P.A.O.K. - Schalke, 2-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: P.A.O.K. - Schalke, 2-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
MVP Κιτσιου και Κατσουρ... δικα μας παιδια... νοιωθανε τι σημαινει ο σημερινος αγωνας!!!!!!
ολοκληρωμένη σκέψη δεν μπορω να κανω, οπότε τα γραφω σκορπια:
-τρωω 2 γκολ οπου ο αντιπαλος ειναι με παιχτη λιγότερο, ειδικά το 2ο ειναι να χτυπιέσαι
-εχω εναν αντιπαλο που μπορω να τον κερδισω, αλλα σε πολλές φασεις δειχνω πως τον φοβαμαι
-αλλαγη Σαλπιγγιδη με Ολισε, λεω Οκ, μπορει να βγει ενας παιχτης + στην επιθεση, τιποτα
-αλλαγη Κλαους με Νεσιντ, λεω μα γιατι, ειναι "ζεστος" ο Κλαους, αλλα λεω ΟΚ, φερνω στο μυαλο μου το χαρκοβο
-αλλαγη Γεωργιάδη δεν την καταλαβα, λεω δε γαμει,μπορει να κλαταρε ο Λουκας
(στηριζω προπονητη, αρα οι 3 αλλαγες, δεν κάνουν, πρεπει να αποχαιρετησουν)
στον αντιποδα:
-τρωω γκολ με χερι,τι χερι, κινηση χαντμπολ κανονικότατη
-με κλεβει πεναλτυ απο αποκρουση με χερι
-με κλεβει αλλο ενα πεναλτυ με το Στοχ
δεν ξερω με ποιον να τα βαλω,ειλικρινά, με εμας ή με τους εντεταλμένους του πλαιτινι
δεν τα βαζω με την τυχη, έστω και στο 2-2 πιστευα πως θα τους καθαριζα-εκει το εχασα ΕΓΩ
τουλαχιστο μισό Στοχ ακομα να ειχα, θα ειχα ομαδα που κερδιζει ΚΑΙ τους διαιτητες
ομαδα για πλατινι ληγκ ΔΕΝ εχω- και να δω αν καταφερω επιτελους να κανω
όμως ουτε αυτοι εχουν. καθολου συγχαρητηρια, κανενα μπραβο για το αβανταρισμενο ΣΚΑΤΟ απο το Γκελσενκιρχεν
46 δις βγαλανε απο την "κριση" μας ας παρουν και τα 10εκ της μανταμ μισελ
ουτε μπραβο και για μας όμως, καθως πιστευω πως τους "ειχαμε"
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ για τους 20-30 ΤΣΑΚΑΛΟΥΣ που κρατησαν την ΤΟΥΜΠΑ ορθια απέναντι στα 150 βαρβαρα σκατα
-τρωω 2 γκολ οπου ο αντιπαλος ειναι με παιχτη λιγότερο, ειδικά το 2ο ειναι να χτυπιέσαι
-εχω εναν αντιπαλο που μπορω να τον κερδισω, αλλα σε πολλές φασεις δειχνω πως τον φοβαμαι
-αλλαγη Σαλπιγγιδη με Ολισε, λεω Οκ, μπορει να βγει ενας παιχτης + στην επιθεση, τιποτα
-αλλαγη Κλαους με Νεσιντ, λεω μα γιατι, ειναι "ζεστος" ο Κλαους, αλλα λεω ΟΚ, φερνω στο μυαλο μου το χαρκοβο
-αλλαγη Γεωργιάδη δεν την καταλαβα, λεω δε γαμει,μπορει να κλαταρε ο Λουκας
(στηριζω προπονητη, αρα οι 3 αλλαγες, δεν κάνουν, πρεπει να αποχαιρετησουν)
στον αντιποδα:
-τρωω γκολ με χερι,τι χερι, κινηση χαντμπολ κανονικότατη
-με κλεβει πεναλτυ απο αποκρουση με χερι
-με κλεβει αλλο ενα πεναλτυ με το Στοχ
δεν ξερω με ποιον να τα βαλω,ειλικρινά, με εμας ή με τους εντεταλμένους του πλαιτινι
δεν τα βαζω με την τυχη, έστω και στο 2-2 πιστευα πως θα τους καθαριζα-εκει το εχασα ΕΓΩ
τουλαχιστο μισό Στοχ ακομα να ειχα, θα ειχα ομαδα που κερδιζει ΚΑΙ τους διαιτητες
ομαδα για πλατινι ληγκ ΔΕΝ εχω- και να δω αν καταφερω επιτελους να κανω
όμως ουτε αυτοι εχουν. καθολου συγχαρητηρια, κανενα μπραβο για το αβανταρισμενο ΣΚΑΤΟ απο το Γκελσενκιρχεν
46 δις βγαλανε απο την "κριση" μας ας παρουν και τα 10εκ της μανταμ μισελ
ουτε μπραβο και για μας όμως, καθως πιστευω πως τους "ειχαμε"
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ για τους 20-30 ΤΣΑΚΑΛΟΥΣ που κρατησαν την ΤΟΥΜΠΑ ορθια απέναντι στα 150 βαρβαρα σκατα
Maximus έγραψε:Και προβληματισμένος... Γιατί να είσαι πάντα η "ομάδα του σχεδόν"?
ισχύει.. κανεις μας δεν ήθελε άλλον " ΠΕΡΉΦΑΝΟ " αποκλεισμό... ήθελα πρόκριση έστω κατά λάθος, έστω από σπόντα... στην τελική αποκλειστήκαμε.. αλλα ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν ΠΑΟΚAΡΑ πρέπει να είμαστε τώρα..
Η ομάδα χτίζετε , έχει σημαντικές απουσίες , σε παίζει κόντρα και η διαιτησία και βλέπω εύκολα αναθέματα από πολλούς.
Ναι, απογοήτευση αλλά για να ηρεμήσουμε...........
Ναι, απογοήτευση αλλά για να ηρεμήσουμε...........
-
Το χέρι που λέτε δεν νομίζω ότι έγινε ποτέ, με το στήθος φαίνεται να την κατεβάζει. Αλλά ακόμα κι αν κάνει χέρι, έχω δει το ριπλέι 10 φορές και δεν μπορώ να σιγουρευτώ 100%, πώς είστε τόσο σίγουροι δηλαδή;
Το φάουλ που δεν δίνει στο Στοχ προς το τέλος ήταν αστεία απόφαση. Τον πήγαινε καροτσάκι 5 μέτρα...
Το φάουλ που δεν δίνει στο Στοχ προς το τέλος ήταν αστεία απόφαση. Τον πήγαινε καροτσάκι 5 μέτρα...
Kanena sxolio tetoia ora. Apla exo na nioso toso megali pikra apo to '93 me tin Benetton... 

Η δήλωση του Στοχ ότι βρισκόμαστε σε τοπ επίπεδο, δείχνει πολλά, από έναν παίκτη που έχει συνηθίσει σε τοπ επίπεδο.
Η ομάδα αυτή που είδαμε σήμερα, ακόμη και χωρίς μεταγραφές, το Νοέμβριο δε θα παίζεται από κανέναν σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η ομάδα αυτή που είδαμε σήμερα, ακόμη και χωρίς μεταγραφές, το Νοέμβριο δε θα παίζεται από κανέναν σε Ελλάδα και Ευρώπη.
στο 2ο συμφωνω, στο 1ο ομως ειναι δυσκολη φαση, κανει αναποδη κινηση, δε νομιζω να το επιανε καποιος ευκολα...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Και κάτι που ξέχασα. Αν εξαιρέσεις την ωραία απόκρουση του Χακόμπο στο καλημέρα, για μένα είναι από τους βασικούς υπεύθυνους για τη σημερινή μαύρη βραδιά. Εντελώς αργά αντανακλαστικά στο πρώτο, εντελώς αργός για να βγει και να προλάβει τον Ντράξλερ στο δεύτερο. Κρίμα γιατί τον γουστάρω και δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης με γλυκούς και ξινούς.
ετσιPAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εγώ πάλι δεν είμαι καθόλου περήφανος.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.
με την καμμια
υγ. ασχετο, αλλά εχω παιξει κοντρα σε γερμανους. ειναι τιγκα στην υπεροψια και στην επαρση. και πολυ ξυλο
καθε φορα που σηκωνεσαι για κεφαλια, πρεπει να τους ριχνεις μια "γεματη" αγκωνιά, και αν μπορείς παραλληλα και μια αδεσποτη με τις ταπες, ακομα καλυτερα
αλλιως δεν παιζονται
Κανείς δε θέλει περήφανους αποκλεισμούς, αλλά εσύ ζητάς ΤΥΧΗ. ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!epitropos έγραψε:Maximus έγραψε:Και προβληματισμένος... Γιατί να είσαι πάντα η "ομάδα του σχεδόν"?
ισχύει.. κανεις μας δεν ήθελε άλλον " ΠΕΡΉΦΑΝΟ " αποκλεισμό... ήθελα πρόκριση έστω κατά λάθος, έστω από σπόντα... στην τελική αποκλειστήκαμε.. αλλα ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν ΠΑΟΚAΡΑ πρέπει να είμαστε τώρα..
- desperando
- Επικοινωνία:
γιατι αν δεν εχει σφουγκαρια στο στηθος του να αποροφαν τους κραδασμους τοτε με τετοια κινηση του κορμιου και του στηθους η μπαλα δεν κολλαει με τιποτα για να κανει τετοιο κοντρολ,απλα πραγματα αλλα οταν εισαι σαλκε και παιζεις με τον ανυποληπτο ΠΑΟΚ τετοια διαιτησια θα εχεις.black death έγραψε:Το χέρι που λέτε δεν νομίζω ότι έγινε ποτέ, με το στήθος φαίνεται να την κατεβάζει. Αλλά ακόμα κι αν κάνει χέρι, έχω δει το ριπλέι 10 φορές και δεν μπορώ να σιγουρευτώ 100%, πώς είστε τόσο σίγουροι δηλαδή;
- Kostomanolis
ψήφισα Κατσουρ για MVP, αλλα θα μπορούσε να είναι ο Κίτσιου ή ο Σ'αλπι που κέρδισε και την αποβολή του Τζόουνς.
Μείναμε έξω για τους εξής λόγους:
1) Τραγική διαιτησία. Βάζει την Σάλκε στο κόλπο με γκόλ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει και δεν δίνει φάουλ ή πέναλτυ σε ανατροπή στου Στοχ από τον Ουτσίντα που είναι και κάρτα, αλλα δεν θυμάμαι αν είναι η 2η άρα κόκκινη
2) Ντράξλερ... Πήρε την Σάλκε από το χέρι και την πέρασε μόνος του
3) Ένδεια πάγκου... Καμία αλλάγή δεν τράβηξε και δεν πιστεύω ότι υπήρχε κάποιος άλλος στον πάγκο να κάνει κάτι
4) Άδεια Τούμπα... τώρα φάνηκε περίτρανα η ζημιά που κάναν τα περσινά επεισόδια
5) Πολύ απλά δεν είσαι ακόμα στο επίπεδο για Τσ.Λ. είσαι ένα κλικ κάτω.
6) Ατυχία και γκολ της Σάλκε κόντρα στην ροη του παιχνιδιού
Ψηλά το κεφάλι πάντως, το παλέψαμε και αν είμασταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να περάσουμε. Συνεχίζουμε Ευρώπη και έχουμε πολύ καλή ομάδα( με τις προσθήκες που πιστεύω θα γίνουν) και την ευκαιρία να μαζέψουμε πολλούς πόντους και να πάμε μακριά έστω στο Europa...
Μείναμε έξω για τους εξής λόγους:
1) Τραγική διαιτησία. Βάζει την Σάλκε στο κόλπο με γκόλ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει και δεν δίνει φάουλ ή πέναλτυ σε ανατροπή στου Στοχ από τον Ουτσίντα που είναι και κάρτα, αλλα δεν θυμάμαι αν είναι η 2η άρα κόκκινη
2) Ντράξλερ... Πήρε την Σάλκε από το χέρι και την πέρασε μόνος του
3) Ένδεια πάγκου... Καμία αλλάγή δεν τράβηξε και δεν πιστεύω ότι υπήρχε κάποιος άλλος στον πάγκο να κάνει κάτι
4) Άδεια Τούμπα... τώρα φάνηκε περίτρανα η ζημιά που κάναν τα περσινά επεισόδια
5) Πολύ απλά δεν είσαι ακόμα στο επίπεδο για Τσ.Λ. είσαι ένα κλικ κάτω.
6) Ατυχία και γκολ της Σάλκε κόντρα στην ροη του παιχνιδιού
Ψηλά το κεφάλι πάντως, το παλέψαμε και αν είμασταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να περάσουμε. Συνεχίζουμε Ευρώπη και έχουμε πολύ καλή ομάδα( με τις προσθήκες που πιστεύω θα γίνουν) και την ευκαιρία να μαζέψουμε πολλούς πόντους και να πάμε μακριά έστω στο Europa...
Τωρα που ηρεμουν λιγακι τα νευρα... ΚΡΙΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ
- Caballo Viejo
hitman έγραψε:Η δήλωση του Στοχ ότι βρισκόμαστε σε τοπ επίπεδο, δείχνει πολλά, από έναν παίκτη που έχει συνηθίσει σε τοπ επίπεδο.
Και οι δηλώσεις του Ντάξλερ στο NOVA έδειχναν σεβασμό για τον ΠΑΟΚ. Μακάρι αυτή η μεγάλη αποψινή ατυχία να γίνει αφετηρία για μια σπουδαία χρονιά σε κάθε επίπεδο. Πού θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός...
-
Δες το εδώ στο τρίτο ριπλέι. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι βρίσκει στήθος. Το κοντρόλ δεν είναι καλό αλλά είναι κωλόφαρδο. Η μπάλα σκάει κάτω και του ξανάρχεται στην κοιλιά!desperando έγραψε: γιατι αν δεν εχει σφουγκαρια στο στηθος του να αποροφαν τους κραδασμους τοτε με τετοια κινηση του κορμιου και του στηθους η μπαλα δεν κολλαει με τιποτα για να κανει τετοιο κοντρολ,απλα πραγματα αλλα οταν εισαι σαλκε και παιζεις με τον ανυποληπτο ΠΑΟΚ τετοια διαιτησια θα εχεις.
http://footyroom.com/paok-2-3-schalke-04-2013-08/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Τετ 28 Αύγ 2013, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.