θυμησου το μεγαλυτερο ταλεντο κατα πολλους (σταφυ) τι εμφανιση εκανε οταν ο μπολονι τον εβαλε δεξιαSick Bastard έγραψε:Αν δείχνει ότι είναι ακραίο μπακ γιατί ο φιλότιμος Κίτσιου έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του (τι σπίτι του, στο δωμάτιό του, μάλλον ακόμα με τους γονείς του μένει το παιδί).
Και ναι οκ, έπαιζε απ την αντίθετή πλευρά του, εναντίων του Αγρινίου και δεν μπορούσε να τη βρει με τίποτα. Κι ενώ ξέρει ότι λογικά παίζει την Τρίτη στο πιο σπουδαίο ματς της καριέρας του.
2.Γιάννης Σκόνδρας
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
- Sick Bastard
Ναι, εναντίον του Μιραλάς κι εναντίων του γαύρου που ήταν σε φουλ φόρμα κι αυτός κι όλη η ομάδα τους, τότε. Και ήταν 17 χρονών.
Ο Σταφυλλίδης τώρα είναι στη Λεβερκούζεν κι ο Σκόνδρας είναι 23 με γεμάτες χρονιές στο πρωτάθλημα.
Κάποια άλλη δικαιολογία/άστοχη σύγκριση;
Και ναι, αν παίξει την Τρίτη και τον σβήσει τον Φαρφάν ή όποιον άλλο καριόλη παίξει από κει, δεν θα αλλάξει σε τίποτα το χείριστο ξεκίνημα που έχει κάνει το ''καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος, μετά τον Τοροσίδη'' στον ΠΑΟΚ.
Ο Σταφυλλίδης τώρα είναι στη Λεβερκούζεν κι ο Σκόνδρας είναι 23 με γεμάτες χρονιές στο πρωτάθλημα.
Κάποια άλλη δικαιολογία/άστοχη σύγκριση;
Και ναι, αν παίξει την Τρίτη και τον σβήσει τον Φαρφάν ή όποιον άλλο καριόλη παίξει από κει, δεν θα αλλάξει σε τίποτα το χείριστο ξεκίνημα που έχει κάνει το ''καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος, μετά τον Τοροσίδη'' στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Κυρ 25 Αύγ 2013, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
το να κρίνουμε το σκόνδρα σαν αριστερό μπακ είναι όπως όταν κρίνουμε τον σαλπιγγίδη σα σέντερ φορ
- Μπαρκαρούτσος
Sick Bastard έγραψε:Αν δείχνει ότι είναι ακραίο μπακ γιατί ο φιλότιμος Κίτσιου έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του (τι σπίτι του, στο δωμάτιό του, μάλλον ακόμα με τους γονείς του μένει το παιδί).
Και ναι οκ, έπαιζε απ την αντίθετή πλευρά του, εναντίων του Αγρινίου και δεν μπορούσε να τη βρει με τίποτα. Κι ενώ ξέρει ότι λογικά παίζει την Τρίτη στο πιο σπουδαίο ματς της καριέρας του.
Παραδοξως συμφωνουμε απολυτα,ισως ομως να κραταει το καλο για την τριτη η μπορει να μην αντεχει τη πιεση της μεγαλης ομαδας (ξαναεγραψα οτι παιζει σαν ερασιτεχνης) η ακομα να χρειαζεται χρονο να προσαρμωστει να μη νιωθει ανετα ακομα στην ομαδα.
Τουλαχιστον τα βασικα στον ατρομητο τα εκανε καλα δε γινεται να ξεχασε και αυτα.
Υ.Γ Κατα τη γνωμη μου απο την αποδοση του παιχτη που θα παιξει αριστερο μπακ θα κριθει η προκριση τη τριτη,αυτο το λεω με δεδομενο οτι θα ξεκινησουν φαρφαν και ουτσιντα η ακομα και ενας απο τους δυο.
σωστός ο τρελοαρχηγός.
Πιστεύω, ότι "χρωστάει" ένα καλό παιχνίδι, ανεξαρτήτου θέσεως. Να τον δώ να ματώνει. πως να το πώ αλλιώς;;;;;;
Πιστεύω, ότι "χρωστάει" ένα καλό παιχνίδι, ανεξαρτήτου θέσεως. Να τον δώ να ματώνει. πως να το πώ αλλιώς;;;;;;
φοβομουν πολυ την αριστερή πτερυγα της άμυνάς μας
τηρουμένων των αναλογιών, ειμαι ευχαριστημένος απο αυτόν σημερα
τηρουμένων των αναλογιών, ειμαι ευχαριστημένος απο αυτόν σημερα
- desperando
- Επικοινωνία:
να τα λεμε οτι τον εσβησε τον φαρφανι.
και αν ο διαιτητης ηταν σωστος θα ειχε σχολασει και την φαση του κολ και δεν θα υπηρχε ψεγαδι στην αποδοση του
και αν ο διαιτητης ηταν σωστος θα ειχε σχολασει και την φαση του κολ και δεν θα υπηρχε ψεγαδι στην αποδοση του
- Kostomanolis
Πολύ καλός σήμερα. Ψεγάδι οι μεταβιβασεις του.. Θέλω να τον δω και στην συνεχεια για να αποκρυσταλλώσω άποψη
Πολυ καλος μπραβο δεν εχασε φαση εκτος απο το πρωτο γκολ αλλα εκει επρεπε να σφυριξει το αρχιλαμογιο. 5 εβαλαν ολοι στραβοι ητανε???
1 βημα μπροστα να τανε ο τερματας των αλλων και θα επαιρνει το βραβειο για το καλυτερο γκολ της σαιζον απο τον συμπαικτη του.
μπραβο του, σπυροπουλος τελος με τετοια εμφανιση
1 βημα μπροστα να τανε ο τερματας των αλλων και θα επαιρνει το βραβειο για το καλυτερο γκολ της σαιζον απο τον συμπαικτη του.
μπραβο του, σπυροπουλος τελος με τετοια εμφανιση

είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση του. αμυντικά θύμισε μίρο στα καλά του. μην ξεχνάμε ότι έπαιζε και στο κακό του πόδι.
Καλός σήμερα αν και έχασε τον ουτσίτα στο 1ο γκολ-που ήτανε καθαρότατο χέρι- αλλά κλάιν...να ανεβαίνει κι αυτός!

Και στο τρίτο γκολ αν προσεξεις τη φαση, ενώ ειναι ο μόνος που ειναι κοντα στον Σαλαι, αντι να τον πλησιάσει να τον καλυψει και να τον μαρκαρει πριν πάρει τη μπάλα, αυτός μαρκαρει χώρο και αφήνει τον Σαλαι να πάρει τη μπάλα και να πλασάρει στο ρελαντί...
Νομίζω ότι σε κανένα απο τα γκολ δεν είχε προσωπική ευθύνη αλλα και σε κανένα δεν ενήργησε σωστά... Κάτι σαν τον φετινό Χακομπο δηλαδη, δεν φταίει ποτε, αλλα δεν κάνει και τίποτε (σχεδόν) ποτε...
Κατα τ'αλλα καλη εμφάνιση απο τον Σκονδρα τηρουμένων των αναλογιών...
Εγω προσωπικά τον πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι μόλις λυθούν τα πόδια του (μα καλα τι εκανε το καλοκαίρι, bodybuilding και παει σαν συγκαμενος...?) θα ειναι πολυ καλύτερος και θα καθιερωθεί (αν και ο σημερινός Κίτσιου έδειξε ότι ειναι σκληρό καρύδι)...
Νομίζω ότι σε κανένα απο τα γκολ δεν είχε προσωπική ευθύνη αλλα και σε κανένα δεν ενήργησε σωστά... Κάτι σαν τον φετινό Χακομπο δηλαδη, δεν φταίει ποτε, αλλα δεν κάνει και τίποτε (σχεδόν) ποτε...
Κατα τ'αλλα καλη εμφάνιση απο τον Σκονδρα τηρουμένων των αναλογιών...
Εγω προσωπικά τον πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι μόλις λυθούν τα πόδια του (μα καλα τι εκανε το καλοκαίρι, bodybuilding και παει σαν συγκαμενος...?) θα ειναι πολυ καλύτερος και θα καθιερωθεί (αν και ο σημερινός Κίτσιου έδειξε ότι ειναι σκληρό καρύδι)...
Δεν με φόβιζε τίποτε. Πολύ καλή παρουσία. Δεν φταίει σε κανένα γκολ έκανε πτώμα τον Φαρφάν είχε μια σιγουριά και μου άρεσε