Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από K_geo »

το νου σου Παθιακάκη :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Τις μεταγραφές στον Π.Α.Ο.Κ.....
στον Π.Α.Ο.Κ.
στον Π.Α.Ο.Κ.
στον Π.Α.Ο.Κ.

δηλαδή τις εγκρίνει η Μαρία η ρωσίδα;;;;;;

Σαν να λέμε δηλαδή η Μαριά Γκαργκάνα κάνει τις μεταγραφές μας;

Μάγκες δεν το λέω επειδή το εύχομαι (όντως το εύχομαι).... αλλά αν εγώ είμουν Βρύζας ή Τσιτσι, θα την είχα κάνει αλέ!
Δηλαδή αν αυτή έχει διαταγή από τον "Ιβάν τον ματσωμένο".... όχι πάνω από 700 τον χρόνο (παράδειγμα), μπορεί να σκάσει ο ατζέντης του Βιερίνια (που λέει ο λόγος), να μας τον προτήνει ελεύθερο και αυτοί οι κοιμησμένοι να απορήψουν την πρόταση, επειδή ο ατζέντης θα ζητήσει και 100 τον χρόνο για την πάρτυ του;

Ερώτηση (στα σοβαρά)
Πόσα πέρνει ο Λόπεθ μικτά τον χρόνο
Πόσα πέρνει ο Ολίσε μικτά τον χρόνο
Πόσα πέρνει ο Σπυρόπουλος μικτά τον χρόνο

Όχι επειδή τους θεωρώ παλτάρες, απλά για να δούμε λίγο αν είμασταν εξ αρχής τόσο ευαίσθητοι με ποσά και διαφορές με πενταψήφιους αριθμούς.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Απορώ πως γίνεται να κουβεντιάζετε ακόμα, αν είναι ή όχι φιάσκο, η μη κάλυψη μιας θέσης στην ενδεκάδα της ομάδας, δηλαδή αρίστερού μπακ, ενά περίπου χρόνο μετά την πώληση Σταφυλλίδη και το μεγάλωμα του Λίνο.
Απορώ δηλαδή, πως δεν βλέπετε ορισμένοι το μεγαλειώδες αυτό φιάσκο, που δείχνει και στο πιο αδαή, πόσο λάθος και κακός είναι ο σχεδιασμός του ρόστερ φέτος.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

O piatti paei me ta misa lefta ston royli tis ispanias kai emeis pairnoyme nini.eleosss den to kleinoyme to magazi na pamegia psarema?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και δεν πας για ψάρεμα ρε φίλε..Αντε δύο μέρες ακόμη να τελειώσει το φετινό βασανιστήριο των μεταγραφών.Δεν αντέχεται πια.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

αυτό που φέτος επειδή έχουν δημιουργηθεί εντυπώσεις (όχι αδίκως βεβαια) ότι μας έχει αγοράσει ο Αμπράμοβιτς την έχουμε δει όλοι ειδικοί επί πάντως επί στητού.. για να ηρεμήσουμε λίγο όλοι (και για μένα το λέω)..εντάξει φτάeι και αυτός που είπε πολλά..ρόνι κτλ..αλλα μη ξεχνάμε που ήμασταν και που είμαστε.. σύμφωνοι έχουμε απαιτήσεις σαν οπαδοί, έχουμε όνειρα, έχουμε απωθημένα....αλλα να έχουμε λίγο και συναίσθηση της πραγματικότητας και επίγνωση ότι κάποιοι ίσως,λέω ίσως, να ξέρουν και περισσότερα από εμάς.. εγώ πάντως θέλω ακόμα να ελπίζω ότι κάτι καλο θα σκάσει στο τέλος... γήπεδο θα πάω όμως ακόμα κι αν δε σκάσει..και θα πάω για να φωνάξω το " ΕΜΕΊΣ ΜΑΖΊ.." όχι για να κράξω στη πρώτη στραβή και να πω τα έλεγα εγώ!
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

με τα ψεμματα δουλεια δεν γινεται εντελως νοοτροπια ερασιτεχνικη μην τιποτε αλλο μια και τι κανει μιαου ,μιαου στα κεραμιδια.......................
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

epitropos έγραψε:αυτό που φέτος επειδή έχουν δημιουργηθεί εντυπώσεις (όχι αδίκως βεβαια) ότι μας έχει αγοράσει ο Αμπράμοβιτς την έχουμε δει όλοι ειδικοί επί πάντως επί στητού.. για να ηρεμήσουμε λίγο όλοι (και για μένα το λέω)..εντάξει φτάeι και αυτός που είπε πολλά..ρόνι κτλ..αλλα μη ξεχνάμε που ήμασταν και που είμαστε.. σύμφωνοι έχουμε απαιτήσεις σαν οπαδοί, έχουμε όνειρα, έχουμε απωθημένα....αλλα να έχουμε λίγο και συναίσθηση της πραγματικότητας και επίγνωση ότι κάποιοι ίσως,λέω ίσως, να ξέρουν και περισσότερα από εμάς.. εγώ πάντως θέλω ακόμα να ελπίζω ότι κάτι καλο θα σκάσει στο τέλος... γήπεδο θα πάω όμως ακόμα κι αν δε σκάσει..και θα πάω για να φωνάξω το " ΕΜΕΊΣ ΜΑΖΊ.." όχι για να κράξω στη πρώτη στραβή και να πω τα έλεγα εγώ!
Βασικά, είμαστε 20% πάνω σε σχέση μα αυτά που είμασταν πέρυσι όσον αφορά το μπάτζετ. Έτσι είπε ο Ιβάν δηλαδή.
Και δεν είναι όνειρο, ούετ απωθημένο να έχουμε ένα αριστερό μπακ της προκοπής, ένα κεντρικό αμυντικό καλύτερο του Λόπεζ κι να παρακαλάμε να γυρίσει ο Λάζαρ γιατί κέντρο με Κάτσε-Τζιόλη είναι πολύ δύσκολο. Κι όλα αυτά σε ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων + 6 αγώνων Europa + το κύπελο. Μην τρελαθούμε κιόλας δηλαδή, οι απαιτήσεις μας είναι στο μίνιμουμ, να έχουμε λίγο συναίσθηση της πραγματικότητας.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δεν κραζω για τις μεταγραφες που εγιναν , αλλα για τον πυχη που ανεβηκε αναιτια ψηλα, πχ ρονι, ο νινης θα βοηθησει φερε εναν στοπερ να τελιωνουμε , απλα ανεφερα τον πιατι για να ανςθερω οτι δεν ηταν τρελο το κοστος για να τον φερεις , και τετοια λαβρακια θα εχει τελευτςιες μερες των μεταγραφων.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Εγω πιστευω οτι τις τελευταιες μεταγραφικες ωρες , θα κινηθουμε για ενα πραγματικα μεγαλο ονομα που δεν θα εχει ακουστει καθολου. Καποιος που θα ειναι δυσαρεστημενος, θα θελει να φυγει , να τον διωξουν....
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

είναι όνειρα αυτά που θέλεις να εκπληρωθούν και επειδή τώρα έχεις την ελπίδα εκπλήρωσης εκφράζονται σαν απωθημένα...και οι απαιτήσεις στο μίνιμουμ e? γι αυτό κράζουμε νύχτα μέρα για ερασιτεχνισμό και για ψέματα (που δεν το ξέρουμε κιόλας) τον άνθρωπο που βρέθηκε μετά από τόσα χρονια να κάνει αιρετή διοίκηση..να πάρει όλα τα χρέη της ομάδας προσωπικά στο όνομα του....δεν είπα ούτε θα πω ότι είναι όλα ρόδινα, έχω κι εγώ απαιτήσεις γιατί θέλω να δω την ομάδα μου κάποια στιγμή να πρωταγωνιστήσει ξανά.. αλλα την έβλεπα ακόμα και όταν έπαιζε με μπαλάφα και ηλιάδη αντί για κούδα τερζανίδη και φρούντζα αντί για σαράφη..μην τα μηδενίζουμε όλα.. τέλος το off topic και sorry ... απλώς τα πράματα που με " ενόχλησαν" αναφέρθηκαν εδώ.. και πάλι sorry
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

είναι όνειρα αυτά που θέλεις να εκπληρωθούν και επειδή τώρα έχεις την ελπίδα εκπλήρωσης εκφράζονται σαν απωθημένα...και οι απαιτήσεις στο μίνιμουμ e?
Σόορυ, μπρο, δεν μπορώ να καταλάβω για τι ακριβώς πράγμα μιλάς.
Αν εννοείς ότι είναι όνειρο να έχει η ομάδα, για παράδειγμα, 2 καλούς αριστερούς μπακ, 2 στόπερ και να μην έχει παίχτες σαν τον Ολίσε πχ, ε ναι, δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.

Αυτό δε, το επιχείρημα ''εγώ την έβλεπα την ομάδα και με Κούδα και με Μπαλάφα'' δεν μπορώ να καταλάβω σε τι βοηθάει την παρούσα κουβέντα περί μεταγραφικού σχεδιασμού για τη σεζόν 2013-2014.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ο δανεισμος για Νινη ειναι χωρις οψιον ?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sick Bastard έγραψε:
είναι όνειρα αυτά που θέλεις να εκπληρωθούν και επειδή τώρα έχεις την ελπίδα εκπλήρωσης εκφράζονται σαν απωθημένα...και οι απαιτήσεις στο μίνιμουμ e?
Σόορυ, μπρο, δεν μπορώ να καταλάβω για τι ακριβώς πράγμα μιλάς.
Αν εννοείς ότι είναι όνειρο να έχει η ομάδα, για παράδειγμα, 2 καλούς αριστερούς μπακ, 2 στόπερ και να μην έχει παίχτες σαν τον Ολίσε πχ, ε ναι, δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.

Αυτό δε, το επιχείρημα ''εγώ την έβλεπα την ομάδα και με Κούδα και με Μπαλάφα'' δεν μπορώ να καταλάβω σε τι βοηθάει την παρούσα κουβέντα περί μεταγραφικού σχεδιασμού για τη σεζόν 2013-2014.
Μα η ομαδα εχει 2 καλα αρ.μπακ, της λειπει ενα ακομα Γρηγορο σεντερ μπακ. Εν τω μεταξυ η αλλαγη ολισε, ειναι καπυτερος πχ του ολαιταν.
Αλλα οχι ξεχασα.αυτος παιζει στο γαυρο αρα είναι καλυτερος ε????
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μην το συνεχίσουμε με τον Τζαβελα. Γιατί ο παίκτης ήταν υπεράνω χρημάτων. Αλλά χάλασε για τα χρήματα. Δεν θα κάτσουμε να βγάλουμε τα μάτια μας οι ίδιοι τώρα. Σωστά υπάρχουν λάθος χειρισμοί. Αλλά υπάρχει ο Σαββίδης ο οποιοε έχει 15.000 υπαλλήλους. Λέτε να μην μπορεί να ελέγξει 3!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”