Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από moican4 »

markos4 έγραψε:
δεν καταλαβαινω ρε moican και μιζα να εταξαν στον μανατζερ του ο παιχτης δεν εχει αποψη;
Όχι δεν έχει γιατί αν είχε δεν θα είχε μάνατζερ και αυτό δεν αφορά μόνο τον Τζαβέλλα.
Το 1-2% των παικτών έχουν άποψη και αυτοί τίποτα 33-34 που είναι και λίγο στα @@ τους.
Οι μανατζαραίοι πουλάνε παπά αφού τα παίρνουν από 2 μεριές.

Εδώ ο Βιερίνια είχε τον Τσιάρτα στην Ελλαδα και δεν ξέρω αν τον έχει ακόμα τι ψάχνεις να βρεις..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

βέβαια, σκέφτομαι 2 πράγματα:

1) κοιτάω τις κλήσεις ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ στην Εθνική. Σπυρόπουλος μέσα, Τζαβέλλας έξω.

2) Σήμερα επιβεβαίωσα και επίσημα ότι έχω +2 μύρια.

δεν ξέρω....... :? :? :?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γελούσαμε όταν μίλαγε για ..φουκαράδες ο Νικόλας στα ραδια.Τελικά απο μικρό κι απο τρελό ..
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

moican4 έγραψε:
markos4 έγραψε:
δεν καταλαβαινω ρε moican και μιζα να εταξαν στον μανατζερ του ο παιχτης δεν εχει αποψη;
Όχι δεν έχει γιατί αν είχε δεν θα είχε μάνατζερ και αυτό δεν αφορά μόνο τον Τζαβέλλα.
Το 1-2% των παικτών έχουν άποψη και αυτοί τίποτα 33-34 που είναι και λίγο στα @@ τους.
Οι μανατζαραίοι πουλάνε παπά αφού τα παίρνουν από 2 μεριές.

Εδώ ο Βιερίνια είχε τον Τσιάρτα στην Ελλαδα και δεν ξέρω αν τον έχει ακόμα τι ψάχνεις να βρεις..
και ετσι να ειναι οπως τα λες, αλλα
οπως και να το κανεις το ch.l ειναι σπουδαια υποθεση για τους ποδοσφαιριστες...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Και ακομα πιο σπουδαιο οτι ο χοντρος εχει εξασφαλισει τα εκατομμυρια του ΤΣ.Λ. νωρις και μπορει να κανει ρελανς και τσαχπινιες οτι ωρα θελει....

Λες και θα τα βαλει απο την τσεπη του... :?
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

K_geo έγραψε:βέβαια, σκέφτομαι 2 πράγματα:

1) κοιτάω τις κλήσεις ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ στην Εθνική. Σπυρόπουλος μέσα, Τζαβέλλας έξω.

2) Σήμερα επιβεβαίωσα και επίσημα ότι έχω +2 μύρια.

δεν ξέρω....... :? :? :?
οι μεταγραφες ειτε μας αρεσει ειτε οχι προχωρουν αναλογα με το μπατζετ απο την στιγμη που σημερα ξερουμε οριστικα τι περνουμε πιστευω οτι σημερα θα αποφασισουν και για τις τελικες μεταγραφες το αν ειναι σωστο η λαθος ειναι σχετικο και αναλογο με το απο ποια σκοπια το βλεπει καποιος ,επομενως μην κραζετε ετσι απλα τους υπευθυνους των μεταγραφων οποιοι και αν ειναι αλλιως πας στις μεταγραφες με 5 αλλιως με 8 και αλλιως με 10 την
ρωσιδα κραξτε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Για την "Τζαβελλιάδα" τα είπα χτες. Όχι επειδή είχα πληροφορίες, γνωστούς κτλ. Απλά το περίμενα. Πέστε το διαίσθηση, πέστε το όπως θέλετε.

Να ξαναπώ σήμερα αυτό που είπα και χτες. ΚΑΙ αυτή η μεταγραφική περίοδος είναι ιδιαίτερα ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ, για όποιον μπορεί να [Κόλκας mode on] φιλτράρει [Κόλκας mode off/] τα γεγονότα που παρακολουθεί.

Δυο προτάσεις ακόμα
1 συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Μοϊκανό οτι η μεταγραφή του Τζαβέλλα (σε μας εννοώ) ακόμα ΔΕΝ έχει χαλάσει.
2 ΛΟΓΙΚΑ κάποιοι την επόμενη παραγγελία τους για Κορμίλιτσα πρέπει να την κάνουν από το Internet και όχι τηλεφωνικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν υπάρχει θέμα Τζαβέλα, για Ολυμπιακό. Ότι να-ναι γράφουν κάποιοι από δημοσιογράφους εννοώ
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

μπορει να γινει παικτης -προεδρος :idea: :idea: :idea:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Realcon έγραψε:Δεν υπάρχει θέμα Τζαβέλα, για Ολυμπιακό. Ότι να-ναι γράφουν κάποιοι από δημοσιογράφους εννοώ
Χριστέ μου κάνε το θαύμα σου γιατί φίλος γαύρος απο κάτω μου σφύριξε οτι σκάει πρόταση για Χολέρα και ο Χοντρός δίνει την κόκκινη φανέλα στον Τζαβέλα
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εδώ δεν ακούμε τα δικα μας "σφυρίγματα", θα ακουμε των απο κάτω...! :lol:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Κοίτα δεν θα χάσουμε και τον Ρομπέρτο Κάρλος. ... Απλά το θέμα νομίζω είναι να ανεβεί το κασέ του παίκτη... Κάτι τέτοιο μου μυρίζει...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Το δίνουν το θέμα τώρα και τα σαιτ από Αθήνα... Επίσημα δεν υπάρχει θέμα Από Ολυμπιακό.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

angelheart έγραψε:Για την "Τζαβελλιάδα" τα είπα χτες. Όχι επειδή είχα πληροφορίες, γνωστούς κτλ. Απλά το περίμενα. Πέστε το διαίσθηση, πέστε το όπως θέλετε.

Να ξαναπώ σήμερα αυτό που είπα και χτες. ΚΑΙ αυτή η μεταγραφική περίοδος είναι ιδιαίτερα ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ, για όποιον μπορεί να [Κόλκας mode on] φιλτράρει [Κόλκας mode off/] τα γεγονότα που παρακολουθεί.

Δυο προτάσεις ακόμα
1 συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Μοϊκανό οτι η μεταγραφή του Τζαβέλλα (σε μας εννοώ) ακόμα ΔΕΝ έχει χαλάσει.
2 ΛΟΓΙΚΑ κάποιοι την επόμενη παραγγελία τους για Κορμίλιτσα πρέπει να την κάνουν από το Internet και όχι τηλεφωνικά.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

οχι τπτ άλλο ρε μάν, αλλα έκατσα και το διάβασα όλο.....μόνο για 3 βιολογικά κρασιά υψηλής ποιότητας μου έμεινε :mrgreen: και το ότι τον κουμαντατόρ εκεί τον λένε....Σαλπιγγίδη! :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

μάλλον ότι να ναι φαντάζομαι και λέω ε;;; :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Realcon έγραψε:Το δίνουν το θέμα τώρα και τα σαιτ από Αθήνα... Επίσημα δεν υπάρχει θέμα Από Ολυμπιακό.
Jesus...να σου πω? Μήπως ψήνεσαι για ΠΑΟΚάρα? Εδώ περπατάς στο νερό μιλάμε, θα ναι μακράν η καλύτερη μεταγγραφή της ιστορίας. Αν το πάρεις απόφαση θα πηγαίνω συνέχεια στον ΝΑΟ και δεν θα σπάω καθίσματα!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”