Χαίρομαι που το επισημαίνεις.Μολονότι ο χρόνος μετρά ... αντίστροφα.

+Maximus έγραψε:Τέτοια λέμε και στο τέλος μας μένει η εντύπωση ότι πατήσαμε την Σάλκε και από ατυχία δεν περάσαμε...
πες μου αλλη ευκαιρια των γερμανων περαν της φασης του 3ου λεπτου.Maximus έγραψε:Τέτοια λέμε και στο τέλος μας μένει η εντύπωση ότι πατήσαμε την Σάλκε και από ατυχία δεν περάσαμε...
Πως γίνεται πάντα τις ευκαιρίες των αντιπάλων να τις κανουμε γαργαρα, ομολογώ ότι δεν το έχω καταλαβει.
Κανείς δεν μιλάει για την κεφαλιά στο 3ο λεπτό των γερμανων από το 1 μέτρο που εδιωξε με τα πόδια ο Χάκομπο, όπως επίσης και για άλλες 1-2 ευκαιρίες τους που δεν μπηκαν...
Αν το βαζαν στο 3ο λεπτό, θα ήταν ακόμα χειρότερα.
...Οκ, και εμείς χάσαμε και αυτοι χασανε ευκαιρίες, με τα "αν" δεν κάνουμε δουλειά.
Το θέμα είναι ότι τύχη-ξετύχη ουτε με μεταλιστ, ούτε με σαλκε, δεν καναμε νίκη, έστω και με 0,5-0.
Και δεν είναι μιρλα αυτό... Η ομάδα τώρα χτίζεται. Το αποδεχόμαστε. Παίζαμε με πολύ καλύτερα ρόστερ (όχι ομάδες), οπου όλα μπορούν να συμβούν...
δεν μπορω να ακουω για απουσιες της σαλκε οταν ειχε μονο τον χουντελαρ εκτος ενω εγω ειχα 5 σημαντικοτατες απουσιες και αναγκαστικα να παιξω με τον κατσε βασικο,τον σκονδρα με αναποδο ποδι και να εχω στην αποστολη μου τον τσανδαρηshark4 έγραψε:Φιλε Ντεσπε ,
Σιγουρα ηταν μια καλη ευκαιρια λογω του καλου αποτελεσματος που ειχαμε αλλα και των απουσιων τους να περασουμε ...
τυχη ειναι να ετοιμαζεσαι να παιξει με καμια νορτζελαντ και τελευταια στιγμη να σε αλλαζουν γκρουπ με προκλητικη αποφαση.Υ.Γ. Μια και γραφουμε περι "τυχης"... Το γεγονος οτι κληρωθηκαμε με τη Μεταλλιστ , αποκλειστηκαμε και λογω των ποινικων υποθεσων της βρεθηκαμε να παιζουμε με τη Σαλκε και να ειμαστε ηδη στους ομιλους του EUROPA ειναι τυχη....
desperando έγραψε:
ΥΓ αυτο που με τρελαινει περισσοτερο απ ολα ειαι οτι η αποψη των περισσοτερων για την ομαδα εξαρτατε απο ενα σουτ και απο μια αποσταση δεκα ποντων. αν το σουτ του στοχ ηταν 10 ποντους πιο μεσα σημερα θα ειχαμε την καλυτερη ομαδα που θα παρει περπατοντας το πρωταθλημα με τους παικταραδες της,ενω τωρα που το σουτ πηγε 10 ποντους πιο εξω, χρειαζομαστε 10 μεταγραφαρες για να κανουμε ομαδα, ο γαυρος θα το παρει στο περπατητο και μιζερια μεχρι εκει που δεν παει.
οταν η κριση του οπαδου δεν θα εξαρτατε απο δεκα ποντους τοτε θα μπορουμε να μιλαμε για μπαλα,μεχρι τοτε το σαντουρι και πολυ μας ειναι
Ενταξει ,έκανε 2 φάσεις, ενα σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή που έδιωξε ο χακομπο με τον ώμο, αλλα και το φαουλ του μαυρουκου... Δεν τις λες κλασικές ευκαιρίες, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί...desperando έγραψε: πες μου αλλη ευκαιρια των γερμανων περαν της φασης του 3ου λεπτου.
μ αρεσει που λενε ολοι οτι ο ΠΑΟΚ εφαγε δυο γκολ ενω η σαλκε επαιζε με 10.ο ΠΑΟΚ εφαγε 1 γκολ,το αλλο το εφαγε στο τελευταιο λεπτο οπου ειχεπαρει οτι ρισκο μπορουσε και ολοι οι παικτες του ηταν στην επιθεση
δεν γινετε οι ιδιοι οι παικτες της σαλκε να λενε οτι ηταν τυχεροι και μεις εδω να λεμε οτι η τυχη δεν επαιξε κανεναν ροολο.
μου φαινετε η αναγκη καποιον να θεωρουν τους εαυτους τους αντικειμενικους τους περναει στην απεναντι πλευρα
Πρέπει όμως πάντα να τραβαμε τα γκέμια όταν βλέπουμε και την υπεραισιοδοξία την δικη μας, αλλά και την υποτιμηση του αντιπάλου...desperando έγραψε: μου φαινετε η αναγκη καποιον να θεωρουν τους εαυτους τους αντικειμενικους τους περναει στην απεναντι πλευρα