Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
- navigator11
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
ρε Νικο Κωνσταντινιδη μας δουλευεις ρε ?
πουλα κανενα βιβλιο ρε αδερφε
πουλα κανενα βιβλιο ρε αδερφε
με συγκινειτε.αλλα γραφω σοβαρα.δεν τρολαρω.
διαπιστωσα οτι μπορει να μην παρουμε το πρωταθλημα και με ελουσε κρυος ιδρωτας.
πρεπει να παρουμε παικταραδες αν ειναι να κοντραρουμε το γαυρο που πηρε ντινγκα-μπονγκ .
πρεπει να παρουμε παικταραδες αν ειναι να κοντραρουμε το γαυρο που πηρε ντινγκα-μπονγκ .
σε κόβω ότι τώρα είσαι σε μια τέτοια φάση:barlow4 έγραψε:με συγκινειτε.αλλα γραφω σοβαρα.δεν τρολαρω.

- angelheart
- Επικοινωνία:
δεν παίζουν με τα λεφτά ΜΑΣ, εκτός αν κάποιος από ΜΑΣ έχει βάλει κανένα μύριο. Με τα λεφτά ΤΟΥ άντε να το καταπιώ. Που και πάλι μεγάλη κουβέντα είναι. Επίσης...barlow4 έγραψε:ασυγχωρητοι ειναι.παιζουν με τα λεφτα μας και την υπομμονη μας.
εγω τετοια ντροπη σαν αυτη του μοντανα δεν την ανεχομαι.
αν δεν παρουν πρωταθλημα θα κυνηγηθουν.
υγ.σκουικ
δεν καταλαβαίνω ποια η λογική του "άτυπου" διαγωνισμού για το ποιος έφαγε μεγαλύτερο μπαν. Απ' όσο θυμάμαι τουλάχιστο (όσο είμαι δλδ μπλε και αυτά πρέπει να τα παρακολουθώ) ο ποπάκος των περισσοτέρων το τράβαγε το μπαν. Άντε να καταπιώ κάτι στο στυλ "εγώ τόσο και αυτός μόνο τόσο" και να κάνω οτι δεν το είδα γιατί δε με παίρνει. Αλλά να λέμε πράγματα όπως τα προηγούμενα απλά δεν.
Στα on topic. ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι αποδεικνύεται ιδιαίτερα διδακτικό στο να καταλάβουμε κάποια έστω πράγματα για το πως γίνονται μεταγραφές (σε όλες τις ομάδες και όχι μόνο σε μας). Πχ...
Piatti.
όσο έπαιζε το σενάριο (ρεαλιστικό) να πάμε ομίλους ΤσουΛου, η τιμή του (φιλική) για μας, ήταν 3εκ και οτι δίναμε στο συμβόλαιο. Τώρα που όμιλοι ΤσουΛου γιοκ και είπαμε οτι δεν ενδιαφερόμαστε, οι Σπανιόλοι συζητάνε και δανεισμό, συζητάνε και να μοιραστούμε συμβόλαια κτλ.
Τζαβέλας
ΔΕΝ είναι ταχυδυναμικός μπακ. Ο Σπυρόπουλος είναι (πιο σωστά ΗΤΑΝ) πολύ πιο ταχυδυναμικός. Τον αφήνουν οι Μονεγάσκοι ελεύθερο 4-5 πριν τελειώσουν οι μεταγραφές ; στο έτσι ; και αυτός χωρίς να έχει μιλήσει με κανέναν λέει "εντάξει ρε παιδιά. Αφού δε με θέλετε, φεύγω" ; και πρέπει να το πιστέψω ; έτοιμη την έχει την επόμενη ομάδα ο Τζαβέλας. Αυτό λέω εγώ. Τώρα αν αυτή είναι ο ΠΑΟΚ ή άλλος δεν το ξέρω. Τι κάνεις λοιπόν, αν είσαι ο ΠΑΟΚ (ή ο άλλος), έχεις συμφωνήσει με τον παίκτη, αυτός παίρνει την ελευθέρας, και μετά διαβάζεις/ακούς (?) οτι ενδιαφέρεται (?) ο ΟΣΦΠ ; του λες να πα να απαυτωθείς ; ή επειδή το θέμα το τάισες στα media το καταπίνεις και του δίνεις το κατιτίς παραπάνω ;
εγω θελω κ τους 5(τζαβελλα-μαντλουγκ-μερκελ-ζορκουελα-πιαττι), γινεται? 
άσχετο, αλλά μια ερώτηση - σχολιασμός "ήθους":
Ελληνικός χρυσός με Πιάττι,ή σκέτο Μέρκελ;
ΥΓ: για να προλάβω, εγώ ψηφίζω....Μέρκελ

ΥΓ2: για να κάνω το δικηγόρο του δικηγόρου, θαρρώ ότι ο Μπάρλου προσπάθησε εντέχνως να πικάρει την αντιμετώπιση μερικών συνοπαδών μας στα μεταγραφικά θέματα. άν διαφωνείς μπάρλοου....απέλυσε με.
ΥΓ3: Δεν νομίζω ότι αυτό γίνεται για τα $$$ (μόνο). Ξαναλέω, Άν ήμουν ο Τζαβέλλας, δεν θα συζητούσα καν μεταξύ γαύρου και ΠΑΟΚ, γιατί στην μια ομάδα θα είχα θέση στην 11αδα. Εκτός άν δεν είναι μεταξύ αυτών αλλά μιας άλλης ομάδας.....
Ελληνικός χρυσός με Πιάττι,ή σκέτο Μέρκελ;
ΥΓ: για να προλάβω, εγώ ψηφίζω....Μέρκελ
ΥΓ2: για να κάνω το δικηγόρο του δικηγόρου, θαρρώ ότι ο Μπάρλου προσπάθησε εντέχνως να πικάρει την αντιμετώπιση μερικών συνοπαδών μας στα μεταγραφικά θέματα. άν διαφωνείς μπάρλοου....απέλυσε με.
ΥΓ3: Δεν νομίζω ότι αυτό γίνεται για τα $$$ (μόνο). Ξαναλέω, Άν ήμουν ο Τζαβέλλας, δεν θα συζητούσα καν μεταξύ γαύρου και ΠΑΟΚ, γιατί στην μια ομάδα θα είχα θέση στην 11αδα. Εκτός άν δεν είναι μεταξύ αυτών αλλά μιας άλλης ομάδας.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 29 Αύγ 2013, 13:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ανακοινώστε τον Τζαβέλλα ρε, τι περιμένετε;;; Τη 15η χυλόπιτα από τον Πόουλσεν;;; Και σιγά τον Πόουλσεν να πούμε.
Του Τζαβέλας προχωράει η έχει μείνει στην φήμη και τζάμπα εδώ κάνουμε συγκρίσεις. Αν πάει εκεί η ΠΑΕ στην λύση Τζαβέλας πιστεύεται ότι είναι ο παίκτης που θα ενώσει τον κρίκο στην άμυνα;
αφου θαρρεις..K_geo έγραψε: ΥΓ2: για να κάνω το δικηγόρο του δικηγόρου, θαρρώ ότι ο Μπάρλου προσπάθησε εντέχνως να πικάρει την αντιμετώπιση μερικών συνοπαδών μας στα μεταγραφικά θέματα. άν διαφωνείς μπάρλοου....απέλυσε με.![]()
Ο Τζαβελας προσωπικά μου αρέσει πολύ και μακάρι να τον είχαμε πάρει εδώ και καιρό. Ο δικός μου προβληματισμός έχει να κάνει με την προσθήκη του σεντερ μπακ, γιατί αν δεν μας βγει έχουμε θέμα. Κατσουρανης Βιτορ δεν πρόκειται να παίξουν 45-50 παιχνίδια. Θέλεις προσθήκη και μάλιστα καλη.
- desperando
- Επικοινωνία:
για καθε μεταγραφη καποιου λοπεθ θα υπαρχει παντα καποιος βιτορ και τουμπαλιν.Moz έγραψε:Άντε πες ότι ο Βρύζας δεν είχε αυτό το πλάνο σε περίπτωση που έρθει επενδυτής/πρόεδρος/χωσάδας.
Ο Ιβάν από την 1η στιγμή είπε πως όποιος δε μου κάνει θα πάει σπίτι του και επιπλέον επιβάλλει τον Γερμάν ως γενικό κουμάντο στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Οι περισσότεροι το θεωρήσαμε ως "καπέλωμα" του Ζήση και είπαμε πως κάτι άλλαξε.
Μετά ακούσαμε για Κωστίκους, για ταξίδια εδώ, ταξίδια εκεί, μυστικά ραντεβού για παίκτες από ξενοδοχεία στη Σαουδική Αραβία & φαβέλες στη Βραζιλία μέχρι ιγκλού στο Βόρειο Πόλο (κάθε λίγο και λιγάκι η "αγωνία μας ήταν που ταξίδεψε ο Βρύζας) και το "καλύτερο" απ' όλα επιστροφή και του σβουροΠαντέλου. Το κερασάκι στην τούρτα...
Τελικά καταλήγω (προσωπική μου γνώμη πάντα) πως ο ίδιος ο Ιβάν, από ποδόσφαιρο είναι σκέτος μυρωδιάς και οι υπόλοιποι τα βρήκαν μεταξύ τους και κάνουν ότι θέλουν. Και όταν φτάσει το αυγό στον κ@λο (κυρίως λόγω της πίεσης του κόσμου) θα κάνουν και καμιά μεταγραφή. Δεν μπορώ να βρω άλλη λογική εξήγηση
δεν υπαρχει ποδοσφαιρικος μηχανισμος που να μην εχει αποτυχειες στις μεταγραφες του.
δειτε για παραδειγμα τον μεγαλυτερο συλογο τα τελευταια χρονια.ξοδεψε εκατομμυρια για μεταγραφες και παλι ειχε τεραστιες αποτυχιες
«Υπόσχεση για Μέρκελ στον ΠΑΟΚ»
Το όνομα του Αλεξάντερ Μέρκελ παίζει για τον ΠΑΟΚ και ο μάνατζερ του παραδέχθηκε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν πολλές πιθανότητες απόκτησης του!
gazzetta3_logo.jpg
Ο 21χρονος Γερμανός μέσος της Ουντινέζε αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής -πάγια τακτική της ομάδας του Φρίουλι με νεαρούς πιτσιρικάδες- και ο μάνατζερ του, Φάμπιο Παρίζι, μιλώντας στο Sport Italia μίλησε για το θέμα και εστίασε στον ΠΑΟΚ.
«Μπορώ να πω ότι έχει δοθεί αυτή τη στιγμή μια... μισή υπόσχεση ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Τις επόμενες μέρες, φυσικά, θα ξέρουμε αν θα ολοκληρωθεί το θέμα. Οπως και να έχει, ο Αλεξάντερ θα αποχωρήσει από την Ουντινέζε ώστε να πάει σε μια ομάδα στην οποία θα παίζει συνεχώς».
Σε αυτόν , όπως και στον Στόχ, επιβάλλεται η ρήτρα.
Το όνομα του Αλεξάντερ Μέρκελ παίζει για τον ΠΑΟΚ και ο μάνατζερ του παραδέχθηκε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν πολλές πιθανότητες απόκτησης του!
gazzetta3_logo.jpg
Ο 21χρονος Γερμανός μέσος της Ουντινέζε αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής -πάγια τακτική της ομάδας του Φρίουλι με νεαρούς πιτσιρικάδες- και ο μάνατζερ του, Φάμπιο Παρίζι, μιλώντας στο Sport Italia μίλησε για το θέμα και εστίασε στον ΠΑΟΚ.
«Μπορώ να πω ότι έχει δοθεί αυτή τη στιγμή μια... μισή υπόσχεση ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Τις επόμενες μέρες, φυσικά, θα ξέρουμε αν θα ολοκληρωθεί το θέμα. Οπως και να έχει, ο Αλεξάντερ θα αποχωρήσει από την Ουντινέζε ώστε να πάει σε μια ομάδα στην οποία θα παίζει συνεχώς».
Σε αυτόν , όπως και στον Στόχ, επιβάλλεται η ρήτρα.