμη. Ο Δελφάκης έκανε χείριστο ματς και ευνόησε την ομάδα μου. Δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Θεωρώ επιθετικό φάουλ την επαφή του Κλάους στο πρώτο γκολ, όπως και καθαρά εκτός περιοχής την ανατροπή του Στοχ. Το χέρι του Σάλπι δεν ήταν χέρι, αλλά αυτό το σφύριγμα έγινε στο 3-0 στο 81', όπου όλα είχαν κριθεί. Δε μου αρέσει να βλέπω φαντάσματα, ούτε να κλείνω τα μάτια όταν βλέπω τέτοιες διαιτησίες, που αν τις βλέπαμε σε ματς του γκέι θα ξεσηκωνόμασταν. Θεωρώ εαυτόν ψύχραιμο κριτή και προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα σαν τρίτος. Τέλος με την διαιτητολαγνία, πάμε στο ματς.dimbar έγραψε:Οσοι δεν ήταν στο γήπεδο ας μην εκφέρουν άποψη για τον διαιτητή γιατί εκτίθενται.
Αν είσαι συνηθισμένος να κάνεις διάλογο με παιδάκια σε λάθος σάιτ είσαι._sleeper έγραψε:Κρατάω μόνο αυτή τη φράση, γιατί θεωρώ παντελώς άστοχο να απαιτούμε να μην εκφέρει κάποιος γνώμη επειδή "έτσι". Δεν ήμουν στο γήπεδο, είδα το ματς απ'την τηλεόραση και θα εκφέρω γνώμη. Ο Δελφάκης έκανε χείριστο ματς και ευνόησε την ομάδα μου. Δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Θεωρώ επιθετικό φάουλ την επαφή του Κλάους στο πρώτο γκολ, όπως και καθαρά εκτός περιοχής την ανατροπή του Στοχ. Το χέρι του Σάλπι δεν ήταν χέρι, αλλά αυτό το σφύριγμα έγινε στο 3-0 στο 81', όπου όλα είχαν κριθεί. Δε μου αρέσει να βλέπω φαντάσματα, ούτε να κλείνω τα μάτια όταν βλέπω τέτοιες διαιτησίες, που αν τις βλέπαμε σε ματς του γκέι θα ξεσηκωνόμασταν. Θεωρώ εαυτόν ψύχραιμο κριτή και προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα σαν τρίτος. Τέλος με την διαιτητολαγνία, πάμε στο ματς.dimbar έγραψε:Οσοι δεν ήταν στο γήπεδο ας μην εκφέρουν άποψη για τον διαιτητή γιατί εκτίθενται.
Αυτά τα λίγα και να θυμάστε παιδάκια: η άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα, όλοι έχουν από μία. Κι όπως δε μπορούμε να βουλώσουμε όλες τις κωλοτρυπίδες του κόσμου, έτσι δεν μπορούμε να βουλώσουμε και τις απόψεις. Γι' αυτό λέγεται διάλογος.
Όχι ρε φίλε δεν είμαι λάθος. Το μόνο λάθος (κατ' εσένα και πολλών άλλων προφανώς) είναι ότι έχω αντίθετη άποψη, η άποψη καθεαυτή δεν είναι λάθος. Μην μπερδεύουμε τις έννοιες. Όπως εσύ θεωρείς ότι το κράτημα του Κλάους δεν είναι επιθετικό, εγώ θεωρώ ότι είναι. Όσον αφορά τον πειθαρχικό με τις κίτρινες δεν είναι μόνο για τον Πανιώνιο η γκρίνια, γιατί και του Κλάους ο κώλος πήγαινε γυρεύοντας και φλέρταρε με την δεύτερη, όπως και ο Κάτσε, όπου σε κάθε αγώνα όλοι μαζί κάνουμε τον χωρό της Κάρτας, μπας και βγάλει 90λεπτο. Όσον αφορά τα φάουλ, όπου όλα ήταν υπέρ τους, δε νομίζω πως υπήρχε κανένα τρανταχτό φάουλ που έκανε μπαμ. Τώρα αν το πάμε σε φάση "ναι αλλά έδωσε ένα πλάγιο ανάποδα και το φάουλ ήταν 2 μέτρα πίσω από τη σέντρα και αυτοί το εκτελέσαν 2 μέτρα μετά", είναι άλλο σπορ.rainmaker έγραψε:???????????????????????????????????????????????????
Ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ???????????????????
Sleeper άστο φίλε... Είσαι λάθος. Μιλάμε για προκλητικότατη παρουσία του διαιτητή. Τη δευτερη κίτρινη-αποβολή εις βάρος του Νιόνιου γιατί δεν την αναφέρεις; Το γεγονός πως ΟΠΟΤΕ πέφτανε οι αντίπαλοι -σχεδόν σε κάθε φάση- που τα σφύριζε όλα υπέρ τους;
Άστο απο που ν αρχίσει και που να τελειώσει κανείς. Τραγικός διαιτητής και αδίκησε σε πολλές φάσεις τον ΠΑΟΚ. Και ΟΧΙ δεν είναι επιθετικό φάουλ του Κλάους.