Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από Equalizer »

Το γράφω εδώ για λόγους μάρκετινγκ :

18:19 "Ψάχνουν ομάδα για Σπυρόπουλο".

19:01 "Δεν υπάρχει θέμα Σπυρόπουλου"

Δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ας γράφουν ό,τι θέλουν για Σπυρόπουλο. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να τον δούμε ποτέ, εκτός κιαν λείπουν ταυτόχρονα οι Λίνο, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κίτσιου.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:
Parolos έγραψε:
desperando έγραψε: αυτη η γαμημεν# η νοβα εχειι κανει μεγαλο κακο καποιοι νομιζετε οτι ο ΠΑΟΚ παιζει στην πριμερα και ανταγωνιζεται την μπαρτσα και την ρεαλ.
Η 4ετία Ζαγοράκη να δεις κακό που έκανε..
μεγαλο κακο συμφωνω,πηρε μια ομαδα ανυποληπτη και την οδηγησε ενα βημα αποτο πρωταθλημα.
αμ το αλλο?να παιρνει προκρισεις μεσα στην τουρκια,να κοντραρει ομαδες μεγαθυρια σαν την cska και την τοττεναμ να μενει αητητη σε εκτος εδρας ευρωπαικο παιχνιδι για ποσες αγωνιστικες,μεγαλο κακο μαμησε τα
Τεράστιο κακο ......σιγα τις επιτυχίες ρε despe ψωμοτυρι τα είχαμε αυτα που λες ,και πριν ζαγορ :):):):)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και αν δεν ειχες και Σαββιδη τωρα θα μιλουσες για Πλατελα και Ντακολ,τοσο καλο...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Parolos » Πέμ Αύγ 29, 2013 5:58 pm

Εκτός αν γνωρίζεις την οικονομική επιφάνεια του μεγαλομετόχου και δεν το λες και σε μας..

Εν πάσει περιπτωση ο Νίνης δεν είναι θέμα Στοχ ή άλλου παίχτη που δεν έρχετε.. αλλά επιμένεις να μην θες να καταλάβεις τί λεω.. τεσπα.
Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντο
ειδες που τα βλεπεις λαθος.τι σχεση εχει η οικονομικη επιφανια του μεγαλομετοχου σου.ο σαββιδης αν νομιζεις οτι ηρθε εδω για να ξωδεψει τα ωραια του τα λεφτουδακια γελιεσαι . ο σαββιδης θα ξοδεψει τοσα οσα πιστευει ο ιδιος οτι μπορει σε βαθος Χ χρονου να παρει πισω,ουτε δεκαρα τσακιστη.

joshua » Πέμ Αύγ 29, 2013 6:01 pm

Ακομα και αυτο λαθος σχεδιασμος ειναι καθως αν μπορεις να εχεις εναν μονο Στοχ δεν παιρνεις εξτρεμ αλλα παικτη στον αξονα,εξτρεμ υπαρχουν με το κιλο, εστω και οχι της κλασης Στοχ, ενω για επιτελικο που θα κανει τη διαφορα και θα ανεβασει επιπεδο την ομαδα θες αυτα τα χρηματα.

απο ποιου παικτες φαγαμε χυλοπιτα το ξερουν μονο οι τις παε.εδω το γιουφτακι ο ποουλσεν που ειναι ενα γκαφατζιδικο γατακι μας συμπεριφερετε λες και ειμαστε η τελευταια τρυπα του ζουρνα.
δυστυχως η αξια του πρωταθληματος μας δεν προσελκυει ευκολα παικτες.
και μην μου πειτε για τον γαυρο και τους παικτες που εφερε γιατι πρωτων ο γαυρος παιζει ανελλιπως τα τελευταια 20 χρονια στο τσου λου και δευτερων ακομα καιαυτος βλεπουμε οτι δυσκολευεται να κλεισει τις τρυπες στο ροστερ του και ας εχει περισσοτερα διαθεσιμα κεφαλαια αλλα και ευρωπαικη αναγνωρισιμοτητα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

joshua έγραψε:
desperando έγραψε:ειπε κατι ο μπανε εχθες αλλα λιγοι μαλλον το καταλαβανε.
ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη δεν εχει την δυνατοτητα να εχει περισσοτερους απο εναν παικτη σαν τον στοχ.οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε τοσο πιο ευκολα θα συμβιβαστειτε με την πραγματικοτητα
Ακομα και αυτο λαθος σχεδιασμος ειναι καθως αν μπορεις να εχεις εναν μονο Στοχ δεν παιρνεις εξτρεμ αλλα παικτη στον αξονα,εξτρεμ υπαρχουν με το κιλο, εστω και οχι της κλασης Στοχ, ενω για επιτελικο που θα κανει τη διαφορα και θα ανεβασει επιπεδο την ομαδα θες αυτα τα χρηματα.Τελος μεταξυ του Στοχ και του Λοπεζ η του Ολισε υπαρχουν παικτες οπως ο Γκαρσια και ο Κοντρερας με τα μισα λεφτα,αλλα ξεχασα και δεν μιλω για σενα,τι παραπανω ειχε ο Κοντρερας απο τον Λοπεζ, γιατι το ακουσαμε και αυτο.
ποιος το λεει αυτο?εσυ που εφαγες τους σχεδιασμους μεγαλων ομαδων με το κουταλι?
ας γινει μια γαμημενη ομαδα του 6 για να γινει καποια στιγμη του 9.τι σχιζοφρενεια σας εχει πιασει να γινουν ολα τελεια και οπως τα εχετε μεσα στο μυαλο σας.με τα λογια σας ενα με ενα μπατζετ χ που φαινεται πως εχει ο ΠΑΟΚ εσεις θα βγαινατε ανετα τσαμπιονς λιγκ και μεσα σε ενα καλοκαιρι και θα κανατε και καλη πορεια με ανετο πρωταθλημα.αντε σοβαρευτειτε επιτελους.τι μιζερια και μηδενισμος ειναι αυτος.
μια χαρα τα καταφερνουν με το σχεδιασμο και ας εγιναν λαθη.
μμετα τη σπυρινη λαιλαπα ο ΠΑΟΚ ξεκιναει απο το 0.
αν εκανα εγω σχεδιασμο μπορει να εκανα αλλα πραγματα,τελειως διαφορετικα απο οσα εγιναν ως τωρα και με το μυαλο μου να πιστευα οτι τα κανω καλυτερα.αλλα γαμω την πουτανα μου ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ μου.εχουμε κολλησει ο καθενας ξεχωριστα με μια κρυφη προσδοκια που εχει ο καθενας στο μυαλο του για τον ΠΑΟΚ του μελλοντος και σκιζουμε τους παντες και τα παντα επειδη δεν διαβαζουν τη δικη μας σκεψη.επειδη κανουν αλλα.το στολιζουμε και με 1002 φανταστικα επειχειρηματα και απαιτουμε απαιτουμε απαιτουμε.σαν τα μυξιαρικα σκατοπαιδα.
αντε λιγη υγεια γαμω την πουτανα μου σε αυτη την ομαδα.ελεος με την αρρωστεια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:Το γράφω εδώ για λόγους μάρκετινγκ :

18:19 "Ψάχνουν ομάδα για Σπυρόπουλο".

19:01 "Δεν υπάρχει θέμα Σπυρόπουλου"

Δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας...
ηθελα να το σχολιασω,οταν το ειδα γελουσα δεκα λεπτα.
αυτους εδω τους ΄΄κυριους΄΄ η μεγαλυτερη μαζα των οπαδων του ΠΑΟΚ εχει επιλεξει για να ενημερωνετε για θεματα του ΠΑΟΚ.
αυτους εδω που εχουν κανει συνηθειο να αναιρουν τους ιδιους τους τους εαυτους μεσα σε ενα τεταρτο.και ετα καθεστε και μαλωνετε με τους συνοπαδους σας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τζαβελλα ηθελα απο την αρχη με τα χιλια...μετεγγραφη με προοπτικη και λογω ηλικιας..ησυχαζεις για τη θεση....τελος///

σεντερμπακ να δουμε καλος ο μαντλουγκ αλλα αργος...

δεκαροοχταρι...Νινης Μερκελ εξαρταται απο τη ρητρα....ή οποιος αλλος τεσπα...Ο Γιοσι ελευθερος ακομα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Kranatos έγραψε:Βάλτε τον Ζαγοράκη στην ΕΠΟ και στη superleague να κάνει το πρωτάθλημα πιο ευυπόληπτο..
Και επιστροφή ΦΛΩΡΙΔΗ Σαχπατζιδη στα διοικητικα ο Φλο εχει χτυπήσει και τατου τον δικέφαλο στην Μύκονο :):)
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Και σ'εμένα τι το λες ρε μάκη..?
Εγώ τον έφερα τον Φλωρίδη..?
Να ξέρεις πάντως πως δεν υπάρχουν μόνο τα Θοδωρόσκυλα και τα Ζησόσκυλα..
Υπάρχουμε κι εμείς τα ΠΑΟΚόσκυλα και δαγκώνουμε χειρότερα από τους υπόλοιπους.. ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τον φέρανε κάποιοι οπαδοι που παρακαλούσανε στον Σαχπατζιδη στην κατερινη να διωξει τον εγκληματία ζαγορακη
Όχι βέβαια εσυ :):)
Το παοκομετρο όμως ετοιμο το εχεις ,χειρός ειναι ; ....ετσι ειναι ειμαι ζαγοροσκυλο απο το 1972 :):):):)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ε , ρε τι κανει ο νεοπλουτισμος.....

Αν ερχοταν περυσι ο Νινης ( με τους Φωτακηδες , τους Ρομπερ και τον Κουμαλο ) με εισηγηση του ψευτο-προπονητη , ακομα στο αεροδρομιο θα ειμασταν .... :?

Ο ενας μας μυριζει , ο αλλος μας ξινιζει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Πέμ 29 Αύγ 2013, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καποιοι ξεχνανε οτι ο Βρυζας δεν ειναι χτεσινος στην ομαδα,βρισκεται σε αυτη 5-6 χρονια και εχει διαχειριστει και μεγαλυτερα μπατζετ απο αυτο της εφετινης χρονιας,τις εξετασεις του τις εχει δωσει,καποιοι απο εσας μπορει να ειστε ευχαριστημενοι,εγω τι να κανω δεν ειμαι και οποιος θελει ας ριξει μια ματια στις τελευταιες μεταγραφικες περιοδους που για να βρεις μεταγραφη πετυχημενη και αποδεκτη απο ολους πρεπει να πας σχεδον στο μακρινο 2009.Ο Δρ.Τζεκιλ λιγες σελιδες πισω εγραψε οτι οι καλες μεταγραφες του σταματησαν οταν εχασε τους φιλους του αλλα ο Μρ.Χαιντ τα βλεπει ολα καλα.

Υ.Γ Γραφτηκε οτι ο νεοπλουτισμος ειναι η βασικη αιτια του κακου για τον ΠΑΟΚ και για την χωρα,ε λοιπον εγω θα πω οτι ενας ακομα λογος ειναι οτι κανενας δεν δινει λογο για τιποτα.Ανθρωποι αποτυχημενοι και με πληθος λαθων επιλογων και στον ΠΑΟΚ και στην κοινωνια μενουν στην ιδια θεση με την ιδια λογικη,καλες προθεσεις,υπομονη και διαφορες αλλες δικαιολογιες.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ε τα παραλές Shark..
Δε νομίζω να πήγαινε κανείς στο αεροδρόμιο για τον Νίνη..
Μόνο οι ΑΡΔ, οι κάμερες και ο ΚυρΚυρ..
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Περυσι ευχαριστουσαμε τους Γερμανους που δεν πηρανε απο την πρωτη χρονια τον Σταφυλλιδη και θα παιξει τζαμπα σε εμας ....

Φετος ο Τζαβελλας και ο Νινης ( αν ερθει) ειναι καπως , δεν χωρανε στον ΠΑΟΚ του μελλοντος και αλλα ωραια....

Υ.Γ. "Στους αποτυχημενους ανθρωπους και με λαθος επιλογες " εντασσονται και οι Ιβαν και ο Στεφενς ?

Μιλαμε για τον φετινο ΠΑΟΚ ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”