Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
ψάχνουμε παίκτες στην άμυνα μετά από παιχνίδια τσ λου. Σαββίδη η ώρα σου να αποφασίσεις αν οι αρμόδιοι πρεπει να είναι ακόμη εκεί.
Συγγνώμη για το εκτός θέματος.
Αν γίνεται σχεδιασμός για να κάνει το κάτι παραπάνω ο ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη οι προσθήκες πρέπει να είναι παίκτες έτοιμοι από αύριο που λέει ο λόγος να προσφέρουν στην ομάδα. βλ. Στοχ.
κάλιο αργά παρά ποτέ.
Συγγνώμη για το εκτός θέματος.
Αν γίνεται σχεδιασμός για να κάνει το κάτι παραπάνω ο ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη οι προσθήκες πρέπει να είναι παίκτες έτοιμοι από αύριο που λέει ο λόγος να προσφέρουν στην ομάδα. βλ. Στοχ.
κάλιο αργά παρά ποτέ.
Που ειναι αυτός που έλεγε ότι εχει έναν γνωστό "μέσα" που του είπε ότι έχουμε κλείσει 2 παίχτες κ πάμε για άλλους 2;
πλεον το πιστεύωbarlow4 έγραψε:αφου θαρρεις..K_geo έγραψε: ΥΓ2: για να κάνω το δικηγόρο του δικηγόρου, θαρρώ ότι ο Μπάρλου προσπάθησε εντέχνως να πικάρει την αντιμετώπιση μερικών συνοπαδών μας στα μεταγραφικά θέματα. άν διαφωνείς μπάρλοου....απέλυσε με.![]()
Οι εφημερίδες και σαιτ στην Ελλάδα έδιναν και έπαιρναν ότι ο ΠΑΟΚ έκανε συμφωνία με την Γιουβέντους. Τι έγινε δεν υπάρχουν δανεικοί. Όλοι πιασμένοι η όλα αυτά ήταν μουφα περί συμφωνίας.
παίκτες αξίας που να ξέρει ο προπονητής μας. Μην πάτε σε λύσεις ας κάνουμε μεταγραφή να αλλάξουμε το κλίμα από τους φιλάθλους. Με τα την ήττα από την Σαλκε.
παίκτες αξίας που να ξέρει ο προπονητής μας. Μην πάτε σε λύσεις ας κάνουμε μεταγραφή να αλλάξουμε το κλίμα από τους φιλάθλους. Με τα την ήττα από την Σαλκε.
Μια ματιά στις μεταγραφές το αποδεικνύει. Στοχ, Λουκας, Βιτορ, Τζιωλης, Σκονδρας και απο την άλλη Λοπεθ, Σπυροπουλος και μεγάλο ερωτηματικό ο Νετσιντ. Δηλαδή έκανες 8 μεταγραφές και ειναι δεδομένο ότι οι 5 θα βοηθήσουν και υπό προϋποθέσεις ίσως και ο 6ος. Φαντάζεστε να μην μας έβγαιναν ούτε οι μισοί; Καλύτερα όχι.desperando έγραψε:για καθε μεταγραφη καποιου λοπεθ θα υπαρχει παντα καποιος βιτορ και τουμπαλιν.Moz έγραψε:Άντε πες ότι ο Βρύζας δεν είχε αυτό το πλάνο σε περίπτωση που έρθει επενδυτής/πρόεδρος/χωσάδας.
Ο Ιβάν από την 1η στιγμή είπε πως όποιος δε μου κάνει θα πάει σπίτι του και επιπλέον επιβάλλει τον Γερμάν ως γενικό κουμάντο στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Οι περισσότεροι το θεωρήσαμε ως "καπέλωμα" του Ζήση και είπαμε πως κάτι άλλαξε.
Μετά ακούσαμε για Κωστίκους, για ταξίδια εδώ, ταξίδια εκεί, μυστικά ραντεβού για παίκτες από ξενοδοχεία στη Σαουδική Αραβία & φαβέλες στη Βραζιλία μέχρι ιγκλού στο Βόρειο Πόλο (κάθε λίγο και λιγάκι η "αγωνία μας ήταν που ταξίδεψε ο Βρύζας) και το "καλύτερο" απ' όλα επιστροφή και του σβουροΠαντέλου. Το κερασάκι στην τούρτα...
Τελικά καταλήγω (προσωπική μου γνώμη πάντα) πως ο ίδιος ο Ιβάν, από ποδόσφαιρο είναι σκέτος μυρωδιάς και οι υπόλοιποι τα βρήκαν μεταξύ τους και κάνουν ότι θέλουν. Και όταν φτάσει το αυγό στον κ@λο (κυρίως λόγω της πίεσης του κόσμου) θα κάνουν και καμιά μεταγραφή. Δεν μπορώ να βρω άλλη λογική εξήγηση
δεν υπαρχει ποδοσφαιρικος μηχανισμος που να μην εχει αποτυχειες στις μεταγραφες του.
δειτε για παραδειγμα τον μεγαλυτερο συλογο τα τελευταια χρονια.ξοδεψε εκατομμυρια για μεταγραφες και παλι ειχε τεραστιες αποτυχιες
εδω ρε μάγκες οι άλλοι έδωσαν ενα σκασμό λεφτά για Ίμπρα και μετά απο ένα χρόνο τον έδιωξαν κακήν κακώς. τι να λέμε τώρα.....ποδόσφαιρο είναι. Δεν πιάνουν όλοι παντού.
Koseco ερωτηματικό και σε Ολίσε.
ΥΓ: Στον ινπαοκ λέει τελευταίες λεπτομέρειες για Τζαβέλλα και το σεντερ μπακ μέσα στο Σ/Κ.
Koseco ερωτηματικό και σε Ολίσε.
ΥΓ: Στον ινπαοκ λέει τελευταίες λεπτομέρειες για Τζαβέλλα και το σεντερ μπακ μέσα στο Σ/Κ.
Ναι συμφωνώ Κ_geo. Μπάλα ξέρει, το θέμα ειναι να σταματήσει να ειναι τόσο επιπολαιος. Απλά δεν τον ανέφερα σαν νεα μεταγραφή γιατί τον είχαμε δει και πιο πριν.
Και απ ότι φαίνεται πάμε να αυξήσουμε το ποσοστό με Τζαβελα. Και στην τελική θέλω να έχω παιχτη που εδώ και 2 μήνες τον βλέπεις ότι γουστάρει να έρθει να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ. 26 χρονων διεθνής.
Και απ ότι φαίνεται πάμε να αυξήσουμε το ποσοστό με Τζαβελα. Και στην τελική θέλω να έχω παιχτη που εδώ και 2 μήνες τον βλέπεις ότι γουστάρει να έρθει να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ. 26 χρονων διεθνής.
Το 24 μόλις έγραψε οτι μας έριξε χυλόπητα ο Μέρκελ..
Εγώ έμαθα οτι μας απέριιψε κι ο Ονουάτσι με τον Ουακίλι..
Εγώ έμαθα οτι μας απέριιψε κι ο Ονουάτσι με τον Ουακίλι..
Εννοείται πως είναι δύσκολο εώς αδύνατο να σου βγουν όλες οι μεταγραφές.
Η ένστασή μου δεν ήταν αυτή όμως, αλλά στην προχειρότητα του έλα εσύ, υπογράφουμε συμβόλαιο, αλλάζω γνώμη στον 1 μήνα, πάρε αποζημίωση και φύγε, ψάχνω άλλον παίκτη...
Και αυτό ακούγεται ότι θα γίνει εις διπλούν κιόλας. Ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν τα βλέπεις αυτά σε ομάδες με σοβαρό προγραμματισμό. Το να μη σου βγει ο παίκτης και να τον στείλεις/πουλήσεις σε 1 χρόνο είναι διαφορετικό.
Μου θύμισε Μπερέτα η όλη φάση και αυτό δηλώνει προχειρότητα και ασυνεννοησία μεταξύ όλων των υπευθύνων... Με τα λεφτά που είχαμε πληρώσει σε Μπερέτα-Δερμιτζάκη-Χάβο, θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κανονικό από την αρχή. Το ίδιο ισχύει πάνω-κάτω και για τους παίκτες, 2 μετριότητες + αποζημιώσεις = συμβόλαιο ενός καλού
Η ένστασή μου δεν ήταν αυτή όμως, αλλά στην προχειρότητα του έλα εσύ, υπογράφουμε συμβόλαιο, αλλάζω γνώμη στον 1 μήνα, πάρε αποζημίωση και φύγε, ψάχνω άλλον παίκτη...
Και αυτό ακούγεται ότι θα γίνει εις διπλούν κιόλας. Ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν τα βλέπεις αυτά σε ομάδες με σοβαρό προγραμματισμό. Το να μη σου βγει ο παίκτης και να τον στείλεις/πουλήσεις σε 1 χρόνο είναι διαφορετικό.
Μου θύμισε Μπερέτα η όλη φάση και αυτό δηλώνει προχειρότητα και ασυνεννοησία μεταξύ όλων των υπευθύνων... Με τα λεφτά που είχαμε πληρώσει σε Μπερέτα-Δερμιτζάκη-Χάβο, θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κανονικό από την αρχή. Το ίδιο ισχύει πάνω-κάτω και για τους παίκτες, 2 μετριότητες + αποζημιώσεις = συμβόλαιο ενός καλού
Με τον Ολλανδό DL/C (Μπραα-κάτι) τι γίνεται?... Μας τον παρουσίαζαν ως κλεισμένο..
Επίσης κ με εκείνο το 10ράκι τον Ασαϊτί τι παίζει δεν ενδιαφερόμαστε πια?
Επίσης κ με εκείνο το 10ράκι τον Ασαϊτί τι παίζει δεν ενδιαφερόμαστε πια?
λογικά ο Μπρααφχάιντ δεν έρχεται, εφόσον παίρνουμε Τζαβέλλα.
Φαίνεται ότι προτιμήθηκε, και λόγω χαμηλότερου κόστους, αλλά και επειδή έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά για ακραίο μπακ (αλλά όχι το ίδιο καλός σε θέματα ταχυδύναμης). Λογικά, αυτό σημαίνει ότι αντί για τον 2σε1 Μπράαφχαιντ θα πάρουμε ένα αρ.μπακ και ένα σεντερ μπακ.
Για Αισσάτι το κόβω κομματάκι δύσκολο, καθώς είναι πολλά τα λεφτά.......
Φαίνεται ότι προτιμήθηκε, και λόγω χαμηλότερου κόστους, αλλά και επειδή έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά για ακραίο μπακ (αλλά όχι το ίδιο καλός σε θέματα ταχυδύναμης). Λογικά, αυτό σημαίνει ότι αντί για τον 2σε1 Μπράαφχαιντ θα πάρουμε ένα αρ.μπακ και ένα σεντερ μπακ.
Για Αισσάτι το κόβω κομματάκι δύσκολο, καθώς είναι πολλά τα λεφτά.......