Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

niks

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από niks »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Ζητα παίκτες και κάνε εσύ την επιλογή
++++

στην επιλογη παιχτες ή προπονητης ψηφιζω προπονητης
όλοι να φυγουν αν πρεπει, ο προπονητης να μεινει
αλλά να κανει τις εισηγησεις του
από το απολυτο "0" δεν πας ευκολα ουτε στο "0,1"
αλλά αν ξεκολλησεις από εκει,κατι γθνεται...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ο Νέσιντ ήταν λογικό να μπεί, γιατί ο Σαντάνα είχε πάρει μέτρα απο τα σημαιάκια πέριξ της Τούμπας.

Πιστεύω ότι δίπλα του μπήκε ταυτόχρονα ο Ολίσε, για να κάνει την ατομική ενέργεια πάνω στον ψηλό μεν, αγύριστο δε μαυρούκο. βέβαια...δεν.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Αγαπητέ συνΠΑΟΚτσή,
τον ΠΑΟΚ που ονειρεύεσαι θα τον χτίσεις με προπονητή που έχει την προσωπικότητα, τις εμπειρίες και τη επιβλητικότητα του Στέφενς.-
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Προφανώς εσείς που σχηματίσατε άποψη για τις αλλαγές πρέπει να ήσασταν οι λίγοι που επιτρεπόταν να είστε μέσα στο γήπεδο.

Έχουμε και λέμε:

Ο Κλάους όσο δικό μας παιδί κι αν είναι, όσο ωραίο παστέλι κι αν έβαλε σήμερα είχε ένα μειονέκτημα στην υποδοχή της μπάλας. Ή θα έκανε φάουλ στον αμυντικό ή απλώς δεν θα την έπιανε σε αντίθεση με τον Τσέχο που μια χαρά έπαιξε με το κεφάλι ανεβάζοντας την ομάδα ψηλά κρατώντας μπάλα.

Ο Λούκας είναι ανεξήγητο γιατί βγήκε και μπήκε ο Γεωργιάδης με τον οποίο από πέρυσι είμαι ΠΟΛΥ εκνευρισμένος μαζί του.

Ο Σάλπι, καλώς ή κακώς όσο μαχητής κι αν είναι, όσο κι αν βοήθησε πίσω, όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και είχαμε ένα μισάωρο ξέραμε όλοι πως στα 32 του πια με τις ποδοσφαιρικές αρετές που έχει ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βοηθήσει. Ελλείψει άλλου εξτρέμ καλώς μπήκε ο εκνευριστικός Σέκου.

Έτσι κι αλλιώς Ροντέο είχε γίνει το ματς.

Η συμπεριφορά του Χουμπς μου έκανε εντύπωση, είναι η αλήθεια. Λάσλο, ΓΔ, Χουμπς αποβλήθηκαν σε αγώνες μας.. Απορώ τι τους κάνουμε με το που κάθονται στον πάγκο.

Στο 81 της συνάντησης, όταν έχασε ο Στοχ το πλασέ, ο παπάρας κόουτς της Σάλκε έκανε μια αλλαγή και έβαλε αμυντικό. Αν το έχωνε ο Σλοβάκος, θα έβαζε επιθετικό. Για μένα εκεί τελείωσε το παιχνίδι καθώς από εκείνο το σημείο και μετά δεν κάναμε άλλη φάση της προκοπής.

Η δουλεμένη ομάδα της Σάλκε φάνηκε. Η ψυχολογία τους καθώς δευτερόλεπτα μετά την ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΗ αποβολή του αμυντικού τους χαφ σε μια ωραιότατη αντεπίθεση το παστελώσανε.

Ας μην το ψάχνουμε... Κι ας αφήσουμε τον Στέφενς ήσυχο.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Μου άρεσαν οι δηλώσεις του, καθώς και η νοοτροπία του... Δεν μου άρεσαν οι σημερινές εμπνεύσεις του, ειδικότερα η χρησιμοποίηση του Σαλπι στο κέντρο, χωρίς έστω μια εναλλαγή με τον Λουκας και η χρησιμοποίηση του Γεωργιάδη που το παλικάρι έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν μπορει... Όμως ήταν φανερή η έλλειψη παικτών, ο άνθρωπος δεν είχε ποιον να βάλει, εφόσον ήθελε να κάνει αλλαγές, η τριάδα Νετσιντ-Ολισε-Γεωργιαδης ήταν περιπου αναγκαστική... Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και δεν μπορούμε να είμαστε μετα Χριστόν Προφητες (πχ αν σου εκανε ένα γκολ ο Νετσιντ όλοι θα μιλούσαμε για μαγική αλλαγή, τωρα λέμε γιατι έβγαλε τον Κλαους)... Οπότε πάμε παρακάτω...
Περιμένω απο τον προπονητή να ζητήσει συγκεκριμένους παίκτες με τα ονόματα τους (και όχι θέσεις) γιατι ειναι ο μόνος που μπορει να διαλέξει σοβαρούς παίκτες -και μη μου πει κανένας μπουφος ότι και τον Στοχ οι γύρω-γύρω τον φερανε γιατι με 1 εκ. ευρω συμβόλαιο ειναι λογικό να πάρεις καλο παίκτη, όπου πήραν πιο οικονομικό έκαναν μαλακια (Σπυροπουλος, Λοπεθ, Ολισε, κτλπ)...

Προσωπικά δίνω πίστωση χρόνου στον συγκεκριμένο προπονητη ΚΑΙ την επόμενη σεζόν (χωρίς να απαιτώ να πάρω απαραίτητα μαστραπα, αλλα απαιτώ να διεκδικήσω) και μακάρι να κάνει το ιδιο και ο Σαββιδης... Η επενδυση, το υλικό και οι μεταγραφες μας δεν ειναι ούτε για Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε για πρωτάθλημα (προσωπική άποψη)... Πιστεύω (και "απαιτώ") να το διεκδικήσουμε όμως αντιλαμβάνομαι ότι πιθανόν να μην το πάρουμε... Όμως αν αυτός ο προπονητής δουλέψει την ομάδα φέτος και του δώσουν τα απαραίτητα υλικά, θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα το πάρει αέρα...

Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω υπό την αίρεση ότι δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά στις μεταγραφές (μακάρι να αλλάξει)... Δηλαδη με Κατσουρανη-Βιτορ-Λοπεθ-Κατσικά μη ζητάς μαστραπαδες... Με Λινο (στα 37) και Σπυροπουλο, "μη μου κανεις τον Αγιο"... Χωρίς έστω έναν κεντρικό χαφ επιπέδου μην απαιτείς παπάδες...
Αν όμως το τελευταίο τριήμερο του πάρεις του Ολλανδού ένα σοβαρό στόπερ, ένα καλο αριστερο μπακ και ένα μέσο με @ρχίδι@ (και όχι @ρχίδι@ μέσο), τότε αλλάζουν όλα τα παραπάνω, αλλα αυτη τη στιγμη μιλάω με τα σημερινά δεδομένα...
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Maximus έγραψε:Υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια στην συνεντευξη του, που με κανει ιδιαιτερα χαρούμενο...

Το άτομο μετά από έναν τέτοιο ιστορικης σημασιας αγώνα και το πως εξελιχθηκε, δεν ξέχασε να αναφερθει και στον αγώνα του σαββάτου με τον Παναιτωλικό...!

Ότι και αν σημαίνει αυτό...
+1
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Δεν συνηθίζω να κανω κριτική σε προπονητες, απλος θα εκφράσω μια απορία μου.

Ειναι δυνατον να παίζεις με παικτη παραπάνω να ψάχνεις το ενα γκολ που θα σου δώσει πρόκριση-προβάδισμα στο σκορ και να βγάζεις τον μοναδικό κλασικό φορ που εχεις (Αθανασιάδη);;; :shock: .........ανεξάρτητα αν ηταν καλός μεσα στο ματς, ανεξάρτητα αν εβαλε γκολ ή οχι, ανεξάρτητα αν λειτουργούσε το ρολόι στο λαιμό του ή δεν ξερω εγω τι αλλο.

Πρωτη φορα το βλέπω αυτο σε τοσο υψηλό επίπεδο και μαλιστα απο προπονητη τέτοιας αξίας. :yellowcard: κιτρινη καρτα στον κουτς

Και φυσικα :redcard: κόκκινη για αλλη μια φορά στον ηθικό αυτουργό, που δεν ξερω τελικα αν ειναι ευλογία ή κατάρα τελικά στον "υπέροχο κόσμο" μας που αφησε σε ενα ακόμη τεραστίας κρισιμότητας παιγνίδι την ομάδα χωρίς βοήθεια.

Μπραβο στα παιδια για την προσπάθεια, ο αθλητισμός ο γαμ@@@νος θέλει και τύχη συν της άλλης.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

kataramenos5 έγραψε:Για τις αλλαγές των Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη ο Στέφενς σχολίασε: "Αυτοί οι παίκτες έκαναν πολύ δουλειά και στο κέντρο και έπρεπε η ομάδα να φρεσκαριστεί όπως και έγινε με τους παίκτες που μπήκαν. Ο Αθανασιάδης επίσης είχε έναν μικρό τραυματισμό καιέπρεπε να βγει έξω"

Αντε με τους φωστήρες που τα ξέρουν όλα

πηγη μετροπολις
Στα έλεγα εγώ κι εσύ μ έλεγες γιατί τα λεώ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΣΝΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Kαι μικροπρόβλημα να ειχε ο Κλαους εγω δεν τον εβγαζα, θα του έλεγα σφιξε τα δοντια και γαμησ@@@ους εστω και με μικροπρόβλημα, εφόσον βέβαια μπορουσε να συνεχίσει, μην τρελαθούμε κιόλας, δηλαδή προτιμούσα έναν Κλαους με ψυχολογία ,παρα τον Ολισε που μεχρι να καταλάβει τι γίνετε γύρω του τελείωσε το ματς.
Κανείς πάντως δεν αμφισβήτησε την αξία του κόουτς.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

stathis73 έγραψε:Δεν συνηθίζω να κανω κριτική σε προπονητες, απλος θα εκφράσω μια απορία μου.

Πρωτη φορα το βλέπω αυτο σε τοσο υψηλό επίπεδο και μαλιστα απο προπονητη τέτοιας αξίας. :yellowcard: κιτρινη καρτα στον κουτς
Αυτό δεν είναι απορία.
stathis73 έγραψε: Κανείς πάντως δεν αμφισβήτησε την αξία του κόουτς.
Χμμ...
Άβαταρ μέλους
stathis73

Sick Bastard έγραψε:
stathis73 έγραψε:Δεν συνηθίζω να κανω κριτική σε προπονητες, απλος θα εκφράσω μια απορία μου.

Αυτό δεν είναι απορία.
stathis73 έγραψε: Κανείς πάντως δεν αμφισβήτησε την αξία του κόουτς.
Χμμ...

Eναι γνωστη η τακτικη σου να απομονώνεις αυτο που σε συμφέρει ωστε να δημιουργείς εντυπώσεις ή να "δημιουργείς" αυθαίρετα συμπεράσματα.

Εγω πολύ απλα εξέφρασα την γνώμη μου και την "αντίθεση μου" ως προς την αλλαγή του Κλαους.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Άλλο η γνώμη, άλλο η αντίθεση και η κίτρινη κάρτα (λολ) κι άλλο η απορία που λες στην αρχή.

Εσύ απάντησες μόνος σου την απορία σου, έβγαλες πόρισμα και ήταν καταδικαστικό για τη συγκεκριμένη κίνηση που είχε και λόγο να γίνει λόγω τραυματισμού και μιας κι αυτό δεν ήταν το τελευταίο ματς της σεζόν.

Και μας είπες ότι αν ήσουν εσύ στον πάγκο, ε, ευτυχώς που δεν είσαι λοιπόν.

Όσο δε γι αυτό με τα κομμάτια που και καλά παραποιώ, λες και δεν μπορούν να διαβάσουν οι άλλοι τι ακριβώς γράφεις, ένα ποστ παραπάνω. Έλεος λίγο.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Sick Bastard έγραψε: ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΣΝΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ.
Ειναι η τελευταία φορα που σου γραφω -απαντώ.

Αυτο που εγραψες πιο πανω για ολους, εμμέσως πλην σαφως και για μενα ειναι το λιγότερο προσβλητικό και μαλιστα για ανθρώπους που ουτε τους ξερεις και ουτε εγω προσωπικά εχω αφήσει για σενα τετοιους χαρακτηρισμούς.

Η Τακτική σου οσο και να το αρνησε ειναι γνωστή, δηλαδη να απομονώνεις κομμάτια και να τα παραθέτεις οπως σε συμφερει και στην συνέχεια τα σχολιάζεις.

Επειδη ειλικρινα πιστεύω οτι πρόκειται περι κατάντιας σε αφήνω σε αυτην και στην πλάνη σου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Α. τώρα είμαι και πλανεμένος κιόλας.
cool story, bro.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

stathis73 έγραψε:Kαι μικροπρόβλημα να ειχε ο Κλαους εγω δεν τον εβγαζα, θα του έλεγα σφιξε τα δοντια και γαμησ@@@ους εστω και με μικροπρόβλημα, εφόσον βέβαια μπορουσε να συνεχίσει,

Stefens: Αυτοί οι παίκτες που χαρακτηρίζετε ως επιθετικούς δεν ήταν μόνο επιθετικοί, έκαναν και δουλειά στο κέντρο και η ομάδα έπρεπε να φρεσκαριστεί. Ο Αθανασιάδης είχε και ένα μικρό τραυματισμό και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για να αντικατασταθεί".

H εποχη του "παμε παλικαρια μου , να γουσταρουμε , να γ@μησουμε, να σκισουμε " καθως και αλλα ωραια και γραφικα εχει περασει πλεον.... :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”