Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.youtube.com/watch?v=XYzMbFy5BT4Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.youtube.com/watch?v=XYzMbFy5BT4Τώρα τρολλάρεις δεν παίζει..desperando έγραψε:παντως κακα τα ψεματα ο ΠΑΟΚ κανει κατι που ειναι πολυ θετικο και ακομα και οι επικριτες της διοικησης θα πρεπει να δωσουν τα ευσημα τους.χτιζει ομαδα για πολλα χρονια,παικτες ηλικιακα στα καλυτρα τους που εχουν παρα πολλα χρονια ποιοτηκου ποδοσφαιρου.
οι προσωπικοτητες και οι γυραιοι υπηρχαν στην ομαδα,αυτο που χρειαζοταν ηταν τα νιατα,οι αθλητικοι με ανθουσιασμο και μεταπολιτικη αξια παικτες.
πλεον ο ΠΑΟΚ απο μια γερασμενη ομαδα μετατρεπεται σε ενα συγχρονο ευρωπαικο κλαμπ,με αθλητικους ,ποιοτικους ποδοσφαιριστες οι οποιοι συμπληρωνονται απο ορισμενους μεγαλυτερους με μεγαλη αμπειρια παικτες οι οποιοι θα προσπαθησουν να μεταδωσουν τις εμπειριες τους και το μεταλο του νικητη στους νεωτερους.
αυτη η ομαδα παιδες εχει μεγαλο μελλον και το μονο που χρειαζεται ειναι χρονο,πιστη και στηριξη και θα δουμε μεγαλα πραγματα
[youtube]UX9fFIxVVcU[/youtube]Photis έγραψε:Ο Νίνης κάνει τα 100 σε 20 δευτερόλεπτα!!:)
ΤαχυΠΑΟΚ θέλει ο ίδιος αν και έχει δύο προτάσεις. Το sky της Ιταλίας το έχει κλεισμένο. Το βράδυ προφανώς θα ξέρουμε σίγουρα. 350 χιλιαδες ένα χρόνο δανεικός. Λέει η πληροφορία.hitman έγραψε:Ο Νίνης τί λέει;;; Ταχυδυναμικός κι αυτός;;;