Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
ο σταμου ξερουμε τι εγινε? .....και ο γιαννου θα μας μεινει τελικα//? 

ο λεοναρντο ειχε ερθει αρχες Σεπτεμβρίου,και δεν ειχε δικαίωμα συμμετοχήςK_geo έγραψε:λίστα για Ευρώπη πότε δηλώνουμε; λογικά, όποιος θα έχει αποκτηθεί μέχρι τότε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, εφόσον δηλωθεί.....
- ace79grpaok
Telika to pirame I oxi ton loukovic? Ante kleiste kanena paikth na telionoyme
οχι ακομα....ετσι κι αλλιως τελειωνει αυριο η ιστορια μ ετεγγραφες...με ελευθερους δεν ξερω αν ασχοληθουμε...υπαρχει και το πουλεν ακομα λευτερο
Κάτσε γιατί πριν γράψανε για Ερυθρό Αστέρα, αργότερα μπορεί να γράψουν για καμιά άλλη ομάδα, μέχρι αύριο βράδυ προλαβαίνουμε άνετα να τον χάσουμε κι αυτόν.
Ω ρε φίλε ύπνος...είδα στο όνειρό μου οτι πήρα αρ.μπακ απ'τη Ζενίτ, παιχταρά τρεχαλά και ντρίμπλες και πάσσες και κοψίματα! Μετά λέω αποκλείεται...Καλύτερα να ρίξω τα μούτρα μου και να πάρω τον Πολ να τα βρούμε, α και τον φουσκωτό να μη με κράζει...ρε...λες? Αυτό είναι! Το βρήκα!
(τηλέφωνο στον λιθουανό συνεργάτη)
μπι...μπι...
-''Yes?''
- ''Ελα Γκέρμαν το βρήκα! Θα πέρνω παιχταράδες και θα τους γράφω στα...μπιιιιιιιιιιι''
(τηλέφωνο στον λιθουανό συνεργάτη)
μπι...μπι...
-''Yes?''
- ''Ελα Γκέρμαν το βρήκα! Θα πέρνω παιχταράδες και θα τους γράφω στα...μπιιιιιιιιιιι''
Πάντως χωρίς πλάκα είναι παιχταράς και άμα είναι στα καλά του θα βοηθήσει τρελά, μην τον υπολογίζεται πολύ σαν στόπερ κυρίως αρ.μπακ είναι. Αν τελικά έρθει...αν λέω, έχουμε δει πολλά τελευταία, αλλά αν λοιπόν κάτσει μπορώ να πω θα χεις πολύ καλή αριστερή πτέρυγα με το σερβάκι και τον Στοχ
πανε παρε κ ονιεβου που τωρΑ ειδα οτι ειναι ελευθερος και εισα γαμάτα!α! κ μερκελ φυσικα.. 

σο(σ)τοσsotos26 έγραψε:Πάντως χωρίς πλάκα είναι παιχταράς και άμα είναι στα καλά του θα βοηθήσει τρελά, μην τον υπολογίζεται πολύ σαν στόπερ κυρίως αρ.μπακ είναι. Αν τελικά έρθει...αν λέω, έχουμε δει πολλά τελευταία, αλλά αν λοιπόν κάτσει μπορώ να πω θα χεις πολύ καλή αριστερή πτέρυγα με το σερβάκι και τον Στοχ
- milhouse777
Που σαι ρε Jack Bower πως το κόβεις? θα αναβιώσουμε τη σειρά σου σήμερα? Το 24 μέχρι τη λήξη των μεταγγραφών?milhouse777 έγραψε:Κάτι πουλάκια τραγουδούσαν το πρωί το όνομα του...William Gallas
- milhouse777
Αύριο τελειώνουν οι μεταγραφές!hitman έγραψε:Εμένα έμπιστη πηγή μου ανέφερε τον Martin Keown.
Μαζί με Tony Adams ή μόνος?