Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1/09, 19:15, NS2
-
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1/09, 19:15, NS2
Έχω συγγενείς Γερμανία που πληρώνουν κανονικά και έχουν Νοβα, οπότε γίνεται για Ευρώπη.tsapgeo έγραψε:θεωρητικα αγοραζεις νοβα στην ελλαδα και παιρνεις μαζι σου τον αποκωδικοποιητη στο εξωτερικο. εκει βρισκεις μαστορα για δορυφορικη η βαζεις ενα πιατο μονο σου.paokmaniak έγραψε:Oλη τη χρονια ετσι θα παμε με τα λινκ? Πως σκατα θα μπορω να βλλεπω τα ματς ολη τη χρονια στο εξωτερικο ξερει να μου πει καποιος? Μπορω να πληρωνω την Nova εστω? PAy per view υπαρχει η κατι αντιστοιχο για τα ματς μας μονο?
βουαλα! αρκει να μενεις ευρωπη και να σε πιανει ο δορυφορος. ειναι βεβαια παρανομο εκτος ελλαδας αλλα.. το κανουν πολλοι
Αν είσαι εκτός Ευρώπης δεν ξέρω...

Η μπαλα απο τον Στοχ, στον Λουκας, στον Κλαους στον Σαλπι. Η ποιοτητα μπροστα δηλαδη βρικε τροπο και δημιουργισε.
Συμμετοχη του κεντρου(τζιωλης κατσε δηλαδη) στο γκολ: μηδεν
Συμμετοχη του κεντρου(τζιωλης κατσε δηλαδη) στο γκολ: μηδεν
-
Ε καθαρά εξάρια είναι και οι δύο και εκτός αυτού, παίζουμε και με δύο άτεχνα φορ μπροστά.
το προβλημα ειναι οτι τα 6αρια δε συμετεχουν, οι φορ δε συμετεχουν, οι ακραιοι ειναι πολυ στο πλαι και περιμενουν...συμπερασμα δεν εχεις κεντρο.
Χωρις να θελω να κανω τον προπονητη, πιστευω ενα διαφορετικο σχημα θα βοηθουσε την κατασταση λιγο. Φυσικα η ουσια και το προβλημα ειναι οι ελληψεις του ροστερ...
Χωρις να θελω να κανω τον προπονητη, πιστευω ενα διαφορετικο σχημα θα βοηθουσε την κατασταση λιγο. Φυσικα η ουσια και το προβλημα ειναι οι ελληψεις του ροστερ...
Εγω που ζω εξωτερικο, αυτο που εχω κανει ειναι εχω βαλει ενα Slingbox στην Ελλαδα εδω και χρονια και αρα στην ουσια εχω δικο μου stream.
Αυτο φυσικα προυποθετει να εχεις καποιον στην Ελλαδα που να εχει νοβα και καλο ιντερνετ...
Αυτο φυσικα προυποθετει να εχεις καποιον στην Ελλαδα που να εχει νοβα και καλο ιντερνετ...
-
Είναι σχήμα ανάγκης. Η μόνη εναλλακτική θα ήταν να βάλεις το τσίρκο τον Ολίσε αλλά σου λέει ο Χουμπ, κρατάω το μηδέν πίσω και μπροστά 1-2 γκολ θα μου τα κάνουν αυτοί, μέχρι στιγμής βγαίνει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Κυρ 01 Σεπ 2013, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυστυχώς ο Τζιολης χάνει παρα πολύ χωρίς Λαζαρ δίπλα του. Ο Κάτσε κάνει το πιο άθλιο παιχνίδι της καριέρας του.
Ώστε εσύ είσαι που έχεις και δεν το μοιράζεσαι,ε;CCCP έγραψε:Εγω που ζω εξωτερικο, αυτο που εχω κανει ειναι εχω βαλει ενα Slingbox στην Ελλαδα εδω και χρονια και αρα στην ουσια εχω δικο μου stream.

Simewn έγραψε:Ώστε εσύ είσαι που έχεις και δεν το μοιράζεσαι,ε;CCCP έγραψε:Εγω που ζω εξωτερικο, αυτο που εχω κανει ειναι εχω βαλει ενα Slingbox στην Ελλαδα εδω και χρονια και αρα στην ουσια εχω δικο μου stream.

- paokmaniak
MΠορεις να το εξηγησεις λιγο αυτο?CCCP έγραψε:Εγω που ζω εξωτερικο, αυτο που εχω κανει ειναι εχω βαλει ενα Slingbox στην Ελλαδα εδω και χρονια και αρα στην ουσια εχω δικο μου stream.