Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
ενα αλλο ερωτημα ειναι 10αρι τελικα ή 8αροδεκαρι...? οτι βρουμε ειναι η απαντηση αλλα πλεον δεν ξερω ποιο ειναι το ιδανικο..
Τζαβελλας στοχ πολυ ποιοτικη πλευρα...κιτσιου λουκας υστερει καπως..λαζαρ τζιολης και μεταγγραφη με φορ κλαους για αρχη...
Τζαβελλας στοχ πολυ ποιοτικη πλευρα...κιτσιου λουκας υστερει καπως..λαζαρ τζιολης και μεταγγραφη με φορ κλαους για αρχη...
Με άλλες προσδοκίες ξεκινούσες πέρσι και κυρίως πριν έρθει ο Σαββίδης και άλλες προσδοκίες σου δημιούργησαν φέτος οι φανφάρες του μεγαλομετόχου σου..
Για απλή πορεία στην Ελλάδα ώστε να βγεις το ανώτερο 2ος μια χαρά είναι και ο Νίνης και ο Τζαβέλας..
Για Πρωτάθλημα όμως και οι 2 είναι μετριότητες..
Αρκετές μετριότητες όμως δεν πήραμε μέχρι τώρα..?
Για απλή πορεία στην Ελλάδα ώστε να βγεις το ανώτερο 2ος μια χαρά είναι και ο Νίνης και ο Τζαβέλας..
Για Πρωτάθλημα όμως και οι 2 είναι μετριότητες..
Αρκετές μετριότητες όμως δεν πήραμε μέχρι τώρα..?
- desperando
- Επικοινωνία:
τα ειπες λιγο αναποδα αλλα δεν πηραζει.joshua έγραψε:Καποιοι ξεχνανε οτι ο Βρυζας δεν ειναι χτεσινος στην ομαδα,βρισκεται σε αυτη 5-6 χρονια και εχει διαχειριστει και μεγαλυτερα μπατζετ απο αυτο της εφετινης χρονιας,τις εξετασεις του τις εχει δωσει,καποιοι απο εσας μπορει να ειστε ευχαριστημενοι,εγω τι να κανω δεν ειμαι και οποιος θελει ας ριξει μια ματια στις τελευταιες μεταγραφικες περιοδους που για να βρεις μεταγραφη πετυχημενη και αποδεκτη απο ολους πρεπει να πας σχεδον στο μακρινο 2009.Ο Δρ.Τζεκιλ λιγες σελιδες πισω εγραψε οτι οι καλες μεταγραφες του σταματησαν οταν εχασε τους φιλους του αλλα ο Μρ.Χαιντ τα βλεπει ολα καλα.
Υ.Γ Γραφτηκε οτι ο νεοπλουτισμος ειναι η βασικη αιτια του κακου για τον ΠΑΟΚ και για την χωρα,ε λοιπον εγω θα πω οτι ενας ακομα λογος ειναι οτι κανενας δεν δινει λογο για τιποτα.Ανθρωποι αποτυχημενοι και με πληθος λαθων επιλογων και στον ΠΑΟΚ και στην κοινωνια μενουν στην ιδια θεση με την ιδια λογικη,καλες προθεσεις,υπομονη και διαφορες αλλες δικαιολογιες.
η αποψη μου για τον βρυζα ειναι γνωστη και οποιος θελει μπορει να ανατρεξει στα ποστ μου να την μαθει.απο κει και περα ομως δεν μπορω να τα βλεπω ολα μαυρα.οπως ειχα πει οτι η αποκτηση του λοπεθ βρομαει βρυζας απο σω μεχρι την γραναδα και οτι αυτος ο παικτης δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ετσι του δινω και τα ευσημα για το οτι επεμενε για την αποκτηση του βιτορ ή για το οτι καταφερε να πεισει εναν παικτη οπως ο στοχ να ερθει και να αγωνιστει στο ελληνικο πρωταθλημα.
οι φιλοι και οι συμπαικτες μπορει να τελειωσαν αλλα οι ελληνες διεθνεις ακομα οχι
απο κει και περα οσο ο βρυζας ειναι προεδρος σε αιρετη διοικηση και δεν τακτοποιουνται τα χρεη θελουμε δεν θελουμε θα τρωμε στην μαπα τις επιλογες του.
ας ειχε αλλος τα κακαλα να παει να γινει προεδρος σε αιρετη διοικηση
Ε ναί, ποιος Τζαβέλλας;;; Εδώ ο πρωταθλητής παίζει με τον τιτάνα Μπόνγκ και πιο πριν με τον αέρινο Χολέμπας.
Για να μη μιλήσουμε για τα επιθετικά χαφ, όπου ο μάγος Τσόρι ντριμπλάρει κουνώντας το προγούλι του πάνω από την μπάλα.
Για να μη μιλήσουμε για τα επιθετικά χαφ, όπου ο μάγος Τσόρι ντριμπλάρει κουνώντας το προγούλι του πάνω από την μπάλα.
Σιγα την Μπαρτσελονα που θα αντιμετωπισεις φετος στο εγχωριο πρωταθλημα ...Kranatos έγραψε:Για Πρωτάθλημα όμως και οι 2 είναι μετριότητες..
Αρκετές μετριότητες όμως δεν πήραμε μέχρι τώρα
Για τις μετριοτητες συμφωνω απολυτως ...Αρχης γενομενης απο τον προπονητη που πηγε και εφερε ο "μεγαλομετοχος μου "....
Για τους παίχτες μιλάμε ρε μάστορα..
Μη μπλέκεις τον προπονητή τώρα για τις εντυπώσεις..
Πλυν του Στοχ πες μου εσύ ποιον 11άτο παίχτη πήρες που υποτίθεται θα σε άλλαζε επίπεδο..
Πλυν του Στοχ πες μου εσύ ποιον 11άτο παίχτη πήρες που υποτίθεται θα σε άλλαζε επίπεδο..
Οι μετριοτητες παραλιγο ρε κουμπαρε να σε βαλουν στους ομιλους ....
12-15 εκατοστά μακρυά από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας που βρίσκεται ανάμεσα στην 7 και στην 8 στο σουτ του Στοχ στο 82.Τόσο μακρυά ήταν οι όμιλοι.
Εγω θα σου απαντησω κανοντας σου μια ερωτηση..Kranatos έγραψε:Για τους παίχτες μιλάμε ρε μάστορα..
Πες μου τι θα γραφαμε στο τοπικ "αρθρα σχολια για τις αλλες ομαδες"
αν ο γαυρος επαιρνε Τζιωλη,Λοπεθ,Σπυροπουλο,Λουκας,Μιγκελ,Ολισε,Σκονδρα....
Μετριότητα ο Νίνης και ο Τζαβέλας.
Μετριότητα και οι Τζιόλης, Λούκας και Στοχ, μάλιστα! Πολύ προχωρημένοι είσαστε μερικοί....
Μετριότητα και οι Τζιόλης, Λούκας και Στοχ, μάλιστα! Πολύ προχωρημένοι είσαστε μερικοί....
τζοσουα θα σου πω κατι και χωνεψε το.joshua έγραψε:Καποιοι ξεχνανε οτι ο Βρυζας δεν ειναι χτεσινος στην ομαδα,βρισκεται σε αυτη 5-6 χρονια και εχει διαχειριστει και μεγαλυτερα μπατζετ απο αυτο της εφετινης χρονιας,τις εξετασεις του τις εχει δωσει,καποιοι απο εσας μπορει να ειστε ευχαριστημενοι,εγω τι να κανω δεν ειμαι και οποιος θελει ας ριξει μια ματια στις τελευταιες μεταγραφικες περιοδους που για να βρεις μεταγραφη πετυχημενη και αποδεκτη απο ολους πρεπει να πας σχεδον στο μακρινο 2009.Ο Δρ.Τζεκιλ λιγες σελιδες πισω εγραψε οτι οι καλες μεταγραφες του σταματησαν οταν εχασε τους φιλους του αλλα ο Μρ.Χαιντ τα βλεπει ολα καλα.
Υ.Γ Γραφτηκε οτι ο νεοπλουτισμος ειναι η βασικη αιτια του κακου για τον ΠΑΟΚ και για την χωρα,ε λοιπον εγω θα πω οτι ενας ακομα λογος ειναι οτι κανενας δεν δινει λογο για τιποτα.Ανθρωποι αποτυχημενοι και με πληθος λαθων επιλογων και στον ΠΑΟΚ και στην κοινωνια μενουν στην ιδια θεση με την ιδια λογικη,καλες προθεσεις,υπομονη και διαφορες αλλες δικαιολογιες.
ο βρυζας ειναι ακομα στην παε μονο και μονο για να φερει την απολυτη τυπικη και ποινικη ευθυνη για οτι προκυψει στην παε μεχρι να ρυθμιστουν τα χρεη.χωνεψε το.τιποτα παραπανω.διακοσμητικος ειναι.θα ειχα εστω την παραμικρη αμφιβολια αν εβαζε αλλον για προεδρο και αλλον για διευθυνοντα συμβουλο.αλλα δεν.
βγαλε απο το μυαλο σου το οτι ο βρυζας κανει μεταγραφες και επηρεαζει καταστασεις.μονο κατι αρδ επηρεαζει κ αυτα πλεον απομακρυνθηκαν.
μακαρι να ρυθμιστουν τα χρεη να φυγει να γλιτωσουμε και απο την παραφιλολογια.
Εδώ είσαι λάθος..shark4 έγραψε:Σιγα την Μπαρτσελονα που θα αντιμετωπισεις φετος στο εγχωριο πρωταθλημα ...Kranatos έγραψε:Για Πρωτάθλημα όμως και οι 2 είναι μετριότητες..
Αρκετές μετριότητες όμως δεν πήραμε μέχρι τώρα
Δεν κοντράρομαι με την Μπαρτσελόνα, αλλά με τον Παναιτωλικό που πήγα κι έκανα κλαρίνο κι ήμουν για ντόρτι.. Και τώρα κοντράρομαι με τον νιόνιο..
Αλλά με κάτι τέτοια κλαρίνα χάνεται το πρωτάθλημα..
Αν μαζέψεις 60 βαθμούς όπως και να το κάνουμε είσαι μέτρια ομάδα . και -
ΥΓ: Κανείς δεν έκραξε για Τζαβέλα τζάμπα τα γράφετε..