Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από K_geo »

από ότι είδες το διόρθωσα γιατί σε διάβασα βιαστικά. :oops:

ο χειρισμός δεν με χαλάει, εφόσον υπάρχουν (ξανά 8-) ) 2 αρ.μπακ......

προτιμότερο αυτά τα όποια φράγκα να πάνε αλλού. πχ σε σέντερ μπακ.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

eorptol έγραψε:100.000 προμηθεια για καθε χρονο συμβολαιου ? αυτο ειναι νταβαντζιλικι :o :o
Το πιστευεις πραγματικα οτι ζήτησε τοσα χρηματα;Δλδ με το νομιμο να ειναι 10% αυτος να ζητησε σε εναν απο τους καλυτερους πελατες του 25% προμηθεια;Συνηθως οι καλυτεροι πελάτες τυγχάνουν της μεγαλυτερης εκπτωσης!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

VAGGT έγραψε:
K_geo έγραψε:ή το ότι τελικά ο ατζέντης δεν είναι ΠΑΟΚτσάκι απο τα γεννοφάσκια του;
Νομιζω οτι ειναι οπαδος της τσεπης του αλλα δεν νομιζω να ηταν τοσο αφελής ενας μανατζερ σαν αυτόν να κλεισει την πόρτα του ΠΑΟΚ την στιγμή που ειναι αυτος κ ο Ολυμπιακος οι μονες ομάδες που εχουν να πληρώσουν.

Σ αυτό το επίπεδο δεν νομιζω οτι υπάρχει τετοια αφέλεια.Κατι βρωμάει εδώ...
Την κοτα που θα σου γεννησει χρυσά αυγά δεν την σκοτώνεις.Ισα ισα της φερνεις τα καλυτερα φαγητα να τρωει για να σου το ανταμοιβει με το καλυτερο "χρυσαφι-ρουβλι-ευρω".
Κανω λάθος;
στην προκειμένη, η λογική που εκφέρεις δεν είναι λανθασμένη, αλλά και όλοι κάνουν λάθη κάποιες στιγμές. ίσως έκανε ένα και αυτός με το να πιέσει για παραπάνω.....,... :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 30 Αύγ 2013, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Να μαντέψω τί θα αρχίσουμε να διαβάζουμε από αύριο στα αρδοσαιτς;;;

"Αέρινος Σπυρόπουλος στην προπόνηση!!"

"Εκπληκτικά σπριντς και σέντρες ξυράφι ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ!!"

"Αν ήσουν λίγο πιο ψηλός θα σε μπέρδευα με τον Μπέιλ!!" του εκμυστηρεύτηκε ο Στέφενς!!!!!!

"Είναι ο καλύτερος μπακ με τον οποίο έχω συνεργαστεί!!!" μονολογούσε ο Στόχ!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

υπαρχει η παροιμια που λεει οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος.
οτι και να λεμε εμεις εδω αυτα που γιναν πισω απο τις κλειστες πορτες της παε δεν θα τα μαθουμε ποτε. γι αυτο καλο ειναι σιγα σιγα να το κλεινουμε το θεμα για να προχωρισουμε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

hitman έγραψε:Να μαντέψω τί θα αρχίσουμε να διαβάζουμε από αύριο στα αρδοσαιτς;;;

"Αέρινος Σπυρόπουλος στην προπόνηση!!"

"Εκπληκτικά σπριντς και σέντρες ξυράφι ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ!!"

"Αν ήσουν λίγο πιο ψηλός θα σε μπέρδευα με τον Μπέιλ!!" του εκμυστηρεύτηκε ο Στέφενς!!!!!!

"Είναι ο καλύτερος μπακ με τον οποίο έχω συνεργαστεί!!!" μονολογούσε ο Στόχ!!!
γ@μησε τα. να δείς που θα μας κάνουν και φάν του σπυρόπουλου :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:υπαρχει η παροιμια που λεει οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος.
οτι και να λεμε εμεις εδω αυτα που γιναν πισω απο τις κλειστες πορτες της παε δεν θα τα μαθουμε ποτε. γι αυτο καλο ειναι σιγα σιγα να το κλεινουμε το θεμα για να προχωρισουμε
να αγιάσει το στόμα σου καρντάσι.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

K_geo έγραψε:από ότι είδες το διόρθωσα γιατί σε διάβασα βιαστικά. :oops:

Το γεγονος οτι ο Στεφενς περιμενει υπομονετικα και δεν κλεινει τον Μπρααφχαιτ ,που θα εκλεινε θεωρητικα 2 θεσεις ελαφρως τσαπατσούλικα, μου λεει οτι ισως φερει ενα ικανο στόπερ.Απο κει και περα με τον Λινο στα 37 και το γυαλί σπασμένο με τον Σπυρόπουλο που εχει να παιξει και κατι αιώνες δεν μου γεμίζει το ματι η θέση δυστυχώς.Μακάρι να βγει ο Σπυρο λιρα 100 και να συνέλθει γιατί απο τον μπαρμπα Λινο το εργο των θλάσεων θα το ξαναδουμε δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά μήπως δεν ξέρω καλα μαθηματικά... Αν ένα συμβόλαιο ειναι 400.000€ και ο φόρος ειναι 45%, με έναν πρόχειρο υπολογισμό, το 45% των 400.000 ειναι 180.000... Οπότε 400.000+180.000= 580.000€... Για να βγει 700.000 θα πρέπει ο φόρος να ειναι 75%...
Ας με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω που κάνω το λάθος στον υπολογισμό (αν κάνω εγω το λάθος)...!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:
desperando έγραψε:
joshua έγραψε:Με ταβανι, πλην, Στοχ τα 300.000 θελουμε να παρουμε πρωταθλημα;

αμφισβητησιμο.
δυστυχως αυτη την λαθος νοοτροποια μας την εχει εμφυσησει το ελληνικο ποδοσφαιρο πουθενα στον κοσμο δεν σκεφτοντε ετσι
Μου το κανεις λιγο λιανα αυτο?
αν τα χρηματα και τα μπατζετ ηταν αυτα που παιρνουν του τιτλους τοτε ποτε η ντορτμουντ δεν θα επερνε τα συνεχομενα πρωταθληματα απεναντι στην μπαγερν ,ουτε ποτε θα παιρναν τιτλο ομαδες οπως η βολσμπουρκ,η μομπελιε,η χοφενχαιμ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

VAGGT έγραψε:
eorptol έγραψε:100.000 προμηθεια για καθε χρονο συμβολαιου ? αυτο ειναι νταβαντζιλικι :o :o
Το πιστευεις πραγματικα οτι ζήτησε τοσα χρηματα;Δλδ με το νομιμο να ειναι 10% αυτος να ζητησε σε εναν απο τους καλυτερους πελατες του 25% προμηθεια;Συνηθως οι καλυτεροι πελάτες τυγχάνουν της μεγαλυτερης εκπτωσης!!!
Αυτο το 25% εχει ξανακουστει για τον ΠΑΟΚ στο παρελθον .
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

arisk έγραψε:Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά μήπως δεν ξέρω καλα μαθηματικά... Αν ένα συμβόλαιο ειναι 400.000€ και ο φόρος ειναι 45%, με έναν πρόχειρο υπολογισμό, το 45% των 400.000 ειναι 180.000... Οπότε 400.000+180.000= 580.000€... Για να βγει 700.000 θα πρέπει ο φόρος να ειναι 75%...
Ας με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω που κάνω το λάθος στον υπολογισμό (αν κάνω εγω το λάθος)...!

Δεν υπολογίζεται μόνο η εφορία στα μικτά σε ένα τέτοιο συμβόλαιο..
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

[/quote]
αν τα χρηματα και τα μπατζετ ηταν αυτα που παιρνουν του τιτλους τοτε ποτε η ντορτμουντ δεν θα επερνε τα συνεχομενα πρωταθληματα απεναντι στην μπαγερν ,ουτε ποτε θα παιρναν τιτλο ομαδες οπως η βολσμπουρκ,η μομπελιε,η χοφενχαιμ.[/quote]
Συμφωνω με αυτα που εγραψες ΑΠΟΛΥΤΑ απλά εγραψες για το Γερμανικο και το Γαλλικό πρωτάθλημα οπου δεν υπάρχουν διαιτητές που να λεγονται Σπαθεν και Σπαθουαν....
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

kataramenos5 έγραψε:
VAGGT έγραψε:
Αυτο το 25% εχει ξανακουστει για τον ΠΑΟΚ στο παρελθον .
Με γουμενο-παγωνη;Με μπατμαν;Με καποιον που μιζαρε ασυστολα;Δωσε τροφή στο λαό!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

VAGGT έγραψε:
K_geo έγραψε:από ότι είδες το διόρθωσα γιατί σε διάβασα βιαστικά. :oops:

Το γεγονος οτι ο Στεφενς περιμενει υπομονετικα και δεν κλεινει τον Μπρααφχαιτ ,που θα εκλεινε θεωρητικα 2 θεσεις ελαφρως τσαπατσούλικα, μου λεει οτι ισως φερει ενα ικανο στόπερ.Απο κει και περα με τον Λινο στα 37 και το γυαλί σπασμένο με τον Σπυρόπουλο που εχει να παιξει και κατι αιώνες δεν μου γεμίζει το ματι η θέση δυστυχώς.Μακάρι να βγει ο Σπυρο λιρα 100 και να συνέλθει γιατί απο τον μπαρμπα Λινο το εργο των θλάσεων θα το ξαναδουμε δυστυχως.
αυτό είναι κάτι που έχουμε πεί αρκετοί εδω μέσα εδώ και καιρό. αλλά επειδή, του φούστη και ο Go Village :D κάτι θα βλέπει, είπαμε να δώσουμε μια περίοδο χάριτος.

τώρα στο άν είναι στα μαχαίρια ή τπτ άλλο, δεν δύναμαι να το ξέρω. εγώ βλέπω μόνο ότι την Κυριακή φαίνεται ότι ξεκινάει 11αδα.

Πάντως μακάρι να είναι ο στόχ ος να πάρουμε ένα καλό σεντερ μπακ, γιατί ο Κατσουράνης και είναι 34 και ΠΡΕΠΕΙ να απελευθερωθεί σε ένα πιο "πασπαρτού" ρόλο.........ο Νίνης προσωπικά με καλύπτει για το μεσοεπιθετικό, αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, δεν ξαναμιλάω. :?

ΥΓ: τι μάτς είναι αυτό....... :shock: :shock: :shock:
ΥΓ2: το τελευταίο θα το βαρέσει πάλι ο Τέρρυ :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 30 Αύγ 2013, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”