9.Lucas Pérez Martínez
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
15 λεπτά μετά από το τέλος κάθε προπόνησης, για δυο μήνες, σουτ με τη μπάλα να είναι στο ύψος της λεκάνης, με στόχο να πάνε χαμηλά. Δεν γίνεται ξανά τέτοιο.
Κατα τα άλλα οκ.
Κατα τα άλλα οκ.
ετσι...επιπλεον προπονηση
2η φορα τετοιο σουτ δεν ειναι συμπτωση, κάτι κάνει λάθος
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν εχει να κανει με την προπονηση,500 φορες να το κανει στην προπονηση και τις 500 θα την στειλει την τατιανα εκει που θελει.το προβλημα με το παιδι ειναι η ελλειψη ηρεμιας πανω στην μεγαλη φαση.αυτο θα το ξεπερασει μονο με μερικα γκολ και καποιες καλες εμφανισεις γιατι δειχνει οτι εχει στο μυαλο του οτι θελει να αποδειξει οτι αξιζει
ισως εχεις δικιο σ΄αυτό που λες
αλλά δες τα σουτ του Βιειρινια ή του Στοχ
δεν ειναι υποχρεωτικό να πάνε στο γαμα ή να γλυψουν κάτω από το οριζόντιο δοκαρι
δύναμη και φαλτσα θελει για να μην μπορεί να την υπολογισει και να την πετυχει ο τερματοφυλακας
το εξεζητημενο σημαδι σε τετοιες περιπτωσεις πίεσης δεν νομιζω να ειναι οτι καλυτερο
προπονηση θελει, επαναληψη μητηρ πάσης μαθησεως
αλλά δες τα σουτ του Βιειρινια ή του Στοχ
δεν ειναι υποχρεωτικό να πάνε στο γαμα ή να γλυψουν κάτω από το οριζόντιο δοκαρι
δύναμη και φαλτσα θελει για να μην μπορεί να την υπολογισει και να την πετυχει ο τερματοφυλακας
το εξεζητημενο σημαδι σε τετοιες περιπτωσεις πίεσης δεν νομιζω να ειναι οτι καλυτερο
προπονηση θελει, επαναληψη μητηρ πάσης μαθησεως
Πολύ πιθανό να είναι και αυτό.desperando έγραψε:δεν εχει να κανει με την προπονηση,500 φορες να το κανει στην προπονηση και τις 500 θα την στειλει την τατιανα εκει που θελει.το προβλημα με το παιδι ειναι η ελλειψη ηρεμιας πανω στην μεγαλη φαση.αυτο θα το ξεπερασει μονο με μερικα γκολ και καποιες καλες εμφανισεις γιατι δειχνει οτι εχει στο μυαλο του οτι θελει να αποδειξει οτι αξιζει
Αλλά ας κάνει και το 15λεπτο και ας τα βάζει και τα 500. Ειδικά αν θέλει να αποδείξει ότι αξίζει. που το πιστεύω.

Ενταξει ισως τον κατεβαλε η πιεση. Εκει αν εμπαινε το γκολ αλλαζαν ολα. Τι να κανουμε, ας συνεχισει να ανεβαινει και εχουμε ομιλους γιουροπα
Το καθαρό μυαλό. Μόνο αυτό σε τελείωμα μιας φάσης γκολ. Είναι αυτό που λέμε... Βλέπει δίχτυα. Ήθελε να τον "σκοτώσει" τον τερματοφύλακα όπως και με το παιχνίδι της Μέταλιστ.niks έγραψε:ετσι...επιπλεον προπονηση
Αυτό φταίει για μένα.
Με μια λέξη, Τιτίκα...
Τσίκι τσίκι, σπασμένος καρπός, τσαλιμάκια και να'χαμε να λέγαμε, μου θυμίζει τον οικοδόμο από τα Διαβατά...
Η πιο αποτυχημένη μεταγραφή όσον αφορά σχέση τιμής-ποιότητας... Καλός μόνο για εντός των συνόρων, για Ευρώπη ένα παιχτάκι της σειράς και τπτ παραπάνω...
Τσίκι τσίκι, σπασμένος καρπός, τσαλιμάκια και να'χαμε να λέγαμε, μου θυμίζει τον οικοδόμο από τα Διαβατά...
Η πιο αποτυχημένη μεταγραφή όσον αφορά σχέση τιμής-ποιότητας... Καλός μόνο για εντός των συνόρων, για Ευρώπη ένα παιχτάκι της σειράς και τπτ παραπάνω...
Είσαι πολύ αρνητικός και δεν έχεις δίκαιο. Γνώμη μου.Moz έγραψε:Με μια λέξη, Τιτίκα...

Συμπαθάτε με, αλλά δεν είδα να δικαιολογεί τον ντόρο γύρω από τη μεταγραφή/δανεισμό του όλα αυτά τα 2 τελευταία χρόνια στα 4 ευρωπαϊκά ματς που δώσαμε ούτε ως 10άρι, ούτε ως 7άρι ούτε ως τπτ...
Ουσία στο παιχνίδι του ΜΗΔΕΝ ...
Τιτίκα
Ουσία στο παιχνίδι του ΜΗΔΕΝ ...
Τιτίκα
υπάρχει και κάτι που λέγεται πλασέ......θέλει όμως ηρεμία και καθαρό μυαλό
- desperando
- Επικοινωνία:
οταν η μπαλα χωροπηδαει μπροστα σου και σηκωνεται πανω αποτο μισο μετρο, δεν ειναι και το πιο απλο να πλασαρεις.
απο κει και περα μαλλον καποιοι δεν ειδαν με ποιον τροπο μπηκε το πρωτο γκολ
απο κει και περα μαλλον καποιοι δεν ειδαν με ποιον τροπο μπηκε το πρωτο γκολ
ναι ρε despe, αλλά ακόμα κα εγώ που είμαι του...Χάντμπολ ξέρω ότι για να κάνεις το σούτ καλά ψηλά όταν η μπάλα είναι ψηλά, είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να πάει λίγο πιο ψηλά....
επέλεξε να το καρφώσει στον πάτο, αλλά δεν του έκατσε.
Τελοσπάντων. δείχνει δείγματα πολύ καλού παίχτη πάντως και απο εμένα έχει άπλετο χρόνο.

επέλεξε να το καρφώσει στον πάτο, αλλά δεν του έκατσε.
Τελοσπάντων. δείχνει δείγματα πολύ καλού παίχτη πάντως και απο εμένα έχει άπλετο χρόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 28 Αύγ 2013, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.